arkadaşlar bi fikir verin lütfen
eşim vardiyalı çalsıyor gunluk 8 saat.sabah oğlen gece olmak uzere 3 vardıya bende calısyorum normal sabah 10 aksam 6 saatlerınde bırde oğlum var 1,5 yaşında aksamları oglumuzu alıp eve gecıyoruz sadece oğlen işe gittiğinde aksam 11 de geldıgı ıcın oglumuzu iş çıkısı yanlız alıp eve gecıyorum.onun dısındaki gunlerde hep gorebılıyor gece calıstıgındada aksam 11 de gıttıgı ıcın yıne o uyuyana kadar evde oluyor.
sorun şu ki sürekli uyuyor aksam işten cıkıyorum oğlumu alıp eve geciyoruz yemek falan bıttımı yatıyor uyuyor tam cocugun yatacagı saattede kalkıp oturup tv ızlıyor.ogluylada ılgılı oyle ılgısız sevgısız bır baba degıl ama uyku duzenı benı sınır edıyor artık.
mesela dün 18,30 da eve gıttık 19,30da yemek ısı bıttı ben hazırlarken toplarken oda oglumuzla ılgılendı.sonra gitti yattı tam cocugu yatırıcam artık 21,30 da uyandı.artık ıyıce sınır olmaya başladım soyleyınce konusuncada duzensız uyuyorum 1 saat uyumama bıle laf edıyorsun dıyor.aslında dısardan bakınca uykusunabıle laf eden bır kadın durumunda kalıyorum ama oyle degıl bende dun ınadımdan gıttım o kalkınca oglum uyuyunca bende oglumla uyudum.bugunde oyle yapmayı planlıyorum.hafta sonları bıle sureklı yatıyor sürekli uyuyor.sizce nasıl yaklasmalıyım bu duruma artık inadıma uyudugunu dusunmeye basladım
ohh doktum ıcımı yahu :)