• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üveykızım

Ben konunun kasten ilgi/tepki çekmek için açılmış olduğunu düşünüyorum. Gerçekse de çok basit bir mantık: evlenmeseydin o zaman. Sen adamın kızına defol git diyemezsin ki. Adamdan kan alırlar kan. Babası adam gibi adamsa senin suyun zaten çoktan ısınmıştır, 3 çocuk 5 çocuk demeden adamın seni sepetlemesi yakındır benden söylemesi.

kurdeşen döktürürsünüz insana siz.....neyi anlatmasa diyorum,siz ne diyosunuz__???
bu yüzden ben de gerçek olmadığınızı düşünüyorum...

Benimle olan mevzusunu dışarıya anlatmasin diyorum hanimefendicigim.Biz normalde anlaşırdik sorun o benim evime gelince oldu.Biz beraber yapamıyoruz.

İnsan evladısınız da, şu yazdıklarınızda kendini paralamış, iyi niyeti hep yanlış anlaşılmış, iyilik abidesi bir insan yok. Kendi çocuklarınıza yemek koyup o nasıl olsa kendi alabilir diye koymamak ne demek? Bunda art niyet olmasa bile alınır insan, kaldı ki bir ergen!
Yıpranmış olabilirsiniz ama ya bu deveyi güdeceksiniz ya da eşinizin dediği gibi diyardan gideceksiniz.
Eşinize helal olsun, kızını kolluyor.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Fake falan değil konum hanımefendi.Yıllarca içimde biriken nefreti kusuyorum
16 yaşında bir kıza bu kadar ne nefreti biriktirmiş olabilirsiniz yıllarca? Zaten sizin yanınızda kalmıyormuş yeni gelmiş neyin nefreti bu bu kadar? Çocuk mu kandırıyorsun?

Boşanmış ve çocuğu olan adamla evlenmiyecektiniz ,şikayetinizde tamamen haksızsınız o kızın nazını ,tuzunu, kaprisini bir güzel çekeceksiniz ,ki insan kendi çocuğundanda zaman zaman çekiyor çok tahamülsüz ve kötü niyetli geldiniz bana

Ben konunun kasten ilgi/tepki çekmek için açılmış olduğunu düşünüyorum. Gerçekse de çok basit bir mantık: evlenmeseydin o zaman. Sen adamın kızına defol git diyemezsin ki. Adamdan kan alırlar kan. Babası adam gibi adamsa senin suyun zaten çoktan ısınmıştır, 3 çocuk 5 çocuk demeden adamın seni sepetlemesi yakındır benden söylemesi.

3 çocuğum olmasaydı ben onu da kızınıda çoktan sepetlemiştim zaten.

Millete her şeyimi ne dediysem noktasına virgülüne kadar söylüyor.Arkadaşlıklarım bozuldu kaynım eltim kayinvalidem kayınpederim hepsiyle aram bozuldu onun yüzünden

anlamadim ben,

siz mesela kayniniz hakkinda konusunca onu mu soyluyor ?

yoksa bana soyle dedi diye mi soyluyor ?

bence herkes cok duygusal yaklasiyor bu konuda.

Size de yazik, o cocuga da yazik.

Ayrıca konu o kadar hassas ki, suçlu aramak veya kendine destek aramak çok yanlış! Sizin hepinizin mutluluğu adına haklı bile olsanız çözüm bulmanız gerekecek. Çünkü bu çocuk Eşinizin kızı ve hayatında hep var olacak.

Benimle olan mevzusunu dışarıya anlatmasin diyorum hanimefendicigim.Biz normalde anlaşırdik sorun o benim evime gelince oldu.Biz beraber yapamıyoruz.
örnek veriyorum,siz kıza sofrada herkes yemek koydunuz,kıza koymadınız..kalk kendin al dediniz..kız da gidip halasına babanesine anlattı ...
bu mudur rezil oldum dediğiniz şey??
yoksa evdeki her konuşmayı eşnizle muhabbetleri ya da varolmayan şeyleri mi anlatıyor bu kız???

Boşanmış ve çocuğu olan adamla evlenmiyecektiniz ,şikayetinizde tamamen haksızsınız o kızın nazını ,tuzunu, kaprisini bir güzel çekeceksiniz ,ki insan kendi çocuğundanda zaman zaman çekiyor çok tahamülsüz ve kötü niyetli geldiniz bana

ama bana "Benim yediğim para babamın parası sen karısma" gibi itici konuşmaları çok batıyor.

Back
X