- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi Battaniye2006
-
Durumu cok basa corap ormek gibi gormuyorum acikcasi.. Olsa olsa deneyim. Teşekkür ederim ama iyi dileginiz icin
Yuregime su serptiniz.. Cunku hayatimdaki adam gerçekten tam da soylediginiz gibi mükemmel bir adamben ille çocuksuz çocuksuzla, çocuklu çocukluyla evlenir diyenlerden değilim.şöyle düşünün o kişi belki de sizin ruh eşiniz, ancak geçmişinde bir hata yapmış yanlış kişiyle evlenmiş çocuğu olmuş ve sırf bu yüzden hayatının aşkından mı mahrum kalıcak o iki insan.aradaki ilişki eğer öylesine bir şey değilse bence bu kaybedilmemeli.o çocuğun annesi olmak zorunda değilsiniz, olamazsınız demiyorum çünkü benim yakından da şahit olduğum örnekler var ki üvey anne denen kişi öz annesinden daha anneydi.ama ablası olabilirsiniz.burda geleceğini çöpe atmalık bir durum.istersen daha zaman ver ancak sakın kestirip atma.
Himmm olamayacagini kesin olarak netlestirdiyseniz evet geleceginizi devam ederek karartiyor olabilirsiniz. Cocukla yapamayacaginiz konusunda netseniz devam etmeniz anlik mutluluk olacak sizin icin cunku babasinin cocugu vermek ya da baska sekilde buyutmek gibi alternatifi yok sanirim hal boyleyken siz de ne kadar sevgili olarak takilmaya devam edeceksiniz sizin de aile olma hakkiniz hayalleriniz vardirCocuklu bir yasami kaldiramayacagimi kesin bir dille hem kendime hem erkek arkadasima soyledim. Bir yil boyunca cocugun farkli davranislarina sahit oldum ve tolere edemeyecegimi gordum. Olaylari anlatmak cocugu sikayet etmek gibi olunca affiniza siginarak cok ayrinti yazamiyorum. Benim derdim ayrilamamak. Gelecegimi mi karartiyorum kendi elimle bu soruma cevap bulamamak
Karı koca öğretmeniz, pedegoji biliyoruz yani, 3 çocuğum var, 1 numaralıyı bazen evden atmak isteyecek kadar öfkeleniyorum ona...ama eşim bana birşey demiyor, çünkü öz çocuğum...Kesinlikle ayni fikirdeyim.. Uveyi gectim egitmen kimligimle cocugu uyarsam batar gibi geliyor. Ooof of
Yanlis degil de eksik anlamissiniz. Iliskim devam ediyor fakat seninle asla evlenmem kendime de cocuguna da zarar veremem dedimPardon ya ben iliskiniz devam ediyor evlenmeyi dusunuyorsunuz anlamisim:))) isabetli bir karar olmus tebrik ederim sizi :)
Oz cocugun olsaydi kizmazdin diyecek ya da cocuktan ofkesini cikaracak.. Her turlu uc can da yanacakKarı koca öğretmeniz, pedegoji biliyoruz yani, 3 çocuğum var, 1 numaralıyı bazen evden atmak isteyecek kadar öfkeleniyirum ama eşim bana birşey demiyir, çünkü öz çocuğum...
Size soruyorum üvey olsaydı eşim ne derdi bana??
Iste aylardir kafamda donup dolasip beni kanserin esigine getiren realist cumlelerHimmm olamayacagini kesin olarak netlestirdiyseniz evet geleceginizi devam ederek karartiyor olabilirsiniz. Cocukla yapamayacaginiz konusunda netseniz devam etmeniz anlik mutluluk olacak sizin icin cunku babasinin cocugu vermek ya da baska sekilde buyutmek gibi alternatifi yok sanirim hal boyleyken siz de ne kadar sevgili olarak takilmaya devam edeceksiniz sizin de aile olma hakkiniz hayalleriniz vardir
bıtırmekle ıyı yapmıssınız sımdı ısrarıyla yenıden baslamıssınız yıne ayrılmak ıstedıgınde bu kez cırkın hareketler sozler sarfedebılırOz cocugun olsaydi kizmazdin diyecek ya da cocuktan ofkesini cikaracak.. Her turlu uc can da yanacak
Ama ben zaten evlilik kararini rafa kaldirdim su an devam etmekle hata mi ediyorum onu bilemiyorum
Yani o zaman olabileceklerin farkında ve ısrarla olsun istiyor.Elbette, hatta cok daha acik bir dille..
Evlilik kararını rafa kaldırdıysaniz daha fazla duygusal bağlılığı artirmadan bitirirdim ben olsam....vakit kaybıniz da olmasın madem...Oz cocugun olsaydi kizmazdin diyecek ya da cocuktan ofkesini cikaracak.. Her turlu uc can da yanacak
Ama ben zaten evlilik kararini rafa kaldirdim su an devam etmekle hata mi ediyorum onu bilemiyorum
Yo yo hayir. Hani psikolojik anlamda ne bir baski ne de bi cirkin sozu olmadi hatta aksine ben ofke nobetlerine girince yanlis sozler sarf eden taraf oldum.bıtırmekle ıyı yapmıssınız sımdı ısrarıyla yenıden baslamıssınız yıne ayrılmak ıstedıgınde bu kez cırkın hareketler sozler sarfedebılır
saygı duyup guzelce bıtırmemıs baskı ve ısrarda bulunmus genelde oyle oluyor da
Yo yo hayir. Hani psikolojik anlamda ne bir baski ne de bi cirkin sozu olmadi hatta aksine ben ofke nobetlerine girince yanlis sozler sarf eden taraf oldum.
Su anda inanılmaz pismanlik duyuyorum ama annesini bile on gunde kaciran cocugun benimle iyi anlasacagini sana dusundurten ne gibi Hadsiz şeyler soyledim
Basta olur sandim, olur gibiydi de.. Sonra cocugu iyice taniyinca ayni evde yapamayacagimi gördüm. Bi de galiba cok asik oldum. Evlenince romantik anlarimi cope atmak istemedim.Cok zor keske ilisjiye baslamadan dusunseydiniz bunlari.ama cok olgunsunuz bence iyi gelirsiniz cocuga.peki kac yasinda cocugu
Yanlis degil de eksik anlamissiniz. Iliskim devam ediyor fakat seninle asla evlenmem kendime de cocuguna da zarar veremem dedim
Yine de tebrik edin
Cok teşekkür ederim, vakit konusunda o kadar haklısıniz kiHerkesin kendi karari kendi secimi saygi duyarim ayri ama yerinizde olsam onume bakarim. Zaten simdi tum yazdiklarinizi okudum gayet mantikli ve aklibasindasiniz. Devam etmek size bir sey kazandirmaz olsa olsa zamaniniza yazik olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?