Uyarı-Disiplin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim sağ olun okuyacağım

Yani ben uyarı diyince böyle bir şey olduğunu zannetmiyordum, öğrenmiş oldum. Savunmada özel durumumu açıkladım

İntihal de nasıl bir özel durum olabilir ki?
Bir başkasının ödevini, makalesini vs atıfta bulunmadan kendi ödevinize geçirmiş oluyorsunuz en basit haliyle
Disiplin kurulundaydım bende. Uyarı da bir cezadır. İtiraz hakkınız var ama isterseniz itiraz edin süre dolmadan.

muhtemelen özel sorunlarımdan dolayı vaktim yoktu copy- paste yaptım dedi. Aklıma başka mantığa yakın bir açıklama gelmiyor. Sevgilimden ayrılmıştım o yüzden bütünüyle kopyaladım gibi bişey olamaz sanki olsa da diyemez yani

Önemli bir rahatsızlık durumum var bunlara onlara da sundum hastane,tedavi ve raporlu ilaçlarımı. Dediğim gibi uyarının bir ceza türü olduğunu bilmiyordum bana haksız işlem yaptıklarını idda etmedim bu yüzden itiraz etmek gibi durumum yok

İfşa olmamak amaçlı yazmamıştım bi yerde denk gelirler belki diye ancak bi rahatsızlığım var tedavi sürecinin içerisindeydim -hala da öyle-

Sağlık problemleri ben haksızım demedim sadece uyarının ceza olduğunu bilmiyordum

İfşa olmamak amaçlı yazmamıştım bi yerde denk gelirler belki diye ancak bi rahatsızlığım var tedavi sürecinin içerisindeydim -hala da öyle-
Allah şifa versin , Tamam bu copy - paste için yeterli bir gerekçe olarak bulundu mu ? o zaman tüm hasta insanlar emek harcamadan akademik kariyer yapsınlar ? çünkü hastalar .. çünkü hakları ..

Allah şifa versin , Tamam bu copy - paste için yeterli bir gerekçe olarak bulundu mu ? o zaman tüm hasta insanlar emek harcamadan akademik kariyer yapsınlar ? çünkü hastalar .. çünkü hakları ..
Ben asla öyle bir ithamda bulunmadım rahatsızlığım bir bahane değildi olan bir şeydi. İntihal yüzdesi %40larda da çıkmadı sandığınız gibi bütün sınavı kopyala-yapıştır yapmadım ve haksızlar beni neden disipline verdiler de demedim sadece uyarının sicile işlenip işlenmemesini sordum

Ben rahatsızlığınız sahte demiyorum ki ? Est öyle bişey diyemem ki. Uyarı bir disiplin cezası türü en alt seviyesi ve sicile işliyor. Kamuda böyleydi ben kendi araştırmamı yaptım ünv böyleymiş, geçmiş olsun.

Tamam, çok geçmiş olsun. Ama intihal için geçerli durum değil maalesef.
Memuriyete engel olmaz diye düşünüyorum

Mezun olduktan sonra kisme sizin transkriptinizi istemez en fazla diploma, ama özel sektör bahsettiğim memurluk nasıl bilmiyorum okulun mevzuatına bakın mevzuatta hersey yazar, yazmıyorsa da öğrenci işlerine mail atın bilgi isteyin net bilgi vermek zorundalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…