Üvey anneyle kıyafet sorunsalı

dorocrock

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
72
31
38
29
Üvey annemle aram hiç iyi değildi şuan 8 aylık evliyim evlendikten sonra özür dilemeler vs arayı düzeltmeye çalıştı bende kindar değilimdir affettim neyse görüşmeye başladık gidip geliyoruz. Her gittiğimde ya da geldiğimde aldığım şeyleri beğenir banada alsana nerden aldın vs der bende zaten hiç cimri birisi değilim alırım ederim neyse 3 ay önce çok beğenerek bi hırka almıştım yine bana alsana muhabbeti oldu baktım aynısı yoktu yok dedim işte aldı hırkamı giyiyim ben biraz veririm diye zorla hatta çünkü o gün hiç veresim yoktu verdim bende 3 aydır onda zaten yarın arkadaşlarla buluşcam o hırka kombinime uyuyo giymeyi planladım işte söyledim hırkayı alabilirmiyim yarın giycem geri veririm giyersin diye bi surat astı ben yarın giyecektim piknik var pikniğe gitçem bende yarın arkadaşlarla buluşcam giycem dedim işte iyi al hadi al verilen mal geri alınmaz dedi bende hediye vermedim ki giyiyim geri sende alır giyersin dedim surat beş karış oldu zaten babamın yanına geçcektik eşimle babam dükkana yanıma uğra gitmeden telefon kabı vs vercem dedi çok ısrar etti geçtik neyse Oraya içeri girdik babam telefonda konuşuyo tamam hayatım tamam diyo anladım zaten bana telefon kabı vermemesini söylediğini banada kalmadı dedi neyse işte sonra bana annenden hırkanı niye istedin hemen aradımı dedim oda hata sende dedi bune böyle ya dedim altüstü giymeye aldım ne büyütüldü anne olur kardeş olur kıyafet kavgası bile tatlı olur bu bildiğin saçma sapan bişey oldu babamlada tartıştım aşırı sinirim bozuldu işte sen söyleseydin ben iki katı para verirdim sana diyo babam mesele o değil çok büyütüldü kafaya acayip taktım hata bendemi yani yanılıyomuyum

Bence burda bi iddalasma var. Siz ve üvey anneniz arasında. Yani o hırka olmasa siz arkadaşlarınızla buluşmayacak mısınız ? Üvey anneniz pikniğe gitmeyecek mi ? Ikinizde de hata var :işsiz:

Bence burda bi iddalasma var. Siz ve üvey anneniz arasında. Yani o hırka olmasa siz arkadaşlarınızla buluşmayacak mısınız ? Üvey anneniz pikniğe gitmeyecek mi ? Ikinizde de hata var :işsiz:
Canım inan benden yana öyle bi durum yok sadece beğenerek aldım ve o hırkanın yarın giyeceğim şeyle yakışcağını düşündüm giymek istedim bu şekil büyütülmeside sinirimi bozdu

Hırkanizi ödünç almamış resmen el koymuş. .Hiç sevmem öyle tipleri..kim olursa olsun tahammül edemem ben.
Yerinizde olsam bir mesafe koyardım. Ne öyle kendinize ne alsanız onada almalar filan?hata sizde bence..gorusseniz bile bunlara bir son verseniz iyi olur..gördüğünüz gibi kıymet bilmiyor..

fazla mi muhatap oluyorsun ? evlendikten sonra arana mesafe koysaydin daha iyi olurmus sanki.
Dediğim gibi özür falan dileyince kindar bi yapım yok keşke koysaymışım herşeyi ufacık şeyleri bile büyütmeye meyilli bi yapısı var stresi tasası bana kalıyo

yanlış anlamadım ise evlisin evin ayrı

neden veriyorsun ki

o da nasıl baba telefon kabı kalmadı diyor anladığım kadarı ile bununla ilgili iş yapıyor

eee baba alıver X e sen de hırka derdim yarın pikniğe gidecekmiş akşama götür de gönlü olsun der geçerdim

çözüm mesafe
Aynı şeyi dedim Canım babama aklıma o geldi direk ama suçlu ben oldum :)

Canım inan benden yana öyle bi durum yok sadece beğenerek aldım ve o hırkanın yarın giyeceğim şeyle yakışcağını düşündüm giymek istedim bu şekil büyütülmeside sinirimi bozdu
Üvey anneniz pek alınmış demek ki. Bir hırka nedir yaa insan hırka için birbirini kırar mı, isterse altın işlemeli olsun.

Babana mi sasayim uvey annene mi. Bundan sonra bisey begenirse kusura bakma bu giysiyi cok seviyorum deyip verme. Cikari icin sana geliyor bence

Aranizda cok yas farki var mi uvey anneyle. Bir de keske bedenleriniz ayni olmasaydi boyle sorunlar yasamazdiniz.

Babanızın eşi sizi biraz kıskanıyor sanki. Hırkanın üstüne yatmış resmen fazla samimi olmamaya çalışın.
Kıyafetlerimi paylaşmayı hiç sevmem belkide tek kız olduğum içindir. Alışkanlığım yok öyle.

Back
X