- 15 Temmuz 2020
- 18
- 5
- 6
- 25
- Konu Sahibi siskodegilpofuduk
-
Cevabınız için çok teşekkür ederimMemuriyete engel olacağını sanmıyorum. Dediğiniz gibi uyarı da bir ceza, uzaklaştırma da. Soruşturma yapacak kişiler her ihtimali göz önünde bulundurur zaten.
Tatmin edici bir cevap vermiyorlar. Uyarı da olsa yazıyor dediler ama bende uyarının geçmediğini düşünüyordum. Cezam yok ki bir süresi olsunUyari sicile işlemez de öğrenci durumu neden cezalı görünüyor orasını anlayamadım .Hani bu cezanin bir süresi var da o süre sonunda siliniyor mu bilemedim öğrenci işleri ne diyor bu duruma ?
Uyarı da bir ceza değil mi ? Kamuda öyle yani, uyarı cezası verilebiliyor. Size de bunu vermiş olamazlar mı ?Tatmin edici bir cevap vermiyorlar. Uyarı da olsa yazıyor dediler ama bende uyarının geçmediğini düşünüyordum. Cezam yok ki bir süresi olsun
Ben bahsettiğiniz kişi değilim.. Bi program var sınavı oraya sokmuş hoca ve intihal biraz üst çıkınca dilekçe yazmış hoca. Bende durumu anlattım, özel bir durumu ve kabul edildi. Herhangi bir ceza verilmedi sadece uyarı yazıyor. Kınamanın bir altı uyarıkopya çekmediğinizi asistan hocanın yalan söylediğini ve elinde delil olmadığını söylemiştiniz. elinde delil yokken ne uyarı ne ceza veremezler nasıl uyarı verdiler size?
kopya çekmediğinizi asistan hocanın yalan söylediğini ve elinde delil olmadığını söylemiştiniz. elinde delil yokken ne uyarı ne ceza veremezler nasıl uyarı verdiler size?
Yok o kişi ben değilim, yukarıda anlattığım gibiAcaba konuyu anlamadım mi diye baştan okudum ama baska bir konusu daha mı var konu sahibinin acaba ?
Yok o kişi ben değilim, yukarıda anlattığım gibi
Yazdiktan sonra gördüm mesajınızı öyle demişsinizYok o kişi ben değilim, yukarıda anlattığım gibi
Kabul edildiyse nasıl uyarı veriliyor ki?Ben bahsettiğiniz kişi değilim.. Bi program var sınavı oraya sokmuş hoca ve intihal biraz üst çıkınca dilekçe yazmış hoca. Bende durumu anlattım, özel bir durumu ve kabul edildi. Herhangi bir ceza verilmedi sadece uyarı yazıyor. Kınamanın bir altı uyarı
tamam ceza türü işte temel seviye ceza ?Ben bahsettiğiniz kişi değilim.. Bi program var sınavı oraya sokmuş hoca ve intihal biraz üst çıkınca dilekçe yazmış hoca. Bende durumu anlattım, özel bir durumu ve kabul edildi. Herhangi bir ceza verilmedi sadece uyarı yazıyor. Kınamanın bir altı uyarı
2. hesabımdan yazıyorum dediği için o kunuyu açan kişi sandım. değilmişAcaba konuyu anlamadım mi diye baştan okudum ama baska bir konusu daha mı var konu sahibinin acaba ?
İnanın bilmiyorum özel durumumu anlattıktan sonra hepsine kanıtı da sundum hepsi inanıyoruz vs dediler. Memuriyete engel olma durumunu da internetten okuduklarıma dayanarak söyledim çünkü sadece "cezalı" yazıyor diyeKabul edildiyse nasıl uyarı veriliyor ki?
Uyarı verildiyse kabul edilmiş olmuyor.
Sicile geçeceğini sanmıyorum, memuriyete de engel olmaz niye olsun yani.
Ben onun bir ceza türü olduğunu bilmiyordumtamam ceza türü işte temel seviye ceza ?
Teşekkür ederim baktım evet, başka bir akademisyen dahil uyarı geçmez belki yeni yönetmelik yayınlaşmıştır dediği için emin olamıyordumuyari da bir cezadır. cezanın en alt kademesidir ve sicile islenmedigini ilkkez duydum. uzun sure tekrardan ceza alamazsanız siliniyor diye biliyorum yani kamuda öyle okuduğunuz universitenin disiplin yonetmeligini bilemem. Daha dogrusu buyuk ihtimal universite universite degismez yök un bir disiplin yönetmeliği vardir. ilkokul ortaokul lise de MEB in disiplin yönetmeliği var ona gore hareket edilir mesela. disiplin yönetmeliğini bulup okumanız lazım kesin bilgi icin.
Güncelleme: Yüksel öğretim kurumları disiplin yönetmeliği var internette buldum onu okursanız kesin bilgi alırsınız.
kaç yaşındasınız ? savunma almışlar bi girip bakmadınız başıma ne gelebilir acaba diye ?Ben onun bir ceza türü olduğunu bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?