- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
Bak güzel fıkır deniycem ahahBen de çamasır suyunu boğazlayıp foto cek cektim bugün Bi türlü istediğim gibi tutamadım o sırada benim koca gelmiş ardıma dürttü benidedi beni boğazlayamadın şooncağız camasır suyunun boğazını sıkıosun bu ne hırs bu ne işkence dedim bi foto cek katliamına sahit olmıcam dedi espri yaptı işte
Cokk pisimm hemde cok pissKirliyimm sen nasilsin kuzum
Hoşgeldim kirliSelam pasaklilar
İlgi dalların cok değişmiş dedi benimkideAhahahahhahahahahhahahahahahahahha koptummmmmmbenim esim de telefonda aspirin suyunu bogazindan astigim fotografi gordu "Neden boyle bir sey yapma geregi duydun" dedi aciklayamadim dumura ugradimm
Hoşgördük bayan leşHoşgeldim kirli
Ahahahhahahah anlayamazlarr ne kutsal bir amacimiz var bilemezler bu ciddi bir isİlgi dalların cok değişmiş dedi benimkidegötür toleti yıka için rahatlar dıor
Oh pasagimiz bol olsunn sefamiz olsunnCokk pisimm hemde cok piss
Les gibiyim
Yaaaaaa benimki tatlipissss ahahah les yakusturamadim kendime tatli lesmi olsa ahahahHoşgördük bayan leş
Tatlı leşYaaaaaa benimki tatlipissss ahahah les yakusturamadim kendime tatli lesmi olsa ahahah
Oda üye olsun olsunDun kizim wc'ye girmiş kapiyida guzelce kapatmiş,klozetin kapagini açmiş ellerini sokmuş nasil oynuyorrrr
Delirdim
Ahahah ivitttt eee naptiniz bakem bugün kizzTatlı leş
O yizden anlattim zatenOda üye olsun olsun
Bugün evi sidik götürdü saatlerce pis pis oturdukAhahah ivitttt eee naptiniz bakem bugün kizz
Ne tatlı şeymiş o öleO yizden anlattim zaten
Yaş siniri var mi acapa burda ?
Valla tatlisim ben bir suru iskence yaptigim fotograf attim kurbanlar verdim bir iki arkadas daha cesaret edebildii kalani hep geyik hep geyikAhahah ivitttt eee naptiniz bakem bugün kizz
Gece gece kalk doğra deterjanları dıoValla tatlisim ben bir suru iskence yaptigim fotograf attim kurbanlar verdim bir iki arkadas daha cesaret edebildii kalani hep geyik hep geyik
Oyledir anasinin kiziNe tatlı şeymiş o öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?