- 9 Eylül 2015
- 72
- 31
- 38
- 29
Üvey annemle aram hiç iyi değildi şuan 8 aylık evliyim evlendikten sonra özür dilemeler vs arayı düzeltmeye çalıştı bende kindar değilimdir affettim neyse görüşmeye başladık gidip geliyoruz. Her gittiğimde ya da geldiğimde aldığım şeyleri beğenir banada alsana nerden aldın vs der bende zaten hiç cimri birisi değilim alırım ederim neyse 3 ay önce çok beğenerek bi hırka almıştım yine bana alsana muhabbeti oldu baktım aynısı yoktu yok dedim işte aldı hırkamı giyiyim ben biraz veririm diye zorla hatta çünkü o gün hiç veresim yoktu verdim bende 3 aydır onda zaten yarın arkadaşlarla buluşcam o hırka kombinime uyuyo giymeyi planladım işte söyledim hırkayı alabilirmiyim yarın giycem geri veririm giyersin diye bi surat astı ben yarın giyecektim piknik var pikniğe gitçem bende yarın arkadaşlarla buluşcam giycem dedim işte iyi al hadi al verilen mal geri alınmaz dedi bende hediye vermedim ki giyiyim geri sende alır giyersin dedim surat beş karış oldu zaten babamın yanına geçcektik eşimle babam dükkana yanıma uğra gitmeden telefon kabı vs vercem dedi çok ısrar etti geçtik neyse Oraya içeri girdik babam telefonda konuşuyo tamam hayatım tamam diyo anladım zaten bana telefon kabı vermemesini söylediğini banada kalmadı dedi neyse işte sonra bana annenden hırkanı niye istedin hemen aradımı dedim oda hata sende dedi bune böyle ya dedim altüstü giymeye aldım ne büyütüldü anne olur kardeş olur kıyafet kavgası bile tatlı olur bu bildiğin saçma sapan bişey oldu babamlada tartıştım aşırı sinirim bozuldu işte sen söyleseydin ben iki katı para verirdim sana diyo babam mesele o değil çok büyütüldü kafaya acayip taktım hata bendemi yani yanılıyomuyum