• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyanmayan adam

cadi34cadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
738
634
33
40
arkadaşlar bi fikir verin lütfen
eşim vardiyalı çalsıyor gunluk 8 saat.sabah oğlen gece olmak uzere 3 vardıya bende calısyorum normal sabah 10 aksam 6 saatlerınde bırde oğlum var 1,5 yaşında aksamları oglumuzu alıp eve gecıyoruz sadece oğlen işe gittiğinde aksam 11 de geldıgı ıcın oglumuzu iş çıkısı yanlız alıp eve gecıyorum.onun dısındaki gunlerde hep gorebılıyor gece calıstıgındada aksam 11 de gıttıgı ıcın yıne o uyuyana kadar evde oluyor.
sorun şu ki sürekli uyuyor aksam işten cıkıyorum oğlumu alıp eve geciyoruz yemek falan bıttımı yatıyor uyuyor tam cocugun yatacagı saattede kalkıp oturup tv ızlıyor.ogluylada ılgılı oyle ılgısız sevgısız bır baba degıl ama uyku duzenı benı sınır edıyor artık.
mesela dün 18,30 da eve gıttık 19,30da yemek ısı bıttı ben hazırlarken toplarken oda oglumuzla ılgılendı.sonra gitti yattı tam cocugu yatırıcam artık 21,30 da uyandı.artık ıyıce sınır olmaya başladım soyleyınce konusuncada duzensız uyuyorum 1 saat uyumama bıle laf edıyorsun dıyor.aslında dısardan bakınca uykusunabıle laf eden bır kadın durumunda kalıyorum ama oyle degıl bende dun ınadımdan gıttım o kalkınca oglum uyuyunca bende oglumla uyudum.bugunde oyle yapmayı planlıyorum.hafta sonları bıle sureklı yatıyor sürekli uyuyor.sizce nasıl yaklasmalıyım bu duruma artık inadıma uyudugunu dusunmeye basladım
ohh doktum ıcımı yahu :)

Düzenli değil calışma saatleri muhtelemen gözlerine hakim olamıyodur.

vardiyalı çalışınca maalesef boyle bi sonuç çıkıyo ortaya.
Kesin çözüm sizin gibi sabah calışıp akşam eve gelmesi imkanı varsa..
yoksa boyle cok zor sizi anlayabiliyorumm

Vardiyalı çalışan kimi tanıyosam hepsininin eşleri uyumasından yakınıyorlar..
Sanırım yoruluyorlar ve hakim olamıyorlar uykularına.
Allah yardımcıları olsun...

evet dogru düzensiz ama benım sınır oldugum cocuk yatıyor kendı kalkıyor sankı ınadıma ben tek basıma cocukla ılgılenmeye calısıyorum oyun oynatmaya bıseyler ogretmeye calısıyorum tam yatırıcam elımde sutu ustunde tulumu cocugun uyanıp tv ızleyecegı tutuyor

vardiyalı iş çok ama çok zo hem evdekilerin bir düzeni kalmıyor hemde çalışan kişinin.Abimde 8 aydır o şekilde çalışıyor, heryere koşan üşenmeyen adam bildiğiniz miskin oldu. Ya uyuyor ya evden çıkmıyor.Sizin eşiniz kaç yıldır bu şekilde çalışıyor? yani bu düzensizliğe alışabilmek bence zaman istiyor

vardiyalı iş çok ama çok zo hem evdekilerin bir düzeni kalmıyor hemde çalışan kişinin.Abimde 8 aydır o şekilde çalışıyor, heryere koşan üşenmeyen adam bildiğiniz miskin oldu. Ya uyuyor ya evden çıkmıyor.Sizin eşiniz kaç yıldır bu şekilde çalışıyor? yani bu düzensizliğe alışabilmek bence zaman istiyor
5 yıldır bu sekılde ama uyuması ıcın cok fırsatı var oglenlerı ben evde olmadıgım ıcın gece calısıpta geldıgınde ben cocugu alıp gitmıs oluyorum evde kımse yok uyuyacagı koca bır gun var.ama ıllakı cocuk yatınca uyanıp o kalkınca uyuyası tutuyor

Kırmızı don, dantel gecelik. Soyleyeceklerim bu kadar. Cunku kadın erkeğe odaklı yaşamalıdır. Mesela kocaniz ogluma yeterince zaman ayiramiyorum dıye uzulmesin. Aman ha fırsat vermeyin buna. Kadın oldugunuz için onun adına da siz uzulun. Babalık da yapın. İyice dırdır yapın, trip atın, kavga edin. Ama sakin görmezden gelip kendi kendine dusunup sorgulamasına fırsat tanimayin.

