Kekler - Pastalar Uyduruk Pastam (resimli)

temmuziki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
8.571
182
163
kendim uydurduğum bi pasta tarifi.gayet basit ve eğlenceli :)

krem şanti için dolapta soguk süt olması gerek
toplamda 4 muz kullandım.krem şantiyi sade sevmiyorum çok tatsız geliyor.bu yüzden şantiye muz ezip ekledim

pandispanya için:

-4yumurta
-1su brd şeker
-1su brd nişasta
-1su brd un
-1pk kabartma tozu

puding için:

-4su brd süt
-1/2 su brd toz şeker
-2 çorba kaşığı pirinç unu
-2 çorba kaşığı nişasta
-1 pk vanilya
-portakal kabuğu rendesi

krem şanti için:

-1 pk krem şanti
-1 su brd süt
-2muz

önce pandispanyayı malzemeleri karıştırarak fırında pişiriyoruz.
pişince sogumasını bekleyip ortasından dikkatlice ayırıyoruz.
şekerli sütle ıslatıyoruz sert olmasın diye.sonra pudingi pişiriyoruz.
soguyunca ayırdıgımız pandispanyanın bir tarafına döküyoruz.diğer parçayı da üstüne kapatıyoruz.
krem şantiyi sütle çırpıyoruz.ama ben sade sevmedigim için şantinin içine ezilmiş muz koydum.daha güzel oluyor.
krem şantiyi de bi güzel üstüne yayıyoruzz.süslemesi de size kalmış.ben kekin tepsiye birazcık yapıştıgını gördüm tepsiden yapışan yerlerini sıyırdım ve üstünde süs olarak kullandım:) nasıl olmuşş?? siz de deneyin bence nefisss

cok güzel görünüyor gercekten...
sen buna bi isim bul en iyisi uyduruk kalmasin ismi..
birde keske bir dilim kesip öylede bir resim ekleseydin icinide görmüs olurduk...
ellerine, emegine saglik canim...

hiç de uyduruk değil
hakkını yeme pastanın...
çok güzel görünüyor
eline sağlık

tşk ederim kızlarrrrrr ismiiiiii CİCİ PASTA olsun ne dersiniss sırnaşık şey

iki dilim yedim dün akşam mide spazmı geçircektim yaw çok yeişim de o kadar diyimm hihoyyyt

uyduruk pastan buysa diğerleri nasıl olur çok güzel olmuşşşşşşşşşş delikafadulden

kıs bi dilim yapar bide öle koyar insan bakardık içinee ama süper görünüyo ben bi pasta canawarı olarak bayılmışamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…