uygun fiyata alisveris adresleri

ciykinkuybaa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
1.612
1.551
333
Merhaba kizlar
bana istanbulda tavsiye edebileceginiz uygun dükkanlar varmi ? Mesela beyoglu is merkezi gibi zara mango gibi markalarin kiyafetlerini daha uygun fiyata satan...

Birde mesela gecenlerde sadece canta satan bir han buldum beyazitda centilmen han 3 katli sadece canta satiliyor fiyatlarda cok uygun

bu tarz yerleri bana söylerseniz coook sevinirim

Ben Almanya'dayım burada www.kaufda.de diye bir site var internette güncel broşürlerin hepsini koyup gösteriyorlar. Zaten genelde en uygun fiyatlar indirim broşürlerinde ya da kataloglarında oluyor. Türkiye de de www.ebrosur.com var sanırım.

Son düzenleme:
Yok canim demek istedigim bu degil benim. Mesela istanbulda galatasaray lisesini gecince bi pasaj var orda hep zara H&M gibi markalarin ihrac fazlalari satiliyor 90 liralik elbiseyi 30a aliyorsun. Yada eminönü taraflarinda binalar var bir tanesinde sadece canta birinde sadece tabak canak satiliyor ve fiyatlari piyasaya cok uygun. O tarz adresleri soruyorum kizlara

Taksim İstiklal'de Terkos Pasajı ver veya Beyoğlu pasajı orada harika şeyler bulabilirsin..

Yeni bosna - şirinevler arasında e5 üzerinde outletler var..

zeytinburnu'nda Olivium avm var ve çevresinde çok güzel toptan giyim magazaları var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…