Uygun fiyata gonal f 900 satıyorum

ALTIN86

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
827
4
296
Bursa
arkadaşlar elimde gonal f 900 var. hiç açılmadı. 405 tl ye almıştım. aldığım fiyatın çok altında fiyata vereceğim. buzdolabında saklıyorum içiniz rahat olsun. ilgilenenler benimle irtibata geçerse sevinirim.

arkadaşlar elimde gonal f 900 var. hiç açılmadı. 405 tl ye almıştım. aldığım fiyatın çok altında fiyata vereceğim. buzdolabında saklıyorum içiniz rahat olsun. ilgilenenler benimle irtibata geçerse sevinirim.

ne kadar fiyatı

300 e bırakmayı düşünüyorum. ben çok aradım ama en uygun 405 tl ye bulabildim. zararına satacağım yani. boşa giderse üzülürüm.

canım beni aşan bir fiyat teşekür ederim cevabına

canım beni aşan bir fiyat teşekür ederim cevabına

Valla cnm daha uyguna bulabileceğini sanmıyorum ama sen bilirsin. normal fiyatı 700 tl idi. eczacılar 450 tl den aşağı vermedi. bir tanesi ile 405 e anlaştık. bi araştır, daha uygun bulamazsın.

Son düzenleme:
arkadaşım bana gerekiyor doktor bugün karar verdi ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum ama 900 luk olacak dedi yazdı verdi elimize eczane 720 lira dedi şok oldum ben. rapor çıkabiliyor iki defa devlet karşılıyor falan dediler ama onu da nasıl alacaz bilmiyorum. mesaj atamıyorum ben hala satıyor musun ?

Back
X