İnstagramda takipleştiğimiz yakın bir akrabamız var. Orta yaşlarda, evli ve 26 yaşında evli olan bide kızı var. Kendisiyle benim çok muhabbetim yok, düğün, aile sohbetleri, misafirliklerde denk gelirsek konuşuruz ama beni sever takip eder falan. Eşide zaten bizim akrabamız oluyor o daha yakın zaten neyse konu geçenlerde öyle profillere bakarken onunkinede bakayım dedim girdim baktım, bir foto gördüm anne kız birlikte tezgahın önünde gayet keyifli bir şekilde yemek yapıyorlar.. öyle incelerken birde ne göreyim ! Kızın mini elbisesinin altı gözüküyor baya baya rengine kadar... şok oldum. Tabiki bu fotoğrafı dikkatsizce paylaşmış olduğunu düşündüm. Bide o yaşlardaki teyzelerimiz amcalarımız vs kısaca büyüklerimiz çok dikkatli kullanamıyorlar sosyal medyayı diye düşünüyorum. Normalde aman banane kim ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez kafasında biriyim ama görünce üzüldüm birden duyarsız kalamadım. Bide şimdi uyarsam ayıp olur mu, acaba onu utandırır mıyım, çokta muhabbetimiz yok falan diye de düşünüyorum. Sizce ne yapıyım ?