Konu sahibini haklı buldum eğri oturup doğru konuşmak lazım. Bu yüzden çocuklu adamlarla evlenmek çok sıkıntılıdır. Çünkü eski eşin çocukları kabullenemiyorlar babalarını annelerinden başka bir kadınla görmeyi. Özellikle kız çocukları. Duygusal düşünüp annesi ile empati kuruyor evlat olarak, annem mutlu olmadı diye içten içe sizin suçunuz yokken bile size bileniyorlar acısını da böyle çıkartıyorlar. Yoksa annesine nazlandığı gibi babasının eşine nazlanmaması gerektiğini, üvey annesinin onun arkasını toplamak zorunda olmadığını saygılı olması gerektiğini falan gayet de biliyorlar.
Bu kız kaç yaşında ki dağınıklığını topluyorsunuz? Tabii ki kendisi toplayacak. Kendi çocuklarınıza da yaşlarına uygun sorumluluklar verin, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı. Onun dağınıklığını ütüsünü vs. da yapmayın koskoca kız kendisi yapsın. Siz de onun gibi kaçak güreşin yani. O sizi kötü üvey anne konumuna düşürüyor amacı bu siz bu yemi yemeyin yüzüne gülün onunla tartışmayın. Mesafenizi de koyun sizin onun dağınıklığını toplamak gibi bir mecburiyetiniz olmadığını hissetsin. İstemiyorum onu falan demeyin ama anneliğe de soyunmayın yani.Kızın illa ki açığı vardır erkek arkadaşı vs. varsa öğrenin derim lazım olur ilerde.
Allahım siz nasıl bir insansınız
16 yaşındaki bir ÇOCUĞA koz kullanmak nedir ?
Bu kızın tek suçu ortak alanı temizlememek mi?
Sizin çok sevdiğiniz üvey anneniz siz hariç herkese yemek koysa napardınız?
Sizi evden kovsa vs ?
Bu kadın dendiği kadR iyi bir kadın olsaydı çocuk daha iyi yaklaşırdı
Herkese yemek koyarım ama ona koymak batıyor yazmış tamamını okumadınız sanırım
Yani dişünün 6 kişilik aile sofraya oturuyor. Kadın beş kişiye koyuyor ama kıza kendin kalk al diyor
Bilişsel milişsel dediğinize göre bu işlerden anlıyorsunuz
O zaman bireysel farklılık kavramını da duymuşsunuzdur
Ya da olgunluk farklılığı
Herkes 16 yaşında bir anda evinin kadını moduna geçmiyor
Kozunu yakalayın demiş ya. Sanki kuması kız. Şaka gibi
Ne kadar kara bir kalbiniz var
Aşkı memnuda yoktu böyle entirikalar
Allah sizi sizin gibilerle karşılaştırır inş