- 13 Kasım 2018
- 130
- 248
- 18
- 39
- Konu Sahibi Battaniye2006
-
Iletisimde olmasalar da zaten bi annesi var. Anne pozlarina burunmek en basta zaten doğuran kadina saygisizlik olur ben de öyle düşünüyorumAnnelik degil ablalik yapmaya calisirsaniz belki olabilir.
Elbette, hatta cok daha acik bir dille..Tüm bunları açık açık anlattınız mı?
Iletisimde olmasalar da zaten bi annesi var. Anne pozlarina burunmek en basta zaten doğuran kadina saygisizlik olur ben de öyle düşünüyorum
Kaygilarimi cocuk uzerinden gidermedim dolayisiyla cocukla iletisimimiz cok iyi. Ben eski bir ogretmenim. Enerjim cocuklarla cok iyidir ama iste ayni evin icinde bir omur kalp kirmadan nasil olur ki? Bu konuda cocuga da kendime de guvenemedimZor bi yerdesiniz bi tarafta sevdiginiz kisi bir tarafta da endiselenmekte hakli oldugunuz bir cocuk. Cocugu kabullenip evlendiniz sonrasinda sizin cocugunuz oldugunda mutlaka sorun olacaktir. Bi de zaten anne ozlemi cekiyor bi eksikligi var belki siz yaralarini sarabilirsiniz. Beraber vakit gecirdiniz mi cocukla belki vakit gecirdikce dusunceleriniz degisir. Annesinin terk etmesi uzucu belki sizinle onun da hayati degisir
Tum sartlari kabul ediyor es adayi. Hatta ilk 6 ay annemde kalsin biz evliligimize alisalim gibi cozum onerileri de var ama bu cocuk kedi yavrusu değil ki anne de var baba da ama cocuk nerde?? Babaannede..Es adayiyla konusun bunu.
Annesi degil ablasi olmami istersen, beklentilerinizi dusuk tutarsaniz neden olmasin diyin bence.
Bastan sartlarinizi koyun.
Okuyoruz burda 10 yasindaki cocuguyla uyuyan esinden ayrilmis adamlari.
Durumu cok basa corap ormek gibi gormuyorum acikcasi.. Olsa olsa deneyim. Teşekkür ederim ama iyi dileginiz icinO degil de insanlar kendi basina nasil boyle corap oruyorlar onu pek anlamiyorum.
Allah yardimciniz olsun hakkinizda hayirli olur umarim her sey.
Kalp kirmak icin oz uvey olmaya gerek yok annemi ben de kirabiliyorum annem de yeri geldiginde beni kirabiliyor bunlar olacak ve olmasi dogal seyler bence. Ogretmen olmaniz da avantajiniz anlastiginizi da soyluyosunuz. Eger sevdiginiz kisiyle gercekten mutlu olacaginizi dusunuyosaniz zaten aile olacaksiniz ne bileyim hayatta eksik kalmis bir bireyi kazandiracaksiniz belki deKaygilarimi cocuk uzerinden gidermedim dolayisiyla cocukla iletisimimiz cok iyi. Ben eski bir ogretmenim. Enerjim cocuklarla cok iyidir ama iste ayni evin icinde bir omur kalp kirmadan nasil olur ki? Bu konuda cocuga da kendime de guvenemedim
Siz evlilige ikna olana kadar tüm şartlarınız kabul edilir zaten... buna da "köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek" denir....Tum sartlari kabul ediyor es adayi.
Cocuklu bir yasami kaldiramayacagimi kesin bir dille hem kendime hem erkek arkadasima soyledim. Bir yil boyunca cocugun farkli davranislarina sahit oldum ve tolere edemeyecegimi gordum. Olaylari anlatmak cocugu sikayet etmek gibi olunca affiniza siginarak cok ayrinti yazamiyorum. Benim derdim ayrilamamak. Gelecegimi mi karartiyorum kendi elimle bu soruma cevap bulamamakKalp kirmak icin oz uvey olmaya gerek yok annemi ben de kirabiliyorum annem de yeri geldiginde beni kirabiliyor bunlar olacak ve olmasi dogal seyler bence. Ogretmen olmaniz da avantajiniz anlastiginizi da soyluyosunuz. Eger sevdiginiz kisiyle gercekten mutlu olacaginizi dusunuyosaniz zaten aile olacaksiniz ne bileyim hayatta eksik kalmis bir bireyi kazandiracaksiniz belki de
Kesinlikle ayni fikirdeyim.. Uveyi gectim egitmen kimligimle cocugu uyarsam batar gibi geliyor. Ooof ofSiz evlilige ikna olana kadar tüm şartlarınız kabul edilir zaten... buna da "köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek" denir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?