- 6 Nisan 2021
- 41
- -12
- 6
- 22
- Konu Sahibi Alisinhell
Üvey babamla cinsel yakınlaşmamız oldu. Vicdan azabı duyduğum için sonlandırdım. Ama ısrar ediyor. Mutsuz oluyor. Babamı seviyorum baba olarak ama artık istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşındasınÜvey babamla cinsel yakınlaşmamız oldu. Vicdan azabı duyduğum için sonlandırdım. Ama ısrar ediyor. Mutsuz oluyor. Babamı seviyorum baba olarak ama artık istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Bu yakınlaşma başladığında kaç yaşındaydınız diye soracaktım ama eski konularınıza baktığımda adamla anneniz evlendiğinde siz neredeyse reşitmişsiniz ..şimdi de 20 yaşındasınız .Dün hayatınıza giren bir adamı hem baba olarak görüp hem cinsel birliktelik yaşayabiliyorsanız sizin de zihinsel/psikolojik sorunlarınız vardır diye yorumluyorum.Biran önce evden ayrılıp başka bir akrabanıza geçinÜvey babamla cinsel yakınlaşmamız oldu. Vicdan azabı duyduğum için sonlandırdım. Ama ısrar ediyor. Mutsuz oluyor. Babamı seviyorum baba olarak ama artık istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Kadın kadının düşmanı derlerdi ama kızı anasına düşmanmış demezlerdi onu da derler artık iğrenç insanÜvey babamla cinsel yakınlaşmamız oldu. Vicdan azabı duyduğum için sonlandırdım. Ama ısrar ediyor. Mutsuz oluyor. Babamı seviyorum baba olarak ama artık istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Hayatına son ver derken ciddi mıydınız. Yazdıklarıniza dikkat edin karşıdaki belki de gerçekten sorunlu biri ve bunu okuyup yapacak. Yazmayın böyle şeyler.yaşamaman gerekiyor senin nefes alman ziyanlık, oksijen israfısın hayatına son ver
Hayatına son ver derken ciddi mıydınız. Yazdıklarıniza dikkat edin karşıdaki belki de gerçekten sorunlu biri ve bunu okuyup yapacak. Yazmayın böyle şeyler.
Bir an ciddi sandım kb. Bazı insanlar çok sorunlu olup bir sözle intihar edebiliyor o yüzden dedim.tabii ki ciddi değilim. benim dememle gidip kendine zarar verecek kadar hassas ruhlu bir insan annesinin kocasıyla yatmaz zaten bişi olmaz korkmayın :)
-Aaaaa mert görmeyeli ne kadar büümüşsün?Üvey babamla cinsel yakınlaşmamız oldu. Vicdan azabı duyduğum için sonlandırdım. Ama ısrar ediyor. Mutsuz oluyor. Babamı seviyorum baba olarak ama artık istemiyorum. Ne yapmalıyım?