Teşekkür ederimyapilmiyor
Benimde kötü yorum yaptığım kimse unutmuyor beni. Profil resmim akılda kaldığı için seri beğenmedim atıyorlar her gördüklerindebende degıstırıcem uye adımı ya sırf nıckımı gozune alıp bana gıcık oldugu ıcın her gordugunde begenmedım emojılerıne abanıp bana hakaret edenlerı alkıslayan bırkac kısı varonlardan kurtulmak ıcın
ben profıl resmımı degıstırdım yıne kar etmedı ajandalarına mı kaydedıyorlar plakamızı mı alıyorlar nedır :)Benimde kötü yorum yaptığım kimse unutmuyor beni. Profil resmim akılda kaldığı için seri beğenmedim atıyorlar her gördüklerinde
ben profıl resmımı degıstırdım yıne kar etmedı ajandalarına mı kaydedıyorlar plakamızı mı alıyorlar nedır :)
Uyarı almışım anlamadımBiri var a yazsam begenmedim atıyor yada geçmiş olsun yazsam begenmedim atıyor yuh ya
Teşekkür ederimGeçtiğimiz günlerde sordum, bir süre bu özellik kapalı olacakmış.
Ne zaman tekrar kullanılır hale geleceği henüz belli değilmiş.
Neden yazıyordurUyarı almışım anlamadımbelirtisiz nesne olarak surda durmak lazim
Teşekkür ederim3 ya da 4 kere degisim hakki vardi bildigim. Bulursam link atarim,Mune ye direkt mesaj atsaniz yardimci olur.
Popüler Konu - Kullanıcı adımızı nasıl değiştiriyoruz ?
Merhaba - Profil fotoğrafınızı bir kez tıklayın (1) ve açılan pencerede hesap detaylarını (2) tıklayın. - Açılan pencere de Kullanıcı adınızın yanında yer alan Değiştir (1) butonuna basın. # Seçeceğiniz kullanıcı isminin içinde Ü Ğ İ Ş Ç Ö, ü ğ ı ş ç ö - ! @ # $ * _ ? = ) ( / & % + ^ ' ...www.kadinlarkulubu.com
Bide birşey daha sorcam üye profiline sınır getirdi nede anlamadımNeden yazıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?