Ütüleme Lazer Epilasyon Ankara

uzakmawi

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
419
248
35
Merhaba kızlar,
daha önce koltuk altın için iğneli epilasyona başlamıştım, iz anlamında hiç bir şey yok ama benim koltuk altım çok fazla tahriş oldu, ve 6 seans gitmeme rağmen o kadar fazla bir azalma olmadı sadece kıl köklerim inceldi sanırım.. Ve fazlasıyla para harcadım bir koltuk altı için..

Hafta sonu Ütüleme yöntemi ile lazere başladım.. Bu sistemi açıkcası fazla araştırmadan bir arkadaşımın aldığı sonuçlara inanarak tercih ettim ve beni cezbeden tarafı jiletleme olmayışıydı diğer lazerler gibi. önce lazer yaptirmak istediğiniz bölge bitkisel ağdayla alınıyor sonrasında ise lazer yapılıyor. Belki dikkatini çeker bazı arkadaşların diye sonuçlarını zaman zaman paylaşırım. 15 gün sonra kontrolüm var süreci daha net anlatırım zaten isteyen olursa.

bu tarz bir uygulama başka bir isim altında bir arkadaşıma yapıldı. kız bitti etti derken aylar sonra tüm tüy tekrar geldi. dikkat edin. ağdayla alınıp uygulama yapılması lazer mantığına aykırı. lazer kıl kökünü yakmaya yönelik bir işlemdir. kıl kökünü çıkarıp neyi yakıyorlar sizce. yapılan uygulama lazer değil en azından bunu bilin hele ki ütüleme sistemi hiç değil.

X