Bebek İkinci El uygun fiyata bebek arabası arıyorummm travel sistem olursa sevinirim

ceylis

birlikte sonsuza...
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
944
1
66
bebeğim daha 50 günlük olduğundan travel sistem olması tercihimdir çok pahalı olmasın

Bende var kraft twist premium sadece pusetini kullandık yaz döneminde sayılı olarak portbebesi kullanılmadı ayak örtüsü kullanılmadı ben çok beğenerek aldım bebeğim 8aylık yaza kadar pusete binebilecek o yüzden satmayı düşünüyorum çok temiz fiyat konusunda ne kadara kadar düşünüyorsunuz?

Bende var kraft twist premium sadece pusetini kullandık yaz döneminde sayılı olarak portbebesi kullanılmadı ayak örtüsü kullanılmadı ben çok beğenerek aldım bebeğim 8aylık yaza kadar pusete binebilecek o yüzden satmayı düşünüyorum çok temiz fiyat konusunda ne kadara kadar düşünüyorsunuz?

hangi ildesin ve sen ne kadar geçiriyorsun aklından ortak noktasını bulursak neden olmasın :40:

Son düzenleme:
ben çanakkalede oturuyorum 990 liraya almıştım 450 falan düşünüyorum cnm hiç kıyamıyorum sayılı kullandık tertemiz daha

Merhaba pierre cardin çift yönlü pratik bir arabamiz var 3-4 defa kullanmışızdır.(çünkü 3 arabamız daha var hediye gelen....) mail adresi verirseniz foto yollarim.200 lira düşünüyorum anlaşırsak...

Merhaba pierre cardin çift yönlü pratik bir arabamiz var 3-4 defa kullanmışızdır.(çünkü 3 arabamız daha var hediye gelen....) mail adresi verirseniz foto yollarim.200 lira düşünüyorum anlaşırsak...

mesaj attım canım

Baby2go cift yonlu arabamız var hiç kullanmadık 100 lira burada konu actım oradan fotograflarına bakabilirsiniz.

Mail yolladim telefonda bir problem var parça parça yolladı 4 mesaj sanirim kusura bakmayin

canım bende satıyorum arabayı eger almadıysan fotolarını yolluyorum bir bak istersen uygun fiyata verecegim çünkü. $DSCF1614.webp $DSCF1611.webp $DSCF1616.webp $DSCF1618.webp $DSCF1613.webp

Son düzenleme:
Back
X