ütülünün minik barbunyası...

DearesT

Yalan...yalann...
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
3.944
9
116
Ankara
yaşamımda ilk kez bişeyleri tarif ederken anlatırken yazarken bukadar zorlanıyorum...hangi kelimeyi kullansam yeterki hissettiğim şeyi tariflemeye...mutluyum, çok sevinçliyim, bulutların üzerinde gibiyim...hayır işte...hiçbiri yeterli değil...hamileyim...bizim minicik bir bebeğimiz olacak...babasının barbunyası...6 mayıs günü geliyorum dedi barbunya...beni dinlemeyip test almadan gelen babasına çok kızmıştım...korktu galiba kızgınlığımdan gidip aldı...kapıdan çıkarken de çok güldürdü beni..."şunun gebelik testi dışında bir adı yok mudur"..."niye?"..."ya ne bileyim ya"..".var canım prediktör"..."heee tamam ozaman alim gelim"...
test alınır, betiş testi yapar ama evin iki üyesi de hiç beklemez bu sonucu...tek çizgiden emin olan betiş bakmadan kenara bırakır testi...sonra lütfen alıp bakar...aaaaaaaaaaa....çift çizgi...koceeeemmmmm....iki çizgi bu...
canım alt kat komşuma haber verdik ilk...şoka girdin sen dedi bana sonradan...yüzün bembeyaz, titriyordun....insanın aklından neler geçiyor...anne oluyorum yaaa...anne oluyorum...minicik bir bebek var içimde babasının barbunyası, annesinin gözbebeği...
cuma günü gittik doktorumuza, herşey yolunda çok şükür...6 haftalık bebeğimiz şuan...12 ocak muhtemel doğum tarihimiz...her hamileyim dediğim kişi oğlun olacak dedi, oysa tüm takvimler kız diyor...tam bana göre bir durum yani...Allahım hayırlısını nasip etsin...ütülünün ultrasona bakarkenki halini fotoğraflamak isterdim...şaşkın yüzüne sonsuza dek gülerdim sanırsam...
Allah isteyen, bebeğimiz olsun diye dua eden herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...
dilerim bizim gibi barbunya sahipleri de sağlıkla huzurla alsınlar bebeklerini kucaklarına...

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kıyamam yaa Ne güzel bir haber bu Maşallah canım.Rabbim sağlıkla,huzurla kucağına almayıdanasip etsin minik yavrunu..Dikkat et kendine olurmu canım..Allahım isteyen herkezede nasip etsin özellikle buradada bekleyen çok tatlı kardeşlerim var onlara ...

Betişcim sağlıkla inşallah gelsin barbunyan.. a.s a.s. a.s.

Tebrikler barbunyanin anacigi sag salim kucagina da alirsin ins....

canımm çok sevindim Allah hayırlı uğurlu etsin..
belirtilerin yokmuydu pekii

yok...hiç belirtim yoktu...2 ay önce bıraktım ben d. kontrol hapını...ille de hemen olsun bebeğimiz demedik...sadece ilaç kullanmıyordum...bir de 6 ay korur hap bıraksan da derler ya hep...yalanmış...
hiç belirtim yoktu, ama nasıl bişeyse test yapmadan 2 gün önce beni gören beş kişi hamilesin dedi...daha günüm bile gelmedi ki dedim, olsun yüzünden gözlerinden belli dediler...nasıl belli bilmem...

Allah sağ salim kucağınıza alıp yüzüne tatlı tatlı bakmanızı nasip eder inşallahh

canımmm çok duygulandım okurkenŞeniz
Allah sag salim kucaklamak nasip etsin...
mutlulugunuz daim olsun inşallah...
minik barbunyacık saglıkla gelsin anneciginin kucagına...
emerken memişlerini kurcalasınkaydirigubbakcemile3

betiş
tebrik ederim canım ütülüyüde senide
Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşalalh
ay inşallah Allahım seninle hemen hemen aynı zamanlarda doğumumuz:Saruboceq:
rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin:Saruboceq:
kalp atışlarını duydunuzmu canım :sm_confused:
benim kontrolüm haftaya salı inşallah kalp atışlarını duyacağım :Saruboceq:

tekrar tebrikler a.s.

amin inşallah...sağlıkla gelsin...Allahım isteyen herkese nasip etsin...

teşekkürler conem...kalp atışını duymadık daha, cuma 5 hafta 5 günlüktü...haziranın başında kalp atışı alınabilir dei doktor...randevuyu haziren sonuna verdi 2li test için, nasılsa başında kendin geleceksin kalp atışlarını duyalım diye dedi...
hee bir de lütfen yalnızca 1 kilo al dedi...çok şişmanladım yaaaaaaaaa....

gözünüz aydın eminim çok eğlenceli bi anne olucaksın lalişle resimlerini görünce öyle hissettim nedense
sağlıkla büyüsün kucağınıza gelsin inşallahh
tekrar tebrikler

ister istemez şişiyosun malesef canım yaa bende kilo aldımmı bilmiyorum iştahım yok ama acayip şişim özellikle karnım
hadi bakalım sağlıcaklayerimseniben

gözünüz aydın eminim çok eğlenceli bi anne olucaksın lalişle resimlerini görünce öyle hissettim nedense
sağlıkla büyüsün kucağınıza gelsin inşallahh
tekrar tebrikler

yok bebemi hele de kız olursa lalişten uzak tutacam kesin...:roflol::roflol:
erkek olursa engelleyemem büyük ihtimal....
teşekkür ederim...inşallah güzel olur herşey...

betişim lalişde öyle bi çekim gücü varki kızda olsa engeleyemezsın :roflol:

ben teyzeyim der kaçırır izmirlere yawrucağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…