kbrkrgz Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2011 301 1 46 Nevşehir 7 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi maG_34 #21 mervemervemerve .!.: ıcındekılerı sordunmu cnm ya da yazıyomu belkı besleyıcı dıyo ya bana sadce guclendırmek amaclı gıbı geldı ama ıcındekıler onemlı bence ggldan bak sen Genişletmek için tıkla... uzatıp güçlendiriyo diyoar ama bilemiycem
mervemervemerve .!.: ıcındekılerı sordunmu cnm ya da yazıyomu belkı besleyıcı dıyo ya bana sadce guclendırmek amaclı gıbı geldı ama ıcındekıler onemlı bence ggldan bak sen Genişletmek için tıkla... uzatıp güçlendiriyo diyoar ama bilemiycem
mervemervemerve Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2011 4.230 95 113 7 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi maG_34 #22 kbrkrgz .!.: uzatıp güçlendiriyo diyoar ama bilemiycem Genişletmek için tıkla... o zaman dogrudur cnm uz<atıyodur
kbrkrgz .!.: uzatıp güçlendiriyo diyoar ama bilemiycem Genişletmek için tıkla... o zaman dogrudur cnm uz<atıyodur
Losses Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2010 27 0 36 İstanbul 8 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi maG_34 #23 bende badem yagı ve bugday yagını karıstırdım bugday yagını suna dumankayanın tarifinde görmüştüm insallah etkisini görürüm
bende badem yagı ve bugday yagını karıstırdım bugday yagını suna dumankayanın tarifinde görmüştüm insallah etkisini görürüm
Y yaseminxx Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2012 8 0 36 İzmir 9 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi maG_34 #24 ben de deneyeym bakalım olacak mı :)
F FisneliBrowni Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2012 47 0 36 İstanbul 17 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi maG_34 #25 en kısa zamnda deniycemm :))))
F FisneliBrowni Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2012 47 0 36 İstanbul 17 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi maG_34 #26 peki bu badem yağını şeffaf rimel boş kutusunamı koymak gerekiyoo ??? siyah bitikk rimellere olmazmıı ????
peki bu badem yağını şeffaf rimel boş kutusunamı koymak gerekiyoo ??? siyah bitikk rimellere olmazmıı ????
mervemervemerve Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2011 4.230 95 113 18 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi maG_34 #27 FisneliBrowni .!.: peki bu badem yağını şeffaf rimel boş kutusunamı koymak gerekiyoo ??? siyah bitikk rimellere olmazmıı ???? Genişletmek için tıkla... ben ole yapıyorum cnm seffaf olması sartı degıl yuıka rımel kutunu ıyıce sıcak suyla ya da makınaya atıver sonra ıcıne koy sur
FisneliBrowni .!.: peki bu badem yağını şeffaf rimel boş kutusunamı koymak gerekiyoo ??? siyah bitikk rimellere olmazmıı ???? Genişletmek için tıkla... ben ole yapıyorum cnm seffaf olması sartı degıl yuıka rımel kutunu ıyıce sıcak suyla ya da makınaya atıver sonra ıcıne koy sur