Kırmızı don, dantel gecelik. Soyleyeceklerim bu kadar. Cunku kadın erkeğe odaklı yaşamalıdır. Mesela kocaniz ogluma yeterince zaman ayiramiyorum dıye uzulmesin. Aman ha fırsat vermeyin buna. Kadın oldugunuz için onun adına da siz uzulun. Babalık da yapın. İyice dırdır yapın, trip atın, kavga edin. Ama sakin görmezden gelip kendi kendine dusunup sorgulamasına fırsat tanimayin.
bi açıklasanız ne demek ıstedıgınızı gercekten hıcbırsey anlayamadım

Ailesiyle birlikte olmayı o da ister, ama düzensiz uyku saatleri arasında bünye sandığınız gibi işlemiyor maalesef. Bazı hormonlar gece salınıyor, gündüz ne kadar uyusa da dinlenememiş şekilde uyanması ondan.
Birbirinize destek olun, işi ağır çünkü anlaşılan...

Bilerek yaptığını sanmıyorum. Bende kısa bir dönem bir bankanın çağrı merkezinde çalıştım. Uyku saatleri sürekli değiştiği için böyle oluyor işte. Bende uykuya doymuyordum. Gece uykusuzluğu zaten kötü. Onun yorgunluğu bir saat sürüyor. Gündüz ne kadar uyursan uyu dinlenmemiş gibi oluyordum. Normal sabah çalışıp akşam uyuyan biri ile bir tutulamaz.

vardiya düzeni nasıl peki, o kendine bir düzen kurmuş aslında adama normal geliyor fakat ben sizi çok iyi anlıyorum. tam oturma keyşf yapma vaktinde uyuyor dımı :)

haftada sadece 2 gun gece calısıyor dıger gunler her gece uykusunu uyuyor.2 gun gecenın sonundada 3 gün izni oluyor.

5 yıldır bu sekılde ama uyuması ıcın cok fırsatı var oglenlerı ben evde olmadıgım ıcın gece calısıpta geldıgınde ben cocugu alıp gitmıs oluyorum evde kımse yok uyuyacagı koca bır gun var.ama ıllakı cocuk yatınca uyanıp o kalkınca uyuyası tutuyor
ama gündüz uykusu çok farklı gece yattığımızda çoğumuz direk uyuyoruz, onlar öyle olmuyor,düşünsenize gündüzün kalabalığı ile geceninki bir mi ?Uyuduğu odanın ses yalıtımı eminim 100%100 değildir, sokağın sesi apartman içindeki ses odanın karanlık olmaması vs vs..Size sırf uyuzluk olsun diye yaptığı bir durum değil emin olun. Hem tek derdiniz bu olsun çalışmadığı halde tüm gün evde uyuyon kocalar var:KK11:

vardiya düzeni nasıl peki, o kendine bir düzen kurmuş aslında adama normal geliyor fakat ben sizi çok iyi anlıyorum. tam oturma keyşf yapma vaktinde uyuyor dımı :)
aynen yaa vallahı bıllahı :) vadıya duzeniyse 2 gun sabah 2 gun oglen 2 gun gece 3 gun tatıl sonra yıne 2 sabahla baslıyor.ama dedıgınız gıbı tam keyıfsaatınde bı cay demleyıp ıcme saatınde uyuyor beyefendı tek basıma cocukla ugrasınca bende yorulmus oluyorum o uyansada ben enerjısız oluyorm

ama gündüz uykusu çok farklı gece yattığımızda çoğumuz direk uyuyoruz, onlar öyle olmuyor,düşünsenize gündüzün kalabalığı ile geceninki bir mi ?Uyuduğu odanın ses yalıtımı eminim 100%100 değildir, sokağın sesi apartman içindeki ses odanın karanlık olmaması vs vs..Size sırf uyuzluk olsun diye yaptığı bir durum değil emin olun. Hem tek derdiniz bu olsun çalışmadığı halde tüm gün evde uyuyon kocalar var:KK11:
ayy vallahi ıyı geldı bu sağolasın.cok sukur calısyor kazanıyor ama ıste dun gecedetekrar edınce bır fıkır alayım aynı durumda olan varmıdıye

Back
X