Üvey baba

Sevgicicegim99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
1.037
357
123
Cidden kafamı taktıgım durum. Annemn ikinci evliliği. 10 yıllık evliler annemler. Üvey baba var. Yaşı 50. Kendisini hiç sevmem bana ÇOK çektirdi dayak yedim kaç kere hemde sağlam.
Tekme tokat canımı çok acıttı. Annem beni korudu ama baş edemedi. Ben ergenken Anneme bağırınca o döviyordu çok aşırı tokat tekme atıyordu annem evi bile terkedecekti bunaldı ama baş edemedi o herif gıcıktı bize Onu affetmicem soğuk davranıyorum. Benm öz babam bile bizi dövmedi asla rahmetli.
Herneyse 1 yaşında şeker bir kızım var .
Annemler torununu sevmeye geldiğinde üvey baba da geliyor (baba demek istemiyorum)
Kızımın popousunu bizim yanımızda sıkıyor seviyor.
Bizden çekinmiyor.
Yanağından zaten öpüyor . (Keşke öpmese nefret ediyorum bağırmak istiyorum)
Anlayın beni çok çektirdi bana onun yüzünden hayatım psikolojım mahvoldu. Onun yüzünden erken evlendm sevdgm biriyle. Şükür buna da iyiki evlendm kurtuldum ama en azndan onla yaşamıorm

Şimdi bu üvey babanın yoldq başka kadınların popolarına baktıgını da gördüm bizzat ben şahidim. Hemde annem yanındayken.
Yolda yürürken başka kadınların popolarına bakan adam. Benm bebeğimi çocugumun poposunu sıkması nedir. Sözde seviyor tatlı geliyor.
Nasıl davranmalıyım fikirlerinizi bekliyorum

Niye izin veriyosunuz? Üvey olsun öz olsun farketmez, çocuğun poposuna dokunmasına izin vermeyin. Çocuğun babası bile o şekilde sevmemeli mahremiyet duygusu zedeleniyor. Sevecek başka yeri mi kalmamış. Bir de adam mimli zaten. Napıyosun sen çek elini diyemiyor musun? Koru kızını zaman kötü, insanlar leş.

Niye izin veriyosunuz? Üvey olsun öz olsun farketmez, çocuğun poposuna dokunmasına izin vermeyin. Çocuğun babası bile o şekilde sevmemeli mahremiyet duygusu zedeleniyor. Sevecek başka yeri mi kalmamış. Bir de adam mimli zaten. Napıyosun sen çek elini diyemiyor musun? Koru kızını zaman kötü, insanlar leş.
İzin veriyorum değil elleme poposuna desem annem bile şey der.
Ay ne var bebek o. Vitrine koy o zaman kızını.
Ki dediler de

Ki dediler de
Desinler. Senin çocuğundan daha önemli değil. Annen kusura bakma, seni koruyamamış elin adamından. Mümkünse konuşmasın. Aman artniyetli derler diye frenleme kendini. O çocuk kendini koruyacak yaşta değil. Sen koruyacaksın annesi olarak. Senin poponu sıkabilir mi? Sana yapsa ne tepki verirsin aynı tepkiyi ver. Sapık mı ne belli değil hiç riske atma çocuğunu.

Böyle konularda genelde vesvese konusunda zirveye oynarım ancak ben kötü birşey hissetmedim. Evet çocukların mahrem yerlerine hepimiz saygı duymalıyız, ancak bebek henüz 1 yaşında arkadaşlar. Hangimiz bu yaş grubunun poposunu ellemiyoruz. Kucakta tutarken dahi elleniyor.
Yolda başka kadınların popolarına bakması sapıkça, aynı şekilde size çektirdiklerine saygım sonsuz nefret etmekte haklısınız ancak kızınıza olan tavrı en azından bu yaş grubunda bana pedofilik bir eylem gibi gelmedi.
Kızınızı sevmesini istemiyorsanız vermeyin kucağına, mesafeli davranın. Alınır da bir daha gelmez belki.

