üvey ablama çok üzülüyorum

malihulya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
269
154
18
34
Babamın ilk evliliğinden bir ablam var.bakmayın üvey dediğime anne baba bir kardeşlerimden daha fazla benzeriz.yüzümüz ,bazı huylarımız yürüyüşümüz bile.
Daima içine kapanıktı.annesiyle yaşıyor ama yaz tatillerinde bizde kalırdı. Ama hep kenara iliştirilmiş gibi, yerini sahiplenemeden.okudu öğretmen oldu. Ama hep sorun yaşadı.kendisine mobing yapılıyormuş.evlenir bir düzeni olur diyordum. O da kısmet olmadı. Çocukları dövüyormuş.veliler ve müdürle sorunlu.çocukları dövecek biri değil ondaki arazı farkedip kaşımaya çalışıyor imiş bazı öğrenciler.kışkırtıyorlarmış.bazen eve çağırıyorum. Öz bakımını bile yapmaktan yüksünüyor sanki.tırnakları bile belki bir aylık.onun gülmesini eğlenmesini evlenmesini normal bir hayat yaşamasını çok isterdim. Zehir gibi zekiydi oysa.çok üzülüyorum gece gündüz aklımda. Kendisinin yarı boyunda babasının marketini işleten adam bile beğenmedi onu (aracı olunmuştu) .kaygılıyım.sanki kendine zarar verecek gibi görünüyor. Dayanamam , kaldıramam.her gün arıyorum yalnız hissettirmemeye çalışıyorum ama yetemiyorum.acizim zavallıyım.

Kendi arkadaş ortamınıza çevrenize sokun onu. Yalnız bırakmıyomuşsunuz zaten maşallah size çok taktir ettim.
Sosyalleştirin gerekirsede psikolojik destek alsın. Bu ayıp bişey değil artık gününüz bunu gerektiriyo.
Önce mutlu olsun özgüveni yerine gelsinki gerisi gelir sonradan bence.

sepresyonda doktor ve ilac sart

Ablaniza cok uzuldum Allah yardimcisi olsun.kizkardesi olarak yanina gitseniz imkaniniz varsa beraber bir faliyetlerde bulunsanaz sinamaya gitseniz bovling girtsen gezseniz iyi olmazmi ablaniza acilmista olur

Ablaniza cok uzuldum Allah yardimcisi olsun.kizkardesi olarak yanina gitseniz imkaniniz varsa beraber bir faliyetlerde bulunsanaz sinamaya gitseniz bovling girtsen gezseniz iyi olmazmi ablaniza acilmista olur

Onu alin once kuafore sonra alisverise goturun.kendi arkadaslarinizla tanistirin.gerekirse psikologa goturun

Eskiden çok sık bir araya gelirdik.tüm bu dediklerinizi .evlendikten sonra pek yapamaz oldum.

allah razı olsun sizden kardeşinize sahip çıktığınız için, aynı durum benim yani üvey ablanız durumdayım ama diğer kardeşlerle hiç iletişim kuramadım.. bir keresinde birinin tesadfen twitter hesapını gördüm ve yazdım kardeşinim diye bana küfürler yağdırdı o kadar kalbim kırdıki allah sorsun yemin ediyorum...

işin kötüsü annemde bana sahip çıkmaz 7 kat elin tarafını tutar beni ssavurur..neden bana böyle anne baba düştü ey rabbim sen daha doğrsunu bilirsinde bir taraf sahip çıksaydı bana bari.

Eskiden çok sık bir araya gelirdik.tüm bu dediklerinizi .evlendikten sonra pek yapamaz oldum.
Haklisin ama bence cikin gidin evli olmasi diaari cikamiyor anlamina gelmez yaninda oluncada negatif konilari konusmayin hayata pozitif bakmasi icin onu ovun

işin kötüsü annemde bana sahip çıkmaz 7 kat elin tarafını tutar beni ssavurur..neden bana böyle anne baba düştü ey rabbim sen daha doğrsunu bilirsinde bir taraf sahip çıksaydı bana bari.
Hic uzulme arkadasim ayno babada bendede var dusman gibiler inan hic bir seyde yapmadigimiz halde Allaha haval ettim onlari zaten adi anne baba

Boşver. . Beklentiye girme sorma da.karakterleri böyle demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…