- 24 Şubat 2015
- 786
- 1.528
- 63
Özbekistan
cok uzuldum gecmisinekıyamam sana.elbette anlıyorum seni.duygularınla yaklaşmanı da anlıyorum.bende 13 yaşındaydım ama okuldan eve gelip öğlenleyin tencereyi açmam bile sorun olurdu.kapat tencereyi yemeği soğutuyorsun derdi.zahmet vermeyeyim diye bir yumurta kırardım kendime okul dönüşü, şikayet etmiş olurdu yumurtaların hepsini bitirmiş diye.evin hizmetçiliği görevini üstlenmiştim hergün bulaşıkları ben yıkar temizliğini ben yapar ayak işlerine koşardım ama o evde istenmediğimi hissederdim bilirdim.tabiki seni anlıyorum.ama konu sahibi iyi niyetli geldi bana.birde tek değil 3 çocuk ve yeni anne olmuş bir kadın var karşımızda.birde uzaktan dolduran bir insan.mantıklı olmaya çalışıyorum ki ben 14 yaşımda yetiştirme yurdunu kendim arayıp görevlilere derdimi anlatarak yurda gitmiş bir insanım.o zamanda böyle konuşmuştum görevliyle.bir insanın hayatına başka bir insanı almasının ne denli zor olduğunu her insanın bunu kaldıramayacağını babamın eşinin de kaldıramadığını anlatmıştım.
12, 11, 8 yasindalarişin çok zor Allah yardmcın olsn. çocklar kaç yaşnda oldğnu söyleseydin ona göre daha sağlıklı yorumlar alırdn. "babanıza söylücem szi şuraya buraya oyun parkna götrsün siz gelene kadarda sze sürprizm var kek yapcm fln gbi çocklarn gönlünü yapın.
kendi ewladına kızsan bşe olmaz ama onlara bi git desen adın üvey anne olur. başka yolu yok . ya bu deweyi güdersin yada bu diyardan gidersin hesabı.
çok çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.Bir insanın hayatı nasıl başlarsa öyle devam ediyor galiba.varolun.Cnm yaa tüylerim urperdi okurken
Ne kadar cesaretli ve olgun davranmissiniz 14 yaşında bir oğlum var daha çocuk gibi sebzelerin adını karıştırıyor ama siz ozguvene bak helal olsun
Kimse yikamaz sizi
teşekkür ederim.cok uzuldum gecmisine
E öz annesi bakmamış, üstü başı kir pas içinde atmış gitmiş çocukları, terbiye de verememiş. Olanı anlatıyor kadın. Ne diyecekti ya?
Anne - Ana
Eşinin önceki eşinden olan çocukları - üvey
Evliyken kocasını aldatan kadın - ahlaksız
Bir günde 4 çocuk sahibi olup,nasıl çocukları kazanabilirim diye dert edinerek konu açan bir kadın,kelimeleri yerinde ve doğru kullandığı için bir de suçlu çıktı iyi mi :)
+1Bu cocuklu adamlarin özellikle cocugu olmayan bir kadinla evlenmek istemesi, beni cildirtiyor resmen.
Konu sahibi sabriniza hayran kaldim, sevmis evlenmis olabilirsiniz sözüm esinize veya size degil, lakin bu adamlarin bencilligi sinirlendiriyor beni. Ben bosanali iki sene olacak, simdiye kadar cocuklari olan 2 kismetim cikti. Muhattap bile olmadim, cünkü bu adamlarin egosu beni benden öyle bir ediyor ki....
Erkek bosanir, bekar kiz ister.
Cocuklu erkek bosanir, cocuksuz kadin ister.
Cünkü onlar ERRRKEK (!)
Sen abicim, bana ne verebilirsin??? Bulunmaz hint kumasimisin? Yada ben koca da koca diye öldümmü?
Böylelerine hass..tir'i caliyorum afedersiniz..
Ásik olursun gözün görmez raziyim dersin, kabul! Ama görücü usuluyle ne diye evleneyim cocuklu adamla yahu???
Hayir bu adamlar gitsin, dengini bulsun arkadas! Davul bile dengi dengine. Sonra da isin icinden cikamayan yine kadinlar oluyor, cünkü adam calisiyor "yorgun" (yersen) .. Bana mi sordunuz dogururken üff cekemem..
Ne alaka ya .saçmalığa bak. Çok bilmiş!!!!su cumledeki uslubu degistirdiginiz gun o cocuklarla aranizda hicbir sorun kalmaz.
Hayır öyle demiyor. Disiplinli ve otoriter olmasını tavsiye ediyor ki çok yerinde, üvey değil öz anne de böyle olmalı.Tuylerim diken diken oldu bu nasil bir yorum ya? Resmen uvey annelik yap diyorsunuz kadina. Soguk ol, kati ol. Pardon da bile bile evlenmis 3 cocugu. Bakamayacaksa ev-len-me-ye-cek-ti. Dunyanin binbir turlu hali var o anne vefat da edebilirdi. 3 cocuklu adamla evlendiyse bakmak zorunda.
allah sabır versin sana ama çocuklu bir erkekle evlenirken sen kendi tercihini yapmışsın zatenEkimde 2 yil dolacak evliligimize Esimin evvelgi evliliginden 3 kizi var evlendigimde cocuklar annesinda kaliyorlardi 1,5 ay sonra kadin cocuklarini bize birakib kacib gitti cocuklara bakdim terbiye verdim, o kadin evliyken baskasiyle kacdi cocuklari esimdan bosanirken almis, nekeder annelik yaparsam yapiym gine uvey mumamilasi aliyorum karsiliginde annesi 3 ayda bir ariyor ve aradiginde cocuklara sanirim akil veriyor oyle uzuluyorumki anlatamam 6 aylik bebegim var kendi bebegimle cocuklar arasinda ayrimcilik yapmiyorum, cocuklarla yeni aramiz iyilesti derken anneleri aradiginde 360 derecede degisiyorlar bu hal tekrar tekrar yasaniyor yardim edin ne yapmaliyim? cocuklara nasil kendimi kabul ettiririm? ne yapsam aramiz hic bozulmaz derecede iyi olur
Tesekkur ederimHayır öyle demiyor. Disiplinli ve otoriter olmasını tavsiye ediyor ki çok yerinde, üvey değil öz anne de böyle olmalı.
Sanki günde üç posta kırbaçla der gibi yazmışsınız. Bakmak zorunda falan da değil ayrıca, bakıyorsa kendi iyiliğinden ki gayet iyi niyetli olduğu anlaşılıyor. Allah bu iyiliğinin karşılığını her iki dünyada da göstersin inşallah.
esime oyle diyemem asla kalbini kirmek istemem, kadina gelirsek gururim izin vermez onunla konusmek istemiyorumKızım ara analarini bana bak kadın tam çocuklarla huzur buluyoruz sen arayip fitne sokuyorsun. Zaten 3 ayda bir arıyorsun ya hiç arama ya da arayacaksan ona göre konuş. Bir daha böyle bir şey olursa tuttuğum gibi kulaklarından sana aynen postalarım de. Çocuklar benim değil çocuklar senin. Bunlar öksüz değil yetim değil. Hiç vicdan yapmam yollarım aynen sana demelisin bence. Tabii bunları kocan olacak adama da aynen şöyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?