üvey evlatmıyım anlamdım:'((

kulagma ikinci deligimi deldrdm diye annem abmden yemdgm dayak kalmadı msne resım koydum diye gene dayak yedım evde gözume kalem cektım makyaj yaptım diye minik halka kupe taktm dıye neler neler ben bunlarn hc bırını haketmedm :gitme:

benim annemde bazen tabı cok kızdıgında kızma nedenide calısıyorum bır pazarın var ondada dınlenmek ısterım annem gec kalkıyorsun bılmem ne hatta bı keresınde bana sizin bana cektırdıgınızı allahta sıze cektırsın demıstı.anneme yaptıgımız bıseyde yok halbukı onun ıstedıgı sadece temızlık temızlık bu yuzden cok kırmıstır cok beddua etmıstır bıze.babam hep kızar ama hala aynı.temızlık falan yapmasam neyse uyanırım kahvaltı yapar evi toplarım ma annemin ıstedıgı sanırım bir temizlikcı gıbı butun evi tertemiz yapmam

:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2: niye böyle yapiyorlar hayir madem istemiyordun neden getirdin dünyaya bende cok söylemisimdir bunu anneme ve kendime defalarca sorgulamisimdir kendimi neden diye ama yaniti yok..!
Insanin evladi göze batarmi ya insan ona herseyin en iyisini yapmayi en iyi $ekilde yeti$tirmeyi, ondan bir$ey veyada yardim istediginde rica ederek istemeyi ögretmeli kendide ögrenmeli ben annemden görmedim kendim bizzat hicbirini fakat evlatlarima asla o $ekilde yakla$miyorum..!

kulagma ikinci deligimi deldrdm diye annem abmden yemdgm dayak kalmadı msne resım koydum diye gene dayak yedım evde gözume kalem cektım makyaj yaptım diye minik halka kupe taktm dıye neler neler ben bunlarn hc bırını haketmedm :gitme:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bu yasima geldim daha anneme su yemegi bana yaparmisin demedim
gecende sunu yapsak ya dedim sen yap dedi:)
anne bu ne yapcaksin atilmazki onu öyle kabulleniceksin

yazılanları okuyunca allaha şükürler ettim benim annem melek melek

yasa çıkmalı insanlar kafalarına göre çocuk yapmamalı sapor verilmeli kişi anne baba olmaya uygundur diye ....

ayyy şiştim yemin ederim işyerindeyim nerdeyse gözyaşlarım akıcak
boğazıma yumruk oturdu sanki
senağlamasenağlama
Allah sabır versin sizlere:a015:
Annlerinize de mehamet:((

inşallah evliliklerinzde yüzünüz gülsün......

yazılanları okuyunca allaha şükürler ettim benim annem melek melek

yasa çıkmalı insanlar kafalarına göre çocuk yapmamalı sapor verilmeli kişi anne baba olmaya uygundur diye ....

yazıları deşhetle okudum ne yazıkki bazı kişiler anne ve baba olmaya uygun değil kendilerini tanımadan anne baba oluyorlar

ne yazıkki böyle bir rapor alınamıyor
tek tavsiyem okumanız ve kendi hayatınızı kurup geriye hiç bakmamanız
ama bir konuda dikatli olun evden kurtulmak için alel acele evlilik yapmayın
iyi şanslar

en cok bana dokunan sanirim ramazanda oruc tutuyoduk
annemle tartismistik nedenini hatirlamiyorum cok önemli bir sey degildi
eve geldigimde yemek yiyorlardi kardesimle bana yicek yemek birakmamislardi
o gün cok agladigimi hatirliyorum
zaten en ufak seyden beddua etmeye baslar ama yinede annemdir hayatta tek güvendigim insan

Ah yarama tuz bastınız arkadaşlar.. 37 yaşındayım annemin açtığı yaralar hala kapanmadı bende.. üniversiteyi aynı şehirde okudum hiç erkek arkadaşım olmadı annemin korkusundan. eve hiç kız arkadaşlarımı davet edemedim annemin korkusundan.. tek evladı oğlu gibi davranırdı hep. annem döver arkasından abim döverdi. ilkokulda bile ev işlerini ütüleri ben yapardım. okulu bitirincede evlen evde kaldın diye konuşmaşmaya başladı. mecburen evlendim bende. evde de huzurum yoktu çünkü.yaşlanıp hastalandıkça bana değer vermeye başladı. şimdi yine hasta ve haftaya yanıma gelecekdoktora götürücem. şimdiden strese giriyorum. çocukluğumu yediğim dayakları hatırlıyorum. gözlerimden yaşlar akıyor hemen.

