Canım inan benden yana öyle bi durum yok sadece beğenerek aldım ve o hırkanın yarın giyeceğim şeyle yakışcağını düşündüm giymek istedim bu şekil büyütülmeside sinirimi bozduBence burda bi iddalasma var. Siz ve üvey anneniz arasında. Yani o hırka olmasa siz arkadaşlarınızla buluşmayacak mısınız ? Üvey anneniz pikniğe gitmeyecek mi ? Ikinizde de hata var
Dediğim gibi özür falan dileyince kindar bi yapım yok keşke koysaymışım herşeyi ufacık şeyleri bile büyütmeye meyilli bi yapısı var stresi tasası bana kalıyofazla mi muhatap oluyorsun ? evlendikten sonra arana mesafe koysaydin daha iyi olurmus sanki.
Aynı şeyi dedim Canım babama aklıma o geldi direk ama suçlu ben oldum :)yanlış anlamadım ise evlisin evin ayrı
neden veriyorsun ki
o da nasıl baba telefon kabı kalmadı diyor anladığım kadarı ile bununla ilgili iş yapıyor
eee baba alıver X e sen de hırka derdim yarın pikniğe gidecekmiş akşama götür de gönlü olsun der geçerdim
çözüm mesafe
Üvey anneniz pek alınmış demek ki. Bir hırka nedir yaa insan hırka için birbirini kırar mı, isterse altın işlemeli olsun.Canım inan benden yana öyle bi durum yok sadece beğenerek aldım ve o hırkanın yarın giyeceğim şeyle yakışcağını düşündüm giymek istedim bu şekil büyütülmeside sinirimi bozdu
İnan aynı değil benden 20 kilo fazla:/Aranizda cok yas farki var mi uvey anneyle. Bir de keske bedenleriniz ayni olmasaydi boyle sorunlar yasamazdiniz.
18 yaş var aramızdaİnan aynı değil benden 20 kilo fazla:/
Bende öyle düşünüyorumBabana mi sasayim uvey annene mi. Bundan sonra bisey begenirse kusura bakma bu giysiyi cok seviyorum deyip verme. Cikari icin sana geliyor bence
Benim kiz kardesimle bile aramda 5 kilo fark var birbimizin kiyafetlerini bile giyemeyiz. Bana gelmez en basta. Uven annenizde nasil bir vucut yapisi var merak ettim.İnan aynı değil benden 20 kilo fazla:/
Hırka salaş yinede bollaştırmış zatenBenim kiz kardesimle bile aramda 5 kilo fark var birbimizin kiyafetlerini bile giyemeyiz. Bana gelmez en basta. Uven annenizde nasil bir vucut yapisi var merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?