Üvalasyon testime bakar mısınız

Guzelanneleerr

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2022
148
191
23
28
Son 2 testi dün ve bugun yaptım o yüzden tarih girmedim testime göre çatlama olmuş ama yine mi yumurtlama oluyorum acaba

Eklentiler

• IMG_20221121_163748.webp
    31 KB · Görüntüleme: 72
Son 2 testi dün ve bugun yaptım o yüzden tarih girmedim testime göre çatlama olmuş ama yine mi yumurtlama oluyorum acaba
Arka arkaya yumurtlama olma ihtimali var evet. Bu şekilde 3 arkadaşımın çift yumurtla ikizleri var. Fakat sizin biraz tuhaf olmuş. Acaba polikistik over var mı sizde?

Arka arkaya yumurtlama olma ihtimali var evet. Bu şekilde 3 arkadaşımın çift yumurtla ikizleri var. Fakat sizin biraz tuhaf olmuş. Acaba polikistik over var mı sizde?
Bi kaç ay önce temiz dedi doktor yeni çıkma ihtimali varmı bilmiyorum ama adetim düzenli benim bi geçen ay 12 gün geçikme yaşadım erken gebelik testi pozitif kanda negatif gördüm sanırım kimyasala dönüşdü

Polikistik overda LH hep yüksek çıkar da o yüzden sormak istedim. Bahsettiğim arkadaşlarımın ikizleri arasında 3-4 gün var. Yakın tarihte iki yumurtlama olur evet İnşaAllah sağlıklısı ve hayırlısı sizin olsun

Hep yüksek değilki ilk olanlar negatif sonra pik gördüm sonra çatlama oldu çok silik çıktı resimden anlaşılıyor sonra yine koyulaşdı inşallah ikiz bebekdr dua istiyorum sizden

Hep yüksek değilki ilk olanlar negatif sonra pik gördüm sonra çatlama oldu çok silik çıktı resimden anlaşılıyor sonra yine koyulaşdı inşallah ikiz bebekdr dua istiyorum sizden
Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah ben de yeniden başladım ovülasyon testine. Bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…