ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Erkek üye yasak onun adına ben açarmışım artık konuyu
Kız bu izin vermeden kız bir yere gitmiş başını belaya sokmuş zaar Allah mahfaza evlerden ırak
Kiz her gittigi yeri soyledi tabi kocasi degil bir sey degil ugrassin birak hak ediyolar kiz omrunu yesin

Kiz her gittigi yeri soyledi tabi kocasi degil bir sey degil ugrassin birak hak ediyolar kiz omrunu yesin
Ay aman nişanlıyken bende böyleydim salak kafam şimdi neka rahatım haberi olsun yeter hiç gerek yok izne felan izin de neymiş

Cocuk ne oldu canim? Gecmis olsun tekrar
Sagol canim hastaneden gelir gelmez uyudu serum taktiklari icin cok agladi ama bi sorun olusmadi dr bi taneden bisey olmazdi ama yan etkiler olusabilir diye onlem amacli serum takti oda almadi sizden uzak olsun

Bacim hele bi kahve yapda birlikte dinleyelim valla merak ettim
Kahvemi içtim uykum açıldı zaten pür dikkt aşağıyı dinliyorum çok utanıyorum ama ilk defa bu kadar net ses geliyor hiç etik değil yaptıgım çok ayıp valla

Sagol canim hastaneden gelir gelmez uyudu serum taktiklari icin cok agladi ama bi sorun olusmadi dr bi taneden bisey olmazdi ama yan etkiler olusabilir diye onlem amacli serum takti oda almadi sizden uzak olsun
Amin.. cok dikkatli olmak lazim saniyelik oluyor her sey belayi cekiyolar direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…