canım abalam ewlendi geçen sene ona tefal süpergliss almıştık çok memnundu bizde ewe aldık buhar gücü felan süperr çok memnun kaldık ekimde düğünüm war kendi çeyizimide aynısından aldım(tabi hepimizin rengi farklızemuszemus) ben birebir kullandım tawsiye ederim yanii
Arkadaşlar, ütü almam gerekiyor, düğünden önce "eşim nasılsa var sonra alırsın istersen" dedi, şimdiye kaldım...
Braun Textile Protector almıştım göreve başladığımda, bekarken kullanınca anneme bıraktım onu da. Çeşitli markaların kamanyaları da var bu aralar, sizler de kullandığınız marka modelleri ve de memnuniyet derecenizi belirterek iyi bir ütü seçmemde bana yardımcı olursanız sevinirim.[/QUOTE
kesinlikle tefal. hangi modeli kesene uygunsa onu al. benim supergliss çok memnunum.
bence kesinlikle philips azur..
tefal çok kendini bıraktı hiçde memnun değiliz tüm ailem evlenen bi çok kuzenim var onlarda aynı şeyi söylüyolar tefal eskiden çok iyiydi artık pazar farklılaştı, her marka kendini gösterme çabasında ve iyi kalitede elektronikler üretilmekte evet tefal bi dönem çok iyiydi ama rakibi olmadığı için iyiydi, şuan keisnlikle philips diyorum ve tüm küçük ev aletlerimi philipsten aldım çok kaliteli, sadece söylentiyle bi markaya bağımlı kalmayın derim iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?