uygun eş adayı sorunu

belinay24

sen varsan heryer huzur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
365
163
merhaba buraya daha öncede defalarca konu açtım tepki gördüğüm zamanlarda oldu okuyan yorum yapan herkese teşekkürler.
24 yaşındayım öğretmenim. erkek arkadaşımı ailem uygun görmedi istemedi birsürü sorunlar çıktı daha önce konu açıp anlatmıştım neyse bu arada benimle görüşmek isteyen kişiler oldu çoğuyla görüşmeyi kabul etmedim ama genel olarak isteyeceğim tipler değildi. evlenmeyi yuva kurmayı çok istiyorum artık hayatımın düzene girmesini istiyorum. aslında beklentimde öyle makam mevki sahibi zengin vs bi insan değil sadık olsun yeterli. dün biriyle görüştüm o kadar kendini beğenmiş bi insandıki..benim uygun gördüklerimi ailem istemiyo ailemin uygun gördüklerini de ben istemiyorum :KK43: ailem akrabalarımızı da benim evlilik işime çok karıştırıyo her kafadan bi ses çıkıyo çok yoruldum artık evlenmek bu kadar zor mu tek istediğim huzurlu bi yuva :KK43:

Nasıl birini istiyorsunuz tam olarak?

Sevgilin varken " ama öteki daha ii bi secenek cinim ya" diyerek başkası ile gorusurseniz , biraz zor..
Sadık bir erkek arıyorum demişsiniz bi de..
çok ilginç. .

Evleneceğiniz tarih mutlak kaderdir si ne yaparsanız yapın değişmez. Ayrıca bir düzenim olsun evlenmek istiyorum diyorsunuz ama çok var evlenip 5 ayda boşanan evlilik de meslek gibi bir ömür hayatınızı etkileyecek bir şey kısmetiniz kimse ve neredeyse gelir sizi bulur . Ayrıca aileniz ve akrabalarınız da abartmış daha 24 yaşındasınız ve üstelik üniverste bitirmiş birisiniz ev kızı da değilsiniz ki 18 in de evlenesiniz evde kalmış muamelesi yapıyorlar . Kendi hayatınızı hele ki evleneceğiniz kiş le ilgili aile ve akrabalarınız karışmasına izin vermeyin kendi kararınız olsun ki ilerde keşke demeyin

yasın kücük daha ve bunlar zaten yasanması gereken sürecler,daha dogrusu bircogumuzun yasadıgı :)
kısmet bu işler zamana bırak fazla takılma

bir ismail yk atasozu der ki;
beni begeneni ben ben begenmem
beni begendigim beni begenmez :KK70:
isin sakasi, ailen elbet onemli ama kendin seviyorsun onun mutlu olacagini inaniyorsan niye birakiyorsun ki adami?

bir ismail yk atasozu der ki;
beni begeneni ben ben begenmem
beni begendigim beni begenmez :KK70:
isin sakasi, ailen elbet onemli ama kendin seviyorsun onun mutlu olacagini inaniyorsan niye birakiyorsun ki adami?
kürt annesi türkçe bilmiyo vs bisürü sıkıntı var işte o yüzden istemediler

Yaşınız daha 24. Yani evlenmek için gençsiniz.Evlilik 26-27-28 yaşlarında en mantıklı olanı.Ki siz bian önce düzen kurmak adına kafanızı buna çok takmışsınız bence.Biraz oluruna bırakıp kimseyle tanıştırılmasanız ve sizde kendiniz bulmaya çalışmsanız zamanla önünüze birileri çıkar.

X