Üvey olmak, gelecek belirsizligi..

Yuregime su serptiniz.. Cunku hayatimdaki adam gerçekten tam da soylediginiz gibi mükemmel bir adam

Himmm olamayacagini kesin olarak netlestirdiyseniz evet geleceginizi devam ederek karartiyor olabilirsiniz. Cocukla yapamayacaginiz konusunda netseniz devam etmeniz anlik mutluluk olacak sizin icin cunku babasinin cocugu vermek ya da baska sekilde buyutmek gibi alternatifi yok sanirim hal boyleyken siz de ne kadar sevgili olarak takilmaya devam edeceksiniz sizin de aile olma hakkiniz hayalleriniz vardir

Kesinlikle ayni fikirdeyim.. Uveyi gectim egitmen kimligimle cocugu uyarsam batar gibi geliyor. Ooof of
Karı koca öğretmeniz, pedegoji biliyoruz yani, 3 çocuğum var, 1 numaralıyı bazen evden atmak isteyecek kadar öfkeleniyorum ona...ama eşim bana birşey demiyor, çünkü öz çocuğum...

Size soruyorum üvey olsaydı eşim ne derdi bana??

Oz cocugun olsaydi kizmazdin diyecek ya da cocuktan ofkesini cikaracak.. Her turlu uc can da yanacak
Ama ben zaten evlilik kararini rafa kaldirdim su an devam etmekle hata mi ediyorum onu bilemiyorum

Iste aylardir kafamda donup dolasip beni kanserin esigine getiren realist cumleler

Oz cocugun olsaydi kizmazdin diyecek ya da cocuktan ofkesini cikaracak.. Her turlu uc can da yanacak
Ama ben zaten evlilik kararini rafa kaldirdim su an devam etmekle hata mi ediyorum onu bilemiyorum
bıtırmekle ıyı yapmıssınız sımdı ısrarıyla yenıden baslamıssınız yıne ayrılmak ıstedıgınde bu kez cırkın hareketler sozler sarfedebılır
saygı duyup guzelce bıtırmemıs baskı ve ısrarda bulunmus genelde oyle oluyor da

Evlilik kararını rafa kaldırdıysaniz daha fazla duygusal bağlılığı artirmadan bitirirdim ben olsam....vakit kaybıniz da olmasın madem...

Yo yo hayir. Hani psikolojik anlamda ne bir baski ne de bi cirkin sozu olmadi hatta aksine ben ofke nobetlerine girince yanlis sozler sarf eden taraf oldum.
Su anda inanılmaz pismanlik duyuyorum ama annesini bile on gunde kaciran cocugun benimle iyi anlasacagini sana dusundurten ne gibi Hadsiz şeyler soyledim

ooo
evet fena olmus
ama kendınızı bılmenız bazı seylerın farkında olmanız guzel sey
ve kesınlıkle sız cocuklu bırıyle yapamazsınız zaten aılenızde duysa mutsuz olurlarmıs
ben olsam arada bag bırakmazdım ınceldıgı yerden kopsun

Arkadaslar cocugun annesiyle erkek arkadaşım liseden beri sevgililermis. Bana kalirsa iliski miladini doldurmus ve bu yuzden bitmiş. Sonuc itibariyle kadin 1 bucuk yasindaki cocugu babaya birakip gitmis ve 15 gunde bir falan belki ariyordu (bu ayrintilari sevgili olmadan once arkadasligimiz zamanindan biliyorum 3 yillik kurum arkadasiyiz)
Gecmis zaman kipi kullanıyorum cunku bu yaz cocugu 20 gunlugune alip 10.gunde geri yolladi çocuk kadina kirici seyler soylemis yanlarinda var olan anneanne de olayi koruklemis ayrica çocuk annem benimle ilgilenmedi diyor velhasıl kelam birbirlerine kustuler ve kadin tek bir defa aramadi yakin cevresine de erkek arkadasimin gorustrmedigini soylemis ama cocuktan biliyorum annem beni aramiyor sevmiyor ben de aramayacagim deyip duruyor gerci bi de kadını dinlemek gerek bilmeden hemcinsimi yargilamam zaten cocuktan baska kimse de yargilamiyor
Bu olay beni iyice irite etti cocuktan sogudum gelince morali düzelsin diye tatile götürdük orda da memnuniyetsiz davraninca tamam dedim annesinin asamadigi seyleri ben hic asamam macera aramayayim. Ara ara cocuktan sogudugum icin kendimi sucluyorum o daha cocuk diye.
Tanrım ben kendime ne yapıyorum

Cok zor keske ilisjiye baslamadan dusunseydiniz bunlari.ama cok olgunsunuz bence iyi gelirsiniz cocuga.peki kac yasinda cocugu
Basta olur sandim, olur gibiydi de.. Sonra cocugu iyice taniyinca ayni evde yapamayacagimi gördüm. Bi de galiba cok asik oldum. Evlenince romantik anlarimi cope atmak istemedim.
Cok istiyorum onunla ayni sabahlara uyanmayi ama ortada cocuk gibi 8 yasinda kocaman bir gercek var. Su anda uzaktayim da sakinin. Peki ya evliyken tum sorunlardan cocugu mesul tutarsam? Bunun vebali nasil verilir?
Su anda bile cocuk olmasa balayindaydik diyorum ama cocugun sucu ne ki hikayede suclu yok anlayacaginiz

Yanlis degil de eksik anlamissiniz. Iliskim devam ediyor fakat seninle asla evlenmem kendime de cocuguna da zarar veremem dedim
Yine de tebrik edin

Herkesin kendi karari kendi secimi saygi duyarim ayri ama yerinizde olsam onume bakarim. Zaten simdi tum yazdiklarinizi okudum gayet mantikli ve aklibasindasiniz. Devam etmek size bir sey kazandirmaz olsa olsa zamaniniza yazik olur.

Herkesin kendi karari kendi secimi saygi duyarim ayri ama yerinizde olsam onume bakarim. Zaten simdi tum yazdiklarinizi okudum gayet mantikli ve aklibasindasiniz. Devam etmek size bir sey kazandirmaz olsa olsa zamaniniza yazik olur.
Cok teşekkür ederim, vakit konusunda o kadar haklısıniz ki

Siz olmasa bir baskasi o yavrunun hayatına babasinin yeni karisi olarak zaten teşrif edecek.
Cocuk için babanne ve dedeyle buyumektense ona ablalik yapabilecek babasiyla ayni masada yemek yiyebilecek geceleri öpüp uykuya dalabilecek 3 kişilik bir aile çok daha saglikli.annesi tarafindan terkedilmiş bir çocuğun davranış bozukluğu olmasi kadar doğal ne olabilir.eger anaç bir ruhunuz varsa size alisip kontrol disi anne rolune oturtacaktir.cok yakin bir aile dostumuzun kizi evlendi cocuklu bir adamla anne ölmüş. ilk gunden mesafe koymadi araya anne ogul gibiler gerçekten. bende iki cocuk annesiyim iki oğlum var. kendi cocuklarima istedigim gibi kizamam babalari engel olur.elestirir ve hatta cocuklar yuzunden bana karsi kirici olur zaman zaman.
Yani siz evlendiginizde illaki olumsuzluklarla bogusmayabilirsiniz.belki hersey olmasini istediginiz gibi olur.
Ben herzaman aşk yanlısı olmusumdur.karsilikli fedakarlikla cozulmeyecek bir sorun oldugunada inanmiyorum.eger asiksam kendime bir şans verirdim.hakkinizda hayirlisi insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…