üvey miyim sizce?

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Kafayı yicem annemin kan grubu 0(-) babamın kan grubu A (+) kardeşim de babamla aynı ama ben B (+) im:(( babaminkini ehliyetinde gordum anneminkinin de en zor bulunan kan olduğunu hatta 0- olduğunu hatırlıyorum ben niye böyleyim :( annemin hamilelik resimleri var günlüğünde bugün kızımı dogdum yaziyo hatta doğum bilekligim ve raporum da var annem saklamis kimseye soramiyorum daa:(

Babanız AB'dir
Annenizse OO'dır

Babanızdan gelen B ile annenizden gelen O size geçtiyse siz de BO'sınızdır. Yani B grubu.

Babanız yanlış olabilir ya da anneniz.

Annenizin 0- oldugundan nasil emin siniz eger kucuklugunde baktirdiysa ve agzndan duyduysaniz bazi insanlarin kan grubu degisebiliyor

Ne alaka ya
Fen derslerine girmedinmi
Yoksa benmi unuttum
Anne baba aynı grupsa ozaman farklı olmuyo
A A
O O
B B
AB ikiside olur diye biliyorum

Baban ab dir yanlış hatirliyorsundur. Bizde annem 0 babam AB kardeşim A ben B.. her grup var maşallah

Aaa cok şaşırdım
Ben boşuna okumusum
Yıllardır böyle sanıyodum hahah
Ay babacım boşuna okutmuşsun kızını :KK30:

Anne ve babanın kan gruplarından emin misin.böyle bir şüpheye düşmektense bence önce iyice emin ol kan gruplarından

Babanız AB'dir
Annenizse OO'dır

Babanızdan gelen B ile annenizden gelen O size geçtiyse siz de BO'sınızdır. Yani B grubu.

Babanız yanlış olabilir ya da anneniz.

Annem vefat ettigi icin soramiyorum babama da soramiyorum anneminkini. Babamin kan grubunu da ehliyetinde gördüm :/

Ay çok güldüm istemsizce :KK48:
Benim kan grubum B+ eşimin ki 0-
Oğlumun ki 0+ oldu acaba ilerde oglumda mı dert edinecek üveymiyim diye o_O:eek:

Neyine guldunuz acaba? 0 i esinozden pozitifi sizden almış - + olunca bazi durumlarda - i alabiliyor cocugunuz neden dert etsin

Senin doğum bilekliğini taşıyan, günlüğünde senden bahseden insan üvey değildir canım.Bir karışıklık vardır o işte.Anneninkini yanlış hatırlıyorsundur.

Bu kalıtım konusu biraz karışık ya kafanıza çok takmayın siz yanlış hatırlıyor olabilirsiniz AB dir belki babanız.A ya da B olsa bile istisna durumlar olabiliyor diye biliyorum yine de bir bilene direk sorun isterseniz ama önce babanızın kan grubundan emin olun.

Back
X