Üvey birey cocuk ile ne kadar anlaşır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zaten bunu belirttim.ama yorumlarda sanķi kosarak boşanıyormuşum ardindan olmayan cocuklu adamla evleniyormusum da sirf onun cocuguna eziyet edip kıskançlık yapmak icin gibi bir anlam cikiyor.
Zaten baştan tercihimi yaptim bu konuda cocuklu birinle görüşmek istemiyorum.

Gorusmeyin o zaman ablacim
Konu nedir tam olarak anlayamadim, cocuklu biriyle evlenmek istemiyorsunuz zaten gorusmicekmissiniz de bu konuyu neden actiniz?

Madem üvey anne olmak istemiyorsunuz olmayın. Çocuklu adamlarla görüşmesiniz olur biter.

Olmayan adayın varolmayan çocuklarıyla ilgili konu açmışsınız🙈
Şimdi milletin derdini bilemem tabi ki ama siz biraz agresif geldiniz bana.
Sizin bir kızınız var ve adayınız yok ama boşandıktan sonra niyetleri belli olur diyorsunuz.Buraya kadar anlaştık.
Arkadaş demiş ki önce bir boşan ondan sonra düşünürsün.
Bu yorumda ne kötülük var ki?
Önce bir boşanın.Sonra adamların niyetinden emin olun.Sonra çocukla olur mu olmaz mı diye düşünün.
Belki adamların niyetini yanlış anladınız.
Belki boş yere kuruntu oluyor bu haller.
Şuan hava puslu bence.Odaklanmaniz gereken şey boşanma davanız.
" yorumları agresif buldun.ona göre cevap verdim.
yüzde yüz şu aşık bu eğlenmek istiyor diyemem.boşanmama az kaldı sadece tedirginliğimi içime sinmeyenleri paylaştım.güzel yorum yapanlara sözüm yok zaten.boşanma sürecinde bol entrika gördüm sadece.
Kankiiiii yanlış hesaptan cevap yazdın galiba
Konuyu C Cansu888 den açmışsın

Konu nedir tam olarak anlayamadim, cocuklu biriyle evlenmek istemiyorsunuz zaten gorusmicekmissiniz de bu konuyu neden actiniz?
Konu ne biliyor musun bu hanım daha boşanmamış bir kızı var. Ama boşanmadan takiplerine de yeşil ışık yakmayı ihmal etmiyor. Bir talibi var beğenmiş ama çocuğu var. Çocuğu istemiyor çünkü bana eziyet eder diyor. Çocuğa da ÜVEY diyerek zaten her şeyi ortaya döküyor

2. Evlilik yapanlara sormak istiyorum.bu ne kadar mümkün .baştan cocuklu birine yönelmek istemiyorum.buradaki konulardan da okuyorum.
Herkesin kendi evladi kendine guzel ama açılan konularda goruyorum.cocuklu erkek ya kadının evladını kabul etmiyor. Ya kendi evladi ile 2.evliliginin sonunu getiriyor.yada tv deki korkunç olayları görüyoruz.
ben 2. evliliğini yapmış bir kadının çocuğuyum 2. evlilik annemin hayattaki en büyük 2. yanlışı oldu ne olursa olsun kim olursa olsun belli bir müddetten sonra herkes değişiyor annanem hep derdiki (itli sığar eşli sığar çocuklu sığamaz) gerçekten de öyle çocukluğumun en kötü dönemlerini yaşadım ben orada buyüzden bu çok hassas bi konu ve çok ama çok ciddi düşünmeniz gerekir :KK200: :KK200:

Anladığım kadariyla "eger ileride evlenirsem evlendiğim adam çocuksuz olsun" diyorsunuz. Aslinda şartlar esit olsa daha iyi degil mi? Babalığı tadan bir adam belki çocuğunuza da o baba şefkatiyle yaklasabilir ama babaligi tatmayan biri kendi cocugu olmadığı icin kabullenemeyebilir ya da cocukla duzgun bag kuramayabilir.
Bir arkadasimin abisi ikinci kez evlendi adamin kizi var kadinin da oğlu, arkadasim görümce olarak yengesiyle abisinden daha samimi ve hep yengesini abisine savunuyor. Telefon konusmalarina şahit olmuştum is yerindeyken. Ve kadinin oglunu oyle güzel sahiplenmisler ki, çocuk hastayken bile arkadasim ve ailesi elinden geleni yapiyorlardi.
Yani bekar bir kadın olsaniz ve çocuklu bir adamla.gorusuyor olsaydiniz cocuksuz istemenizi anlardim ama siz daha bosanmadan ileride evlenirsem aday adayı şöyle olsun diye kriterler sunuyorsunuz.
O isler böyle taktiklerle yürümez bence.

