- Konu Sahibi ImTheDevil
Arkadaşlar benim bu derdime de bir çare bulalım ben uyanamıyorum arkadaşlar en gürültülü alarm sesine insan sesine dokunmasına asla uyanmıyorum kendiliğimden uyanırsam uyanırım çocukluğumdan beri bu böyle uykuyu çook seviyorum saat akşam 8de de uyusam sabah kalkamıyorum 7 de uyusam da kalkamıyorum sürekli geç kalacağım telaşı var bende.
Bir gün uykusuz kalıp ertesi akşam erken uyuyup uyanmayı demedim olmadı
Küçükken annem yüzme su serpse kalkar siler yatardım.
Biri istediği kadar seslenip dürtsün duymam bile.
Dehşet bir gürültü olsun duymam apartman yıkılsın ben yine uyurum.
Telefonuma bir alarm kurdum gece bir foto çekip alarm kuruyorsunuz sabah çalarken aynı fotoyu kalkıp çekmezseniz alarm susmuyor çalıyor, bu alarm 3 saat aralıksız çalmış uyanmamışım
Benim uykum bitmeden beni uyandırmanın hiçbir yolu yok ses gürültü ışık hiçbir güç yok.
Sadece son 5 6 ay kadar önce eğer okul varsa veyahut işe gideceksem kendiliğimden saatler önce kalkardım gece kaçta yatarsam yatayım kalkar bi güzel hazırlanırdım ama şimdi oda yok son zamanlarda hiçbir şekilde uyanamıyorum bana bir akıl tavsiye bir şey verin hanımlar.
Bu arada burnumda bir yamukluk var içten egri burnumun bir tarafı kapalı bir doktor yeterli oksijeni yatarken almadığım için bu problemi yaşıyor olabileceğimi söylemişti ama bu yamukluk son 5 6 aydır değil yıllardır benimle yıllardır uyanırdım şimdi ne oldu bilmiyorum
Bir gün uykusuz kalıp ertesi akşam erken uyuyup uyanmayı demedim olmadı
Küçükken annem yüzme su serpse kalkar siler yatardım.
Biri istediği kadar seslenip dürtsün duymam bile.
Dehşet bir gürültü olsun duymam apartman yıkılsın ben yine uyurum.
Telefonuma bir alarm kurdum gece bir foto çekip alarm kuruyorsunuz sabah çalarken aynı fotoyu kalkıp çekmezseniz alarm susmuyor çalıyor, bu alarm 3 saat aralıksız çalmış uyanmamışım
Benim uykum bitmeden beni uyandırmanın hiçbir yolu yok ses gürültü ışık hiçbir güç yok.
Sadece son 5 6 ay kadar önce eğer okul varsa veyahut işe gideceksem kendiliğimden saatler önce kalkardım gece kaçta yatarsam yatayım kalkar bi güzel hazırlanırdım ama şimdi oda yok son zamanlarda hiçbir şekilde uyanamıyorum bana bir akıl tavsiye bir şey verin hanımlar.
Bu arada burnumda bir yamukluk var içten egri burnumun bir tarafı kapalı bir doktor yeterli oksijeni yatarken almadığım için bu problemi yaşıyor olabileceğimi söylemişti ama bu yamukluk son 5 6 aydır değil yıllardır benimle yıllardır uyanırdım şimdi ne oldu bilmiyorum