- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #10.041
Şu program bitsin artık nolur. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitiyor bitiyor merak etme milletin cebinde para kalmadıŞu program bitsin artık nolur.![]()
Eki Görüntüle 1631590
Dokunulmazlıklar açıklandıktan sonra Semih.Bu adamı sevebilen,midesi ve gözü kaldırabilen insanlara saygı duyuyorum!
İlahi adalet diye bir şey varsa Tuncay olacak kardeşim.Ütopya gibi üretme odaklı bir yarışmada 10 aydır yatan tembel Semih 1. olursa bu yarışma kur-gu-dur net.Yarışmanın bitmesine günler kaldı Tuncay hâla bir şeyler üretiyor.Adam Atatürk resimlerini mucizeler okuluna astı,şov yapıyor dediler.Kendi "reis"lerinden hiçbir insanlık görmedim maalesef.Adam kendi destekçilerine bile teşekkür edemiyor doğru düzgün.Öyle burnu havada bir insan.hiç sevemedim bu adamı inşallah Tuncay birinci olur.
Çok haklısın ne zaman baksam tuncay ya bir şeyler okuyor ya bir şeyler üretiyor. Umarım adaletli bir sonuç olurİlahi adalet diye bir şey varsa Tuncay olacak kardeşim.Ütopya gibi üretme odaklı bir yarışmada 10 aydır yatan tembel Semih 1. olursa bu yarışma kur-gu-dur net.Yarışmanın bitmesine günler kaldı Tuncay hâla bir şeyler üretiyor.Adam Atatürk resimlerini mucizeler okuluna astı,şov yapıyor dediler.Kendi "reis"lerinden hiçbir insanlık görmedim maalesef.Adam kendi destekçilerine bile teşekkür edemiyor doğru düzgün.Öyle burnu havada bir insan.
İlla özenti ilan edecekseniz isim olarak Tan Taşçı'yı söyleyin ki iftiralarınız paralel gitsin reyisinizleSemih özentisi taklacıııı![]()
Kesinlikle.Semih bugün destekçilerinden gelen selam listelerini çöpe atmıs.Adam destekleyenlerine değer bile vermiyor görüyoruz.Tabii dokunulmazlıktan düştü ya destekçilerine de kinlenmistir şimdi kötü adam.İnsanlar o selam listelerini hazırlarken ne kadar uğraşıyor özeniyor kim bilir.Adamın kendinden başka kimseyi düşündügü yok ki.Ama dur bakalım ilahi adaleti görüyoruz.İkinci dokunulmazlığı da kazanamamış Semihçik.Tuncay ve Kurre aldı ikincisini de,bugün izleyeceğiz.Semih Kurre'yi göndermeye çalışırken sanırım kendi gidecek,yazık.Tuncay ve Kurre veya Serkan ve Tuncay ikilisi finalde olacak gibi geliyor bana.Semihçilere söylüyorum,toparlanın reisiniz elden gidecek kaşla göz arasında yoksa.Büyük bir atak yapmalısınız.Tabii selam listenizi çöpe atan bir adama oy atmayı kabullenebiliyorsanız!!!!Çok haklısın ne zaman baksam tuncay ya bir şeyler okuyor ya bir şeyler üretiyor. Umarım adaletli bir sonuç olur
bu akşam bahadır gidiyor galiba, semih kendi kendini bitiriyorKesinlikle.Semih bugün destekçilerinden gelen selam listelerini çöpe atmıs.Adam destekleyenlerine değer bile vermiyor görüyoruz.Tabii dokunulmazlıktan düştü ya destekçilerine de kinlenmistir şimdi kötü adam.İnsanlar o selam listelerini hazırlarken ne kadar uğraşıyor özeniyor kim bilir.Adamın kendinden başka kimseyi düşündügü yok ki.Ama dur bakalım ilahi adaleti görüyoruz.İkinci dokunulmazlığı da kazanamamış Semihçik.Tuncay ve Kurre aldı ikincisini de,bugün izleyeceğiz.Semih Kurre'yi göndermeye çalışırken sanırım kendi gidecek,yazık.Tuncay ve Kurre veya Serkan ve Tuncay ikilisi finalde olacak gibi geliyor bana.Semihçilere söylüyorum,toparlanın reisiniz elden gidecek kaşla göz arasında yoksa.Büyük bir atak yapmalısınız.Tabii selam listenizi çöpe atan bir adama oy atmayı kabullenebiliyorsanız!!!!
bu akşam bahadır gidiyor galiba, semih kendi kendini bitiriyoray bir de aklım almıyor kızın kucağına başını koyup battaniye altından o kadar insanın karşısında işler karıştıran adamı nasıl savunuyor bu insanlar. neyse, Tuncay kesin finalde de bakalım yanına kim çıkacak
dün nasıl azarladı "ne diyorsun sen ya? nasıl konuşuyorsun sen?" diye. ben şok oldum kız hala seviyorum diyor. bu kadar onursuz olmamalı bir insanHadi insanları geçtim.Kurretülayn hâla nasıl onu sevdiğini söyleyebiliyor?Aklım almıyor.Bir kadın olarak ben utanıyorum Kurre'nin "seviyorum" demelerinden.Hayır adam kıza nasıl bağırıyor,yerden yere vuruyor.Kız hâla sevmekte ısrarcı.O bahsettiğin konuda da Bahadır çok güzel söyledi ama,dedi ki "Yarışmada Semih'in 'önü açıldı','bu çocuğun önü çok açık'' diye![]()
hiç sevemedim bu adamı inşallah Tuncay birinci olur.
İlahi adalet diye bir şey varsa Tuncay olacak kardeşim.Ütopya gibi üretme odaklı bir yarışmada 10 aydır yatan tembel Semih 1. olursa bu yarışma kur-gu-dur net.Yarışmanın bitmesine günler kaldı Tuncay hâla bir şeyler üretiyor.Adam Atatürk resimlerini mucizeler okuluna astı,şov yapıyor dediler.Kendi "reis"lerinden hiçbir insanlık görmedim maalesef.Adam kendi destekçilerine bile teşekkür edemiyor doğru düzgün.Öyle burnu havada bir insan.
Daha bitmedi yarışma.tuncayı birinci yapmaya çalışıyorlar.Twitterda serkanin sampiyonluguna dair video var , cok iyi takipcisi degilim ama bu yarisma es zamanli gitmiyor mu cekildi bitti mi coktan
Daha bitmedi yarışma.tuncayı birinci yapmaya çalışıyorlar.
Haa evet kesin odur video :)) 20 Eylülde bitecek.bakalım sonuç ne olacak:))Sonradan geldi aklıma bi turnuva gibi bisey yapmislardi onu kazanmistir muhtemelen diye. Kimseyi yokyere heyecanlandirmiyim diye editledim :)
Haa evet kesin odur video :)) 20 Eylülde bitecek.bakalım sonuç ne olacak:))