Doğuma Hazırlık uygun bebek yatagı.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fb_qirL

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
613
9
318
İstanbul
merhaba kızlar ist da uygun yarıfıyatına bulabılecegım bebegım ıcın besık tarzı yatak arıyorum evımde var ama sureklı annemlere gelıp gıdıyorum annemlerde de bebegım ıcın yatak yok uygun bıseyler gorursem almak ıstıyorum 2. elde olabılır.bıldıgınız uygun bıyer bılıyormusunuz yada bebegınız buyudugu ıcın kullanamıyorsanız uygun fıyata alabılırım.

Bebeğin için 2. el beşik almanın ne kadar doğu olacağından emin değilim. Önce kullanan bebeğin hastaıı mı vardır biti mi vardır piresi mi vardır belli değil....

Ben bebeğime 2. el bişey asla kullandırmazdım açıkçası....
2. el yatakta yatacağına bir çekat üzerinde yanlarını yastıkla destekler öyle yatırırım daha iyi...

merhaba kızlar ist da uygun yarıfıyatına bulabılecegım bebegım ıcın besık tarzı yatak arıyorum evımde var ama sureklı annemlere gelıp gıdıyorum annemlerde de bebegım ıcın yatak yok uygun bıseyler gorursem almak ıstıyorum 2. elde olabılır.bıldıgınız uygun bıyer bılıyormusunuz yada bebegınız buyudugu ıcın kullanamıyorsanız uygun fıyata alabılırım.

2. el düşünmeyin derim.. o yatağın hangi şartlarda kullanıldığını ve ne derece hijyenik olduğunu bilmiyorsunuz.. onun yerine park yataklar var, markasına göre gayet uygun fiyatta satılıyor.. bence hem netten hem de mağazalardan bakabilirsiniz fikir için..

sevgiler..

Ben bebeğimin karyolasını bayrampaşa dan aldım. Bayrampaşada stadyumun karşısında pembe mavi diye bir yer var, oranın fiyatlar uygun. Oraya bak derim ;)

Back
X