• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uygulanmis Saglıklı Kilo Verme Diyeti

yesim77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
37
1
36
İstanbul
Oncelikle
Boyum: 1.72
Kilom: 68 (idi)
Ideal Kilom: 60 - 62 (imis diyetisyenime gore)

Diyete baslama tarihi: 31 Agustos 2010

Sabah Kahvalti:
2 kibrit kutusu kadar orta yagli beyaz peynir / az yagli dil peyniri, domates\ biber salatalik, bitki ya da acik cay (ben yesil cay iciyorum), 2 dilim cavdar ekmegi

Ara: 1 bardak orta yagli sut / 1 kase orta yagli yogurt / cacik

Oglen
: 2 kofte kadar (bunun boyutu isaret ve orta parmaklarinizi yanyana getirin, tirnaklarin kapladigi alani cikarin iste o bi kofte ediyor) / et / tavuk / balik veya 6 - 7 kasik baklagil, bol salata, 2 dilim cavdar ekmegi / 2 kepce corba / 3 -4 kasik pilav / makarna

Ara:
2 porsiyon meyve (1 porsiyon demek iki elinizi avuc acar bicimde acip , birlestirin, oraya sigacak kadar meyve)

Cay saati: Bitki cayi ve 2 galeta / 3-4 form biskuvisi / 6-7 sunta biskuvilerden

Aksam: 7-8 kasik sebze yemegi ve 4-5 kasik orta yagli yogurt, bol salata,
1 dilim cavdar ekmegi / 1 kepce corba / 2 kasik pilav / makarna

Ara: 2 porsiyon meyve

Onemli Notlar:
- Yemekler en fazla 2 yemek kasigi sivi yag ile pisecek
- Meyvelerden incir, muz, kavun, karpuz ve uzume dikkat cok sekerliler
- caya seker yok
- beyaz pirinc yerine bulgur tercih edin
- kepek ekmegi kabizlik yaparmis , cavdar tercih edin
- salataya misir, fasulye, gibi ek urunler yok, yesillik, domates, salatalik, turp, havuc, roka, reyhan, semizotu,... OK, cok az zeytinyag OK, sirke , limon OK

Ben ilk haftada hemen 2,5 kilo verdim kizlar ama sanirim ilk basta kolay oluyor, bu programi 3 hafta uygulayacagim, sonra ikinci kontrole gidecegim

Elimden geldigince hergun 1000 adim yurumeye calisiyorum, ekstra bir spor falan yapmiyorum.

Tek gerekli olan sey kararlilik, benim gibi tatliya hayir diyemeyen biri bunu yapabiliyorsa herkes yapabilir, haydi kizlar

Sabah kahvaltısı ıcın unuttum eklemeyi 2-3 gunde bir 1 kibrit kutusu peynir yerine 1 yumurta (ister omlet, ister menemen, ister, az yagda, ister rafadan, ister kafadan ....)

Back