ayy ne kadar kötü anneler varmış Allah merhamet versin hepsinin klaplerine çok üzüldüm:gitme: benim annem bunların yanında melek evliyim evde değişik bi yemek yapsa hemen çağırır buzluğa fasulye filan koyacak kışın yemek için bana da hazırlar bi arkadaş yazmış bana yemek ayırmamışlar die ona da çok üzüldüm ne kadar kötü bi duygudur...anneme yemeğe gideriz mesela biz toplu halde yeriz eşim geç gelir ona bile mutlaka az olsa da en iyi yerinden ayırır ki eşimi pek sevmediği halde....insan çocuğuna nasıl böyle acımasız davranabilir ki Allah sabır versin....

yazıları deşhetle okudum ne yazıkki bazı kişiler anne ve baba olmaya uygun değil kendilerini tanımadan anne baba oluyorlar

ne yazıkki böyle bir rapor alınamıyor
tek tavsiyem okumanız ve kendi hayatınızı kurup geriye hiç bakmamanız
ama bir konuda dikatli olun evden kurtulmak için alel acele evlilik yapmayın
iyi şanslar

bnde bunun içn katlanıyorum okuyup hayatmı kurmak için dişimi sıkıyorum napalım.. kmseyle paylaşmadm ben bunları dün patladım artk sdce sznle paylaşıp yazdm cok saolun :1hug:

Ah yarama tuz bastınız arkadaşlar.. 37 yaşındayım annemin açtığı yaralar hala kapanmadı bende.. üniversiteyi aynı şehirde okudum hiç erkek arkadaşım olmadı annemin korkusundan. eve hiç kız arkadaşlarımı davet edemedim annemin korkusundan.. tek evladı oğlu gibi davranırdı hep. annem döver arkasından abim döverdi. ilkokulda bile ev işlerini ütüleri ben yapardım. okulu bitirincede evlen evde kaldın diye konuşmaşmaya başladı. mecburen evlendim bende. evde de huzurum yoktu çünkü.yaşlanıp hastalandıkça bana değer vermeye başladı. şimdi yine hasta ve haftaya yanıma gelecekdoktora götürücem. şimdiden strese giriyorum. çocukluğumu yediğim dayakları hatırlıyorum. gözlerimden yaşlar akıyor hemen.

allah sbr versn ablacım :gitme:

Yazacak hiç birşey bulamadım kızlar herkes anne olamıyor daha doğrusu insan olamıyor... Dünyanın en zor işidir İNSAN olmak

Ebru nasılsın...

Deniz_7 sizin de yaşadıklarınız hiç kolay değilmiş bizim gibi. Allah sabır versin, anne o kadar yapar ama işte yüreğimiz dayanmaz yine biz bakarız, bizim elimize kalırlar. Annenize geçmiş olsun...

Ya insan dolunca, kendi yarasına parmak basan bir konu da görünce, hele de anlatacağı kimse yoksa böyle platformlar bulunmaz nimet oluyor açıkçası. Hele ki senle aynı durumda olan ve seni anlayan insanları da görünce benim gibi boşalıyor işte..

Beterin beteri var derler haline şükret diye çok doğru. Aklıma Precious filmi geldi.. Üvey anne şiddeti üstüne baba tecavüzü, ve babadan biri sakat iki çocuk dünyaya getirmek. Ve maalesef bunlar gerçek hayatta da yaşanıyor ya öyle olsaydı. İşte böyle şeylerle kendimizi teselli etmek, küçük mutluluklar bulmak zorundayız..

Moral veren filmlerden ilk aklıma gelen Will Smith'in umudunu kaybetme filmi idi. Herşeyi düzeltmez ama işte azıcık moral verir..

