• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyarmalı mıyım ?

Hilde_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
773
1.138
33
İnstagramda takipleştiğimiz yakın bir akrabamız var. Orta yaşlarda, evli ve 26 yaşında evli olan bide kızı var. Kendisiyle benim çok muhabbetim yok, düğün, aile sohbetleri, misafirliklerde denk gelirsek konuşuruz ama beni sever takip eder falan. Eşide zaten bizim akrabamız oluyor o daha yakın zaten neyse konu geçenlerde öyle profillere bakarken onunkinede bakayım dedim girdim baktım, bir foto gördüm anne kız birlikte tezgahın önünde gayet keyifli bir şekilde yemek yapıyorlar.. öyle incelerken birde ne göreyim ! Kızın mini elbisesinin altı gözüküyor baya baya rengine kadar... şok oldum. Tabiki bu fotoğrafı dikkatsizce paylaşmış olduğunu düşündüm. Bide o yaşlardaki teyzelerimiz amcalarımız vs kısaca büyüklerimiz çok dikkatli kullanamıyorlar sosyal medyayı diye düşünüyorum. Normalde aman banane kim ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez kafasında biriyim ama görünce üzüldüm birden duyarsız kalamadım. Bide şimdi uyarsam ayıp olur mu, acaba onu utandırır mıyım, çokta muhabbetimiz yok falan diye de düşünüyorum. Sizce ne yapıyım ?

İnstagramda takipleştiğimiz yakın bir akrabamız var. Orta yaşlarda, evli ve 26 yaşında evli olan bide kızı var. Kendisiyle benim çok muhabbetim yok, düğün, aile sohbetleri, misafirliklerde denk gelirsek konuşuruz ama beni sever takip eder falan. Eşide zaten bizim akrabamız oluyor o daha yakın zaten neyse konu geçenlerde öyle profillere bakarken onunkinede bakayım dedim girdim baktım, bir foto gördüm anne kız birlikte tezgahın önünde gayet keyifli bir şekilde yemek yapıyorlar.. öyle incelerken birde ne göreyim ! Kızın mini elbisesinin altı gözüküyor baya baya rengine kadar... şok oldum. Tabiki bu fotoğrafı dikkatsizce paylaşmış olduğunu düşündüm. Bide o yaşlardaki teyzelerimiz amcalarımız vs kısaca büyüklerimiz çok dikkatli kullanamıyorlar sosyal medyayı diye düşünüyorum. Normalde aman banane kim ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez kafasında biriyim ama görünce üzüldüm birden duyarsız kalamadım. Bide şimdi uyarsam ayıp olur mu, acaba onu utandırır mıyım, çokta muhabbetimiz yok falan diye de düşünüyorum. Sizce ne yapıyım ?
Söyleyin sosyal medya da pedofili denilen ve bunlarla uğraşan insan olmayan sapıklar cok. Ama erkeğe söylemek yerine karısına söyleyin en azından utanmazsiniz.

Söyleyin sosyal medya da pedofili denilen ve bunlarla uğraşan insan olmayan sapıklar cok. Ama erkeğe söylemek yerine karısına söyleyin en azından utanmazsiniz.
Sanırım yanlış anladınız veya ben anlatamadım. Bu bahsettiğim eteği giyen çocuk değil 26 yaşında evli bir kadın. Kadının kızı yani büyük. Eşine zaten hayatta söyleyemem.

Bence uyarmaniz garip kaçabilir.Burda öyle seyler okuyoruz ki iyi niyetle soylense bile suclu cikiyorsunuz.Kiz illaki annesinin paylastigi videoyu gormustur ve o mini elbiseyle atilmasina bisey dememis olabilir annesi hala kaldirmadigina gore.Yani kızın o kadar taktigini dusunmem ben olsam.

Siz iyi niyetle uyarmak istiyorsunuz belli ki ama yanlış anlaşılabilir. Benim de annem bazen foto koyarken yamuk yumuk koysa bile ben görüp düzeltiyorum. Kızı da annesinde eklidir herhalde kendini görünce Bi bakmıştır gormediyse de görür zaten elbet

26 yaşında kadın çocuk mu zaten çoktan fotoyu görmüştür. Rahatsız olsa kaldırtırdı siz karışmayın.

şu sosyal medyanın nasıl bir sihri var ki; insanı, en mahrem hallerini/yerlerini bile paylaşmaya teşvik ediyor. sorsan, ne var ki çağdaş insanlarız diye üste çıkarlar birde... sizde gericiliğinizle kala kalırsınız ortada.

Back
X