- 18 Mayıs 2022
- 148
- 191
- 23
- 28
- Konu Sahibi Guzelanneleerr
-
Doğrusunu unuttumSon 2 testi dün ve bugun yaptım o yüzden tarih girmedim testime göre çatlama olmuş ama yine mi yumurtlama oluyorum acaba
Doğrusunu unuttum
19 kasımda yumurta çatladı görünüyor benim bildiğim kadarıyla daha sonra yine koyulasmaya başladı arka arkaya yumurtlama olma ihtimali varmı bat 30 ekimDoğrusunu unuttum
Evet 2 kez yumurtlama olabilir19 kasımda yumurta çatladı görünüyor benim bildiğim kadarıyla daha sonra yine koyulasmaya başladı arka arkaya yumurtlama olma ihtimali varmı bat 30 ekim
Yalnız tarihler çok yakın yinede mümkün müEvet 2 kez yumurtlama olabilir
Arka arkaya yumurtlama olma ihtimali var evet. Bu şekilde 3 arkadaşımın çift yumurtla ikizleri var. Fakat sizin biraz tuhaf olmuş. Acaba polikistik over var mı sizde?Son 2 testi dün ve bugun yaptım o yüzden tarih girmedim testime göre çatlama olmuş ama yine mi yumurtlama oluyorum acaba
Bi kaç ay önce temiz dedi doktor yeni çıkma ihtimali varmı bilmiyorum ama adetim düzenli benim bi geçen ay 12 gün geçikme yaşadım erken gebelik testi pozitif kanda negatif gördüm sanırım kimyasala dönüşdüArka arkaya yumurtlama olma ihtimali var evet. Bu şekilde 3 arkadaşımın çift yumurtla ikizleri var. Fakat sizin biraz tuhaf olmuş. Acaba polikistik over var mı sizde?
Polikistik overda LH hep yüksek çıkar da o yüzden sormak istedim. Bahsettiğim arkadaşlarımın ikizleri arasında 3-4 gün var. Yakın tarihte iki yumurtlama olur evetBi kaç ay önce temiz dedi doktor yeni çıkma ihtimali varmı bilmiyorum ama adetim düzenli benim bi geçen ay 12 gün geçikme yaşadım erken gebelik testi pozitif kanda negatif gördüm sanırım kimyasala dönüşdü
Arka arkaya yumurtlama olma ihtimali var evet. Bu şekilde 3 arkadaşımın çift yumurtla ikizleri var. Fakat sizin biraz tuhaf olmuş. Acaba polikistik over var mı sizde?
Hep yüksek değilki ilk olanlar negatif sonra pik gördüm sonra çatlama oldu çok silik çıktı resimden anlaşılıyor sonra yine koyulaşdı inşallah ikiz bebekdrPolikistik overda LH hep yüksek çıkar da o yüzden sormak istedim. Bahsettiğim arkadaşlarımın ikizleri arasında 3-4 gün var. Yakın tarihte iki yumurtlama olur evetİnşaAllah sağlıklısı ve hayırlısı sizin olsun
Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllahHep yüksek değilki ilk olanlar negatif sonra pik gördüm sonra çatlama oldu çok silik çıktı resimden anlaşılıyor sonra yine koyulaşdı inşallah ikiz bebekdrdua istiyorum sizden
İnşallah tez zamanda bebişlerimiz bizimle olur rabbim hayırlı evlat versinRabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllahben de yeniden başladım ovülasyon testine. Bakalım hayırlısı
Amin önemli olan oİnşallah tez zamanda bebişlerimiz bizimle olur rabbim hayırlı evlat versin
Evet mümkünYalnız tarihler çok yakın yinede mümkün mü
Bu sabah yaptım silik oldu yine o zaman çatlama olduEvet mümkün
Yüksek ihtimalle evet, denemeye devam durmak yokBu sabah yaptım silik oldu yine o zaman çatlama oldu
Yine pozitif oldu bu yaYüksek ihtimalle evet, denemeye devam durmak yok
Görsel iletebilir misin ve regline ne kadar kaldıYine pozitif oldu bu ya
Bat 30 EkimGörsel iletebilir misin ve regline ne kadar kaldı
Bat 30 Ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?