Üye adı değiştirme

MaviSari

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
1.889
799
73
Buradaki üye adı değişikliği nasıl yapılıyor. Bulamadım yardıminiz için teşekkür ederim şimdiden

Ben daha önce 2 kere değiştim galiba yanlis hatirlamiyorsam baskaydı ismim ama suan değişiliyomı blmem ben cok sene önce değiştim

Bir kereye mahsus olsaydı iyi olurdu üye olurken değiştirilir sanıyordum ben de ondan çok düşünmedim ama olsun bu da güzel :-D

3 ya da 4 kere degisim hakki vardi bildigim. Bulursam link atarim, Mune ye direkt mesaj atsaniz yardimci olur.

Son düzenleme:
bende degıstırıcem uye adımı ya sırf nıckımı gozune alıp bana gıcık oldugu ıcın her gordugunde begenmedım emojılerıne abanıp bana hakaret edenlerı alkıslayan bırkac kısı var onlardan kurtulmak ıcın

Benimde kötü yorum yaptığım kimse unutmuyor beni. Profil resmim akılda kaldığı için seri beğenmedim atıyorlar her gördüklerinde

Benimde kötü yorum yaptığım kimse unutmuyor beni. Profil resmim akılda kaldığı için seri beğenmedim atıyorlar her gördüklerinde
ben profıl resmımı degıstırdım yıne kar etmedı ajandalarına mı kaydedıyorlar plakamızı mı alıyorlar nedır :)

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…