Son düzenleme:
ne oluyorda evlatlarına karşı bu kadar acımasız oluyorlar bu bazı anneler anlamadım gitti..allah yüreklerine merhamet verir inşallah..bir anne evladına böyle davranabilirmi ya,,benim canım annem su yaşa gelmişim hala bebekmişim gibi ilgileniyor benimle,annemin desteği sevgisi ile hayata tutunuyorum,canyoldaşım hayatımın kraliçesi...4 kardeşiz hepimizede eşit davranan eşit değer veren insandır,adaletlidir...yazılanları okudukca üzülmemek elde değil,allahım yarabbim katılaşmış yüreklerini yumuşatsın..niye getirdin o zaman dünyaya..madem sevmeyecektin ilgilenmeyecektin itip kakacaktın ağlatacaktın niye doğurdunki sinir oldum burda okurken....ne demeye ayrımcılık yapıyorlar evlatlar arasında,daha yazacak cok sey var ama neyse...allah ıslah etsin

ne oluyorda evlatlarına karşı bu kadar acımasız oluyorlar bu bazı anneler anlamadım gitti..allah yüreklerine merhamet verir inşallah..bir anne evladına böyle davranabilirmi ya,,benim canım annem su yaşa gelmişim hala bebekmişim gibi ilgileniyor benimle,annemin desteği sevgisi ile hayata tutunuyorum,canyoldaşım hayatımın kraliçesi...4 kardeşiz hepimizede eşit davranan eşit değer veren insandır,adaletlidir...yazılanları okudukca üzülmemek elde değil,allahım yarabbim katılaşmış yüreklerini yumuşatsın..niye getirdin o zaman dünyaya..madem sevmeyecektin ilgilenmeyecektin itip kakacaktın ağlatacaktın niye doğurdunki sinir oldum burda okurken....ne demeye ayrımcılık yapıyorlar evlatlar arasında,daha yazacak cok sey var ama neyse...allah ıslah etsin

O sorunun cevabını ben de bulamadım, bulamıyorum..

Benden önce annemin iki oğlu ölmüş ve ben de çok hastalanan bir bebekmişim hatta babamın, akrabaların dediğine göre ölüyormuşum nerdeyse. Kendimi bildim bileli herkes yavrum sen ölüyordun, ölümden döndün der hep. Güya annem de çok üzülmüş, ağlamış. Yani şimdi insna yaşadığıma mı üzülüp ağladı acaba demeden edemiyor yani bu tavırlarını görünce :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Ebru nasılsın...

Deniz_7 sizin de yaşadıklarınız hiç kolay değilmiş bizim gibi. Allah sabır versin, anne o kadar yapar ama işte yüreğimiz dayanmaz yine biz bakarız, bizim elimize kalırlar. Annenize geçmiş olsun...

Ya insan dolunca, kendi yarasına parmak basan bir konu da görünce, hele de anlatacağı kimse yoksa böyle platformlar bulunmaz nimet oluyor açıkçası. Hele ki senle aynı durumda olan ve seni anlayan insanları da görünce benim gibi boşalıyor işte..

Beterin beteri var derler haline şükret diye çok doğru. Aklıma Precious filmi geldi.. Üvey anne şiddeti üstüne baba tecavüzü, ve babadan biri sakat iki çocuk dünyaya getirmek. Ve maalesef bunlar gerçek hayatta da yaşanıyor ya öyle olsaydı. İşte böyle şeylerle kendimizi teselli etmek, küçük mutluluklar bulmak zorundayız..

Moral veren filmlerden ilk aklıma gelen Will Smith'in umudunu kaybetme filmi idi. Herşeyi düzeltmez ama işte azıcık moral verir..

daha iyim canım artk aglamıyorum sadce knşmuyorum onunla agladımı gordgu halde kapıyı cektı vurdu hç bşymi oldu bile demedi:mymeka: kendı yemegımı kndım yapmaya calşıyorum pek blmıyorum ama dün abuk bi corba yaptım yedım ilaç içcem die iyileşmem lazım oda salonda yayılmış yatıo öle inşallah iyileşip daha iyi olucam cnm :1hug: sen nasılsın ?bende morlm duzelsn böle oyalanıyım die çizgiflim falan izlyorum ayıptır sölemsi eşşk kadar oldum ama kaydirigubbakcemile5

Back
X