Bence'de insanlar 1 yaşındaki bir kıza art niyet ile yaklaşacak kadar aşağılık olmamıştır diye düşünüyorum. Dışarıda başka kadınlara çoğu erkek bakıyor buna şahit oluyoruz ama, söylediğiniz çok farklı konu. Bence siz ona nefretinizden yanlış anlıyor olabilirsiniz, arkadaşların dedikleri ve ek olarak ben olsam eve dahi sokmam gelmesini istemem, geliyorsa annem gelir başımın üstünde yeri var

Bir yasindaki cocukla temas kurarken poposuna dokunmamayi basaran herkesi tebrik etmek istiyorum oncelikle. Zira el kadar olduklarindan kucaginiza aldiginizda illa ki poposundan tutuyorsunuz, neyse...
Önemli olan sizin bundan rahatsızlık duymanız, rahatsiz olduysaniz vardir bir hikmeti, uyarin.

Popo özel bölgedir. Kaç yaşında olursa olsun bir insanın özel bölgesine kendi isteği dışında kimse dokunamaz. Kendini ifade edemeyecek kadar küçük çocukları da ebeveynleri korumak zorunda. Dokunan kişinin iyi niyetli olması durumu değiştirmez. Kural kuraldır. Hele bu özel bölgelerle ilgili kurallarda asla esnekliğe yer yok. Ve siz de annem ne der, bilmem kim ne düşünür diye muhasebe yapmak yerine, kızınızı nasıl yetiştireceğinize ve onu korumaya odaklanmalısınız. Önceliğiniz bu çünkü.
Bir yasindaki cocukla temas kurarken poposuna dokunmamayi basaran herkesi tebrik etmek istiyorum oncelikle. Zira el kadar olduklarindan kucaginiza aldiginizda illa ki poposundan tutuyorsunuz, neyse...
Önemli olan sizin bundan rahatsızlık duymanız, rahatsiz olduysaniz vardir bir hikmeti, uyarin.
Kucağımıza alırken kolumuza oturtmamız, kolumuzla desteklerken temas etmemiz başka bir durum, poposunu sıkarak sevmek başka bir durum ama. Konu sahibi ikinci durumdan bahsediyor.

Cidden kafamı taktıgım durum. Annemn ikinci evliliği. 10 yıllık evliler annemler. Üvey baba var. Yaşı 50. Kendisini hiç sevmem bana ÇOK çektirdi dayak yedim kaç kere hemde sağlam.
Tekme tokat canımı çok acıttı. Annem beni korudu ama baş edemedi. Ben ergenken Anneme bağırınca o döviyordu çok aşırı tokat tekme atıyordu annem evi bile terkedecekti bunaldı ama baş edemedi o herif gıcıktı bize Onu affetmicem soğuk davranıyorum. Benm öz babam bile bizi dövmedi asla rahmetli.
Annemler torununu sevmeye geldiğinde üvey baba da geliyor (baba demek istemiyorum)
Bizden çekinmiyor.
Anlayın beni çok çektirdi bana onun yüzünden hayatım psikolojım mahvoldu. Onun yüzünden erken evlendm sevdgm biriyle. Şükür buna da iyiki evlendm kurtuldum ama en azndan onla yaşamıorm

Şimdi bu üvey babanın yoldq başka kadınların popolarına baktıgını da gördüm bizzat ben şahidim. Hemde annem yanındayken.
Yolda yürürken başka kadınların popolarına bakan adam. Benm bebeğimi çocugumun poposunu sıkması nedir. Sözde seviyor tatlı geliyor.
Ya siz neden bu adamla hala görüşüyorsunuz canınıza kastınız mı var, adamdan kurtulmak için etkenden evlenmişsiniz bir de bebeğiniz olmuş çıkartın şu adamı hayatınızdan. Annenize de tek gel diyin, valla benim midem bulandı

Ki dediler de
Isteyen istedigini desin. Oyle derse "sen once kendi kizini korusaydin bu canavardan. Akil alacagim son insansin. Asla sana benzemeyecegim" diyebilirsin. Bence annen bu laflarin cok daha fazlasini haketmis.
Sakin bir daha izin verme böyle sacma bir olaya

Bizden çekinmiyor.

Valla başka kadınların totolarina bakıyor diye düşüneceğime ben bebeğimin totosunu kim sıkarsa sıkın hemen müdahale ederim annem babam kardeşlerim eşim kv kp bunlar en yakinlarim bunlar yapsın tepkim asla değişmez kesinlikle bebegimin canını yakacak hiç bir şeye müsamaha göstermem

Ayy o adam yanimda olsada soyle bi dovsem ...sevecek baska yer yok mu ????

Back
X