Pardon da konu ne tam olarak?
Konuyu anlamak için sorular soruyorum.
Çocuklu bekar biri misiniz yoksa çocuklu bir eş adayınız mi var?
Soru çok net.
Aday yok.
Çocuk yok.
E o zaman ne ki mevzu
Varsayımlar üzerinden mi ilerlemek istiyorsunuz.
Konu ile alakalı üstü kapalı bilgiler verip yorumumuza bırakmışsınız.
Sonra bütün yorumları alıntılayıp parmak sallıyorsunuz bize.
Senin derdin tam olarak ne ki bacım sen onu bir de hele
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Ay bu benim kafa
İstihareye yatman lazim oyle herseyi konu sahiplerinden bekleme

Siz sakın çocuklu biriyl evlenmeyin
Küçücük çocuk size eziyet edecek öyle mi ? Sizin çocuğunuz çocukta karşınızdakinin çöp mü 😡😡
Çocuktan eziyet gorecekmis bir de annesi dolduracakmis zaten hep kadınlar suçludur erkekler pur pak😠
Allah aşkına dayanamadim kuzenimin
Sizde cocuk var mi?
Küçücük çocuğa takındığı tavra bak Nihalim ya 🥺
Konu ne biliyor musun bu hanım daha boşanmamış bir kızı var. Ama boşanmadan takiplerine de yeşil ışık yakmayı ihmal etmiyor. Bir talibi var beğenmiş ama çocuğu var. Çocuğu istemiyor çünkü bana eziyet eder diyor. Çocuğa da ÜVEY diyerek zaten her şeyi ortaya döküyor
Sorma bu yüzden çok üzülüyorum böyle konularda kimse onlara üvey anne olmaları için yalvarmiyor... Umarım annesi olanlar annede kalır...
ben 2. evliliğini yapmış bir kadının çocuğuyum 2. evlilik annemin hayattaki en büyük 2. yanlışı oldu ne olursa olsun kim olursa olsun belli bir müddetten sonra herkes değişiyor annanem hep derdiki (itli sığar eşli sığar çocuklu sığamaz) gerçekten de öyle çocukluğumun en kötü dönemlerini yaşadım ben orada buyüzden bu çok hassas bi konu ve çok ama çok ciddi düşünmeniz gerekir :KK200: :KK200:
Anladığım kadariyla "eger ileride evlenirsem evlendiğim adam çocuksuz olsun" diyorsunuz. Aslinda şartlar esit olsa daha iyi degil mi? Babalığı tadan bir adam belki çocuğunuza da o baba şefkatiyle yaklasabilir ama babaligi tatmayan biri kendi cocugu olmadığı icin kabullenemeyebilir ya da cocukla duzgun bag kuramayabilir.
Bir arkadasimin abisi ikinci kez evlendi adamin kizi var kadinin da oğlu, arkadasim görümce olarak yengesiyle abisinden daha samimi ve hep yengesini abisine savunuyor. Telefon konusmalarina şahit olmuştum is yerindeyken. Ve kadinin oglunu oyle güzel sahiplenmisler ki, çocuk hastayken bile arkadasim ve ailesi elinden geleni yapiyorlardi.
Yani bekar bir kadın olsaniz ve çocuklu bir adamla.gorusuyor olsaydiniz cocuksuz istemenizi anlardim ama siz daha bosanmadan ileride evlenirsem aday adayı şöyle olsun diye kriterler sunuyorsunuz.
O isler böyle taktiklerle yürümez bence.
Dayanamadim kuzenimin hesabindan girdim.sacmalayanlara hala guluyorum demedigim herseyi demiş gibi soyleyip birde asagilamaya geciyorsunuz

Dayanamadim kuzenimin hesabindan girdim.sacmalayanlara hala guluyorum demedigim herseyi demiş gibi soyleyip birde asagilamaya geciyorsunuz
Başkasının hesabını kullanmak yasak Mune Mune

Herkesin hayati dort dortluk kocisleri mukemmel heralde beñim hayatim benim tercihim duzgun yorumlara lafim yok da üstüne sacmalayanlar cok komik :D

Kendi kendine sorun yaratmak bu olsa gerek. sadece görüş istedim asagilama değil. hala kafalar ayni düzgün yorum yapanlar kayboluyor.bir suru ima ve carpitmanin icinde.

" yorumları agresif buldun.ona göre cevap verdim.
yüzde yüz şu aşık bu eğlenmek istiyor diyemem.boşanmama az kaldı sadece tedirginliğimi içime sinmeyenleri paylaştım.güzel yorum yapanlara sözüm yok zaten.boşanma sürecinde bol entrika gördüm sadece
Musait degildim daha aciklama istiyormusunuz
Kuzeniniz tugsem_10'un hesabından girip birçok yorumu alıntılayıp cevap yazabilecek kadar müsaitmişsiniz.

Kuzeniniz sizden daha eski bir üye, kurallar gereği kuzen dahi olunsa başka birinin üyeliğini kullanmak yasaktır kuralını biliyordur, siz onun o da sizin kullanıcı adı ve şifrenizi biliyor demek ki, biriniz banlandığında diğerinin hesabından giriş yapılmadığının veya yapılmayacağının garantisi var mı?
Kusura bakmayın, konuyu site yetkilileriyle konuşup aydınlatmanız gerekiyor, bu sebeple 2 üyelikte askıya alınacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X