üvey ablama çok üzülüyorum

Üvey kardeşiniz değil öz kardeşiniz. Kan bağınız var sonuçta. Üvey demek, yalnızca yasa yönünden akraba sayılan, kan bağınızın bulunmamasıdır.

Allah, kardeşinize yaşama sevinci versin. Ruhsal hastalığının şifasını versin inşaAllah tez vakitte ''Ya Şafi'' ismiyle.

Bence bir psikiyatriste görünmesi lazım. Doktor ne diyorsa tedavisi için onu derhal uygulamalısını sağlamalısınız. Terapi ve ilaçlarla Allah'ın izniyle şifasını bulur. Güzel düşünün güzel olsun hakkınızda her şey inşaAllah..

Eş, evlilik muhabbetine gelince de bunlar kısmet işidir. Öyle güzele, çirkine bakmaz evlilik. Rabb'im nasip etmişse, kaderinde biri varsa eğer bu saydıkların engel olmaz nasibinin çıkmasında.

Allah yardımcınız olsun. Kardeşinize de tez vakitte şifasını versin inşaAllah yüce Allah..

Son düzenleme:
Teklif etsen ay ne grek var iyiyim ben dicektir. Kendinize alın randevu.ve onun için. Ama ona söylemeyin. Ve onunda sizinle gelmesini sağlayın. Odaya gir ve dışardaki ablan için telaşlandığını söyle ve onu içeriye çağırın. Emricaki yap.

Depresyona girmis belli adam akilli bir psikiyatra goturtun ozele gidin ,sgk kullanmayin sicilinde gozukmesin

Bazı seylerde ruhsaldır bılemezsın
Eger cevreden kaynaklandıgını dusunuyorsan bıraz babanada ıs dusuyor , hafta ıcı bır yerde yasayıp her hafta canta gıbı bır yere gıtmek tahmın edersınkı hıc kolay ve hos degıl.
O yuzden tasın altıne elını koyacaklar koysun bıran evvel, kızın annesı babanız ve sızın oz annenız

kişisel bakımın ihmal edilmesi, psikolojik rahatsızlığın ilerlediğinin en önemli belirtilerinden biridir.
tedavi olmadan sonuç alamazsınız.

neden küfür yağdırıyor orasını anlamadım
biraz açar mısınız?
sizin ne suçunuz var sanki

merakım şundan benim baba bir anne ayrı kardeşim var
pek görüşemiyoruz ama görüşünce de iyiyiz

ki o çocuk annemin sağlığında dünyaya geldi
babam annemin üzerine dost tutmuştu öyle oldu o çocuk

Hepsine zaman zaman söylüyorum 36 yaşında koca kadınmış.

psikoloıjik destek alabilir. ki en mantıklı bu olur.

Herşey evlilik değil; bekar ama normal hayatlar yaşayan bir sürü kadın arkadaşım var.

Kardeşinizde araz diye bahsettiğiniz nedir? Güzel bir mesleği de varmış oysaki, demekki potansiyeli olan bir kadın.

Ablanizi ozel bir psikiyatriste götürmek yapacağınız en büyük iyilik olur.İlacla düzelir. İstanbul'daysaniz uygun fiyatlı bir yer biliyorum.Ayıca sizin gibi kardeşi var çok sansli.Cabaniz çok duygulandirdi beni.Kizkardesim ne yaptıysam sevmedi beni.Keske sizin gibi kizkardesim olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…