- 15 Temmuz 2020
- 18
- 5
- 6
- 25
- Konu Sahibi siskodegilpofuduk
-
Teşekkür ederim sağ olun okuyacağımBen ünv disiplin yönetmeliğine baktım uyarı da kamuda olduğu gibi bir ceza türü. Siz intihal yapmışsınız ve size uyarı cezası vermişler sicile de işlenir yazıyor belgede. Google a yazın bu kadar hayati bir mevzuyu sorgulayın neticede önemli bi konu yoksa kopyala yapıştır mı yapsamyani size pratik geliyorsa o şekilde
Yani ben uyarı diyince böyle bir şey olduğunu zannetmiyordum, öğrenmiş oldum. Savunmada özel durumumu açıkladımkaç yaşındasınız ? savunma almışlar bi girip bakmadınız başıma ne gelebilir acaba diye ?
Yani ben uyarı diyince böyle bir şey olduğunu zannetmiyordum, öğrenmiş oldum. Savunmada özel durumumu açıkladım
muhtemelen özel sorunlarımdan dolayı vaktim yoktu copy- paste yaptım dedi. Aklıma başka mantığa yakın bir açıklama gelmiyor. Sevgilimden ayrılmıştım o yüzden bütünüyle kopyaladım gibi bişey olamaz sankiİntihal de nasıl bir özel durum olabilir ki?
Bir başkasının ödevini, makalesini vs atıfta bulunmadan kendi ödevinize geçirmiş oluyorsunuz en basit haliyle
Disiplin kurulundaydım bende. Uyarı da bir cezadır. İtiraz hakkınız var ama isterseniz itiraz edin süre dolmadan.
Önemli bir rahatsızlık durumum var bunlara onlara da sundum hastane,tedavi ve raporlu ilaçlarımı. Dediğim gibi uyarının bir ceza türü olduğunu bilmiyordum bana haksız işlem yaptıklarını idda etmedim bu yüzden itiraz etmek gibi durumum yokİntihal de nasıl bir özel durum olabilir ki?
Bir başkasının ödevini, makalesini vs atıfta bulunmadan kendi ödevinize geçirmiş oluyorsunuz en basit haliyle
Disiplin kurulundaydım bende. Uyarı da bir cezadır. İtiraz hakkınız var ama isterseniz itiraz edin süre dolmadan.
İfşa olmamak amaçlı yazmamıştım bi yerde denk gelirler belki diye ancak bi rahatsızlığım var tedavi sürecinin içerisindeydim -hala da öyle-muhtemelen özel sorunlarımdan dolayı vaktim yoktu copy- paste yaptım dedi. Aklıma başka mantığa yakın bir açıklama gelmiyor. Sevgilimden ayrılmıştım o yüzden bütünüyle kopyaladım gibi bişey olamaz sankiolsa da diyemez yani
Sağlık problemleri ben haksızım demedim sadece uyarının ceza olduğunu bilmiyordumİntihal dediğiniz başka bir akademik yayından kopyala yapıştır yapmak. Yani memuriyet planlarken bu cezayı haketmediğinizi mi düşünüyorsunuz?
Nasıl bir açıklaması olabilir intihalin, nasıl bir özel durumdu, çok merak ettim doğrusu…
Allah şifa versin , Tamam bu copy - paste için yeterli bir gerekçe olarak bulundu mu ? o zaman tüm hasta insanlar emek harcamadan akademik kariyer yapsınlar ? çünkü hastalar .. çünkü hakları ..İfşa olmamak amaçlı yazmamıştım bi yerde denk gelirler belki diye ancak bi rahatsızlığım var tedavi sürecinin içerisindeydim -hala da öyle-
Ben asla öyle bir ithamda bulunmadım rahatsızlığım bir bahane değildi olan bir şeydi. İntihal yüzdesi %40larda da çıkmadı sandığınız gibi bütün sınavı kopyala-yapıştır yapmadım ve haksızlar beni neden disipline verdiler de demedim sadece uyarının sicile işlenip işlenmemesini sordumAllah şifa versin , Tamam bu copy - paste için yeterli bir gerekçe olarak bulundu mu ? o zaman tüm hasta insanlar emek harcamadan akademik kariyer yapsınlar ? çünkü hastalar .. çünkü hakları ..
Ben rahatsızlığınız sahte demiyorum ki ? Est öyle bişey diyemem ki. Uyarı bir disiplin cezası türü en alt seviyesi ve sicile işliyor. Kamuda böyleydi ben kendi araştırmamı yaptım ünv böyleymiş, geçmiş olsun.Ben asla öyle bir ithamda bulunmadım rahatsızlığım bir bahane değildi olan bir şeydi. İntihal yüzdesi %40larda da çıkmadı sandığınız gibi bütün sınavı kopyala-yapıştır yapmadım ve haksızlar beni neden disipline verdiler de demedim sadece uyarının sicile işlenip işlenmemesini sordum
Önemli bir rahatsızlık durumum var bunlara onlara da sundum hastane,tedavi ve raporlu ilaçlarımı. Dediğim gibi uyarının bir ceza türü olduğunu bilmiyordum bana haksız işlem yaptıklarını idda etmedim bu yüzden itiraz etmek gibi durumum yok
Teşekkür ederimBen rahatsızlığınız sahte demiyorum ki ? Est öyle bişey diyemem ki. Uyarı bir disiplin cezası türü en alt seviyesi ve sicile işliyor. Kamuda böyleydi ben kendi araştırmamı yaptım ünv böyleymiş, geçmiş olsun.
Teşekkür ederim sağ olunTamam, çok geçmiş olsun. Ama intihal için geçerli durum değil maalesef.
Memuriyete engel olmaz diye düşünüyorum
Anladım.Sağlık problemleri ben haksızım demedim sadece uyarının ceza olduğunu bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?