Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bu bir yarışma. Olur böyle şeyler.sanki tuncay dokunulmazlıktan düşmedi. Semih düşmanlarinin Semihle ve onun taraftarlariyla dertleri ne bilmiyorum! ! Ama bizim tuncay ve taraftarlarıyla hiçbir derdimiz yok.hiç kimseye(yarısmaciya,taraftara) laf sokma gayretinde olmadık.meyve veren ağaç taslanir mantığıyla yaklaşıyorum ben bu duruma .ve gülüyorum sadece.insanın her anı fotograflanip,ahanda o aslinda böyle biri! Yok oyle degil böyle biri,burnunu da karıştırır siz bilmiyorsunuz,ahanda fotografı.ama ben yine de onu destekleyenlere öyle bir saygı duyuyorum ki kimse tahmin bile edemez diyenlere ben gülüyorum sadece :KK70::KK70: söylenecek çook sey var.hepimiz insaniz ve cook hatamıź var.ben burda tuncayın ve digerlerininkini de siralamayı bilirim.ama bir semih taraftarı olarak kin gütmediğim için yazmaya gerek görmuyorum.son okarak da,gönlüm Semihin birinci olmasından yana.ama turabiyi birinci yapan zinhiyetin tuncayı da birinci yapacağinı düşünüyorum. :KK51:Herkese sevgiler..

Semih dokunulmazlıktan düştü semihçiler.Zaten onun gazetelerini binlerce alan tek kisi Bora Küçük'tü.O almayacağını söyledikten sonraki ilk dokunulmazlıkta düştü Semih.Kurre'yi göndereceğini söylerken Kurre kendisini göndermese bari.(Kurre potada Semih'e oy atmış.)

Bora küçük kimmiş ya binlerce alıyormuş? Ve niye bu haftaya kadar almış almış da son hafta bırakmış? Merak ettim valla

Bora küçük kimmiş ya binlerce alıyormuş? Ve niye bu haftaya kadar almış almış da son hafta bırakmış? Merak ettim valla
Kim olduğunu bilmiyorum ama semih hayranı.oy verme sistemine kizmıs.3 e ayirmislar birinciyi belirlemek için.1-sms 2-cikan yarismacilarin oyu 3-gazete oylari. Semih 1-0 yenik basliyor eski yarismacı oylarindn oturu.demet akalın denen de tuncayi destekletiyormuş hayranlarina.kocası semihciymiş.

Kim olduğunu bilmiyorum ama semih hayranı.oy verme sistemine kizmıs.3 e ayirmislar birinciyi belirlemek için.1-sms 2-cikan yarismacilarin oyu 3-gazete oylari. Semih 1-0 yenik basliyor eski yarismacı oylarindn oturu.demet akalın denen de tuncayi destekletiyormuş hayranlarina.kocası semihciymiş.

Hiç haberim yoktu bunlardan ya. Hakkaten tuncay kazansın diye ugrastıkları ne kadar belli.

Bir Semih sponsoru 20.000 gazete falan semihe bir o kadar da murat ve dilaya gazete alıyordu ama çok tepki aldı tv8 adama dava açmış o da artık almayacağım o kadar gazete dedi şimdi de semihcilerin etekleri tutuştu.Adam almayacağını söyledi Semih dokunulmazlığı kaybetti.Şimdi bir semihçi yazmış ki "Biz şimdi gazete alsak Semih eğer birinci olursa bize gazete paralarını geri ödese" falan.İyice saçmaladı bunlar tembel reisleri düşünce.

Bir Semih sponsoru 20.000 gazete falan semihe bir o kadar da murat ve dilaya gazete alıyordu ama çok tepki aldı tv8 adama dava açmış o da artık almayacağım o kadar gazete dedi şimdi de semihcilerin etekleri tutuştu.Adam almayacağını söyledi Semih dokunulmazlığı kaybetti.Şimdi bir semihçi yazmış ki "Biz şimdi gazete alsak Semih eğer birinci olursa bize gazete paralarını geri ödese" falan.İyice saçmaladı bunlar tembel reisleri düşünce.

Yuh ya manyaklığa bak. 20bin gazete ne demek :KK57:
Allahım parayı bu dangozlara veriyorsun çarçur ediyorlar :KK48:

Altari da seviyordum ama aslinda o kendini harcadı canim.dokunulmazlik alinca kurreyle ikisi yoldan çikti.

Son haftalarda cok izlemediğim için pek bilmiyorum kim haklı kim haksız aslında. Ama ne zaman görsem semih altara çatıyordu o yuzden uzuldum altara:KK48: Kurre de iyice dolduruyordur altarı cırlak

Back
X