Ikeanın hangi beşiğiIkea besikler var ya tek tarafi cikabilen. Bizimki ondan yatagimizin yaninda duruyor. Super rahat. Uyanip emzirmek falan cok kolay.
Sallanabiliyo mu karyola beşik. Ablanız hangisini aldı ikeadan. Adnı biliyo musunuzBen karyola beşik diyorum.
Yeğenim 3 yaşında..
Ablam çok memnun..ikeadan almıştı.
Yıllarca kullanılabiliyor ileriki yaşlara da uygun seçerseniz..
Ikeanın hangi beşiği
Ben henviks modelini beğeniyorum ama galiba sallanmiyo
Park beşikte bi ara düşündm ama. Ben pek begenemiyorum onları. Ama her kullanan çok memnun. Pisman olacağım bisey almak istemiyorum o yüzden çok araştırmam lazım.Karyola beşik aldım çok da güzel ama park yatak almadığıma çok çok çok pişman olmuştum. Sağa sola çarpıp biyerini acıtacak derdi yok, yıllarca kullan, yatak olarak kullanamadığın zamanlarda da oyun oynamayı çok seviyorlar onunla, fermuarla açılan kapısı falan oluyor ya. Bi de kolayca bi odadan diğerine taşıyabiliyorsun, çok kullanışlı. Hem de daha derin. Benim oğlumun boyu uzundu, karyolanın en alt seviyesinde olmasına rağmen yataktan çıkıcam diye düşmüştü. Daha küçücüktü. Yatağın etrafını yastıklarla doldurup öyle yatırıyordum inmeye kalkar korkusuyla. Ama park yatak daha derin, hem de kendisi çıkacak yaşa geldiğinde açarsın fermuarlı kapısını çıkar.
Bende bakarken beyazına bakmıştm. Yatak odam beyaz çünküBeraber almaya gitmiştik.
Modeli hensvik..beyaz seçti ablam..
Sallanmıyor malesef,
ama sallanmaması bir problem yaratmadı ablama..
çok memnun hatta..şuan dediğim gibi 3 yaşında yeğenim.
hensvik modeli sağlam hem de beyazı odayı ferahlaştırıyor.
Ben kendi odamda bile hensvik modelinin dolabını kullanıyorum. :)
Bende bakarken beyazına bakmıştm. Yatak odam beyaz çünkü
Ama tek sorun ya bebek sallanmak isterse o zaman napcamm
Evimde yer sorunu yok aslında böyle yapabilirim. Çok teşekkür ederim ya.Ablamda böyle düşünüp, ekstradan markalı olmayan ucuz bir sallanan beşik almıştı. :) 50 liraydı hatta. salona onu koymuştu, sallanmak istediğinde orada sallıyordu. ufak tefek bir şeydi. yer de kaplamıyordu. Ki 50 lira olmasına rağmen en ufak bir sorunu olmadı hala sapasağlam. :) bazen orada uyutuyordu dediğim gibi. Siz de böyle yapabilirsiniz. Odası için de hensvik bebek odası takımı hem şık hem kullanışlı..
Henviks sanirim, su beyaz olan. Sallanmiyor sabit. Iki kademeli.Ikeanın hangi beşiği
Ben henviks modelini beğeniyorum ama galiba sallanmiyo
Kalitesi konusunda ne düşünüyosunuz. Yani bebek sağlığına uygun mu sizceHenviks sanirim, su beyaz olan. Sallanmiyor sabit. Iki kademeli.
Insallah bende sallamamaya alıştırabilirimBüyük oğluma sallanan mobilya beşik almıştık 4 yaşında hala orda yatıyor. Korkuluğunu çıkardık normal yatak gibi oldu
Küçük oğluma fazla yer kaplamasın diye park yatak aldık ama biraz büyüyüncce ara katı kaldırılıyor mecbur ve çok derin oluyor çocuk sıkılıyor içinde yatmak istemiyor
İkisi de sallanıyor beşiklerin ama hiç sallamadık yataklarında
Ben de dikkat etmeye calisiyorum bu hususa, hatta hamagi cilasiz olandan aldik bildigin odun:))) ikea urunleri de zaten bu konuda denetlemelerden geciyor ve sitelerinde falan yaziyor sagliga zararli boya be cila icermedigini.Kalitesi konusunda ne düşünüyosunuz. Yani bebek sağlığına uygun mu sizce
Masif kayın ağacından yapılıyonuş. Nette öyle yazıyo. Fiyatı çok uygun olunca dedim bi sorayım.Ben de dikkat etmeye calisiyorum bu hususa, hatta hamagi cilasiz olandan aldik bildigin odun:))) ikea urunleri de zaten bu konuda denetlemelerden geciyor ve sitelerinde falan yaziyor sagliga zararli boya be cila icermedigini.
Kalitesine gelince baya saglam cikti kac yildir tik demedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?