• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üveykızım

Ustume gelmeyin yalvariyorum artik ya:KK43: ben 2 yildir darlandim resmen.Herkesin onun yuzunden bana kizip bagirmasindan esimden hakaretler iceren sozler duymaktan.Kiz beni yaptiklariyla degil asil davranislariyla sinir etti.bir edali yurumeler,tepeden bakmalar basi dik yurumeler.Kendinden emin soze baslamalar.
I dunyanin kendi etrafinda donduyunu saniyor olabilir. Kardesimden biliyorum. Ama geciyor. Emin olun onun bir yanlisina sizde yanlis davrandiginiz icin buyuyor bu mesele. Kendi cocuklarinizda bir gun ergen olucak. Onlara boyle nefretle davranmiycaksiniz. Kiziniz odasini bile toplamiycak belki. Ama asla boyle nefret etmiyceksiniz.sabir gostermelisiniz. Madem 2 cocuklu bir adamla evlendiniz. Bir kaç kere yaptigI yanlisa takmasaniz idare etseniz. Emin olun oda tekrarlmiycak. Siz kendizi sevdirmek icinde onu sevmek icinde cabalamamissiniz. Direk nefret etmissiniz.unutmayin o tabiikide babasinin prensesi. Tipki sizin cocuklariniz gibi

İki taraftarda suç vardır mutlaka. Kız zaten küçük. Siz zaten bunalmışsınız. Allah kolaylık versin. Bence en önemlisi kendini kizin yerine koyup davranmak. Ben bu durumda olsam napardim demek bence.

Ay aklima yaprak dokumundeki fikret geldi.

Bence size batan bu kizin davranislari degil, olmamali. Zira kiz normal davraniyor. Ergen kiz. Odasini temizliyormus, camasirini yikiyormus, ders calismasi gerekiyor, uni. Sinavina gircek kiz, evde sessizlik olmali. Siz onun tabagina 5 kere guzelce yemek koysaniz, 6. Sini kendi koyar zaten.

Sizi tahammulsuzlestiren baska seyler var, esinizle iliskiniz, yasadiginiz cevre olabilir, hayattaki hayalkirikliklari olabilir. Hepsinin gunah kecisi bu kiz olmus. Simarik bir kizi cekmek zor ama bana simarik gelmedi kiz. Onu bu hale getiren sizsiniz. Rezil olmamak icin ona en azindan arkadaslik yapin, ben kizim 16 yasina gelse de anne kiz dertlessek alisverise gitsek vs hayal kuruyorum.

Zaten sen en büyük suçu o kızcağıza üvey diyerek yapiyorsun, bence sen ona gıcık olduğun için dediği yaptığı herşey sana batıyor oysaki her büyümekte olan heleki kızın yaşadığı kaprisler bunlar merak etme "özkızın "olsaydı ondan ayırtsız olurdu. Yaaaaani... Bence abartıyorsun biraz ılımlı ol canım. Allah yardımcın olsun

Konu sahibi başkalarına cevap veriyorsunuz buna neden vermediniz?? 6 ayda nasıl yaptınız doğumunuzu?
İlk çocuğunu doğurur doğurmaz hamile kalıyor aynı gün ve 6 ay sonra doğuruyor ikinciyi:KK53:
Sana yüzde yüz eminim fakesin demiştim konu sahibi bak çıktı yalanın ortaya.

Koy kapının önüne.Bilerek yapıyodur şımarık şey. Annesi de dolduruyordur onu. Ergen mergen dinlenem baglarim tenekeyi g.tüne .Ne yıpratıyosunuz kendinizi. Annesinin yanından niye ayrılmış ona orası yakışır.Yikasin çamaşırını bulasigini sen hizmet etmek zorunda misin ona.Aa yüz verdikçe tepene sicar böyleleri.
Bir gün şu düşümcenizin karşiliğini misli misli alirsaniz hiç şaşirmayin ne yaptim diye. İnsanlarin bu kadar kötü olabileceģine inanmak istemiyorum.

Ben cocugun psikolojısını göz önune aldıgımda davranış bozukluğu gostermesi cokta sasırtıcı degıl.. Bukadar sevgısız bakıp davrandıkca önce kendınızı bıtıreceksınız... Anlamaya calışın siz bır annesınız cok zor olmasa gerek... Aynı durumda evlatlarınız olsaydı ? Zaten örselenmiş bir genc kız asi davranışlarını görmezden gelsenız size ıyı bır yoldas olabilirdı... Siz kaybetmişşiniz ne yazıkkı o tavrınızla yetıstırdıgınız cocuklarınızıda uvey kızınız demiyorum esınızın kızınıda... Herkes anne olamıyor...

Kendi tercihi istiyosa gitsin annesinin yanina tabii.Bende sabahtan beri diyorumya kendi cocugum olunca sevkatli uveykizim olunca batiyor diye
Yazicak bisey bulamadim..
Ne bekliyorsunuzki bizden,kizi evden puskurtmek icin taktikmi,acarken bilmeliydin tepki goruceni,umarim seninkiler dusmezler uvey anne eline.
Eee nedemisler alma mazlumun ahini cikar aheste aheste...
Senin amacin ne oncelikle kizla iyi gecinmekmi,evden gondermekmi onu soyle herkez yorumunu ona gore yapsin.
Sen uvey batiyir dersen,zaten kiz agziyla kus tutsa yaranamaz sana.
Allah bana uzun omutler versin dedirttin,mazallah senin gibi birinin eline duserde yavrum Allah korusun.

Back
X