• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uygun fiyata Proxeed Plus satıyorum

selmus86

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
8
1
288
Elimde bir kutu proxeed plus var. Hamile kaldığım için satmak istiyorum. Uygun fiyata satacağım. Kutu içinde 20 adet mevcut

Son düzenleme:
Merhabalar, biz "proceed plus" sayesinde bebiş haberini alabildik. elimizde hiç açılmamış 1 kutu proceed plus ve 1 kutu da neofortil 60 tablet var. Almak isteyenlere kargo ücreti dahil ikisini 200 tl'ye gönderebilirim. Herkese Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.

Merhabalar, biz "proceed plus" sayesinde bebiş haberini alabildik. elimizde hiç açılmamış 1 kutu proceed plus ve 1 kutu da neofortil 60 tablet var. Almak isteyenlere kargo ücreti dahil ikisini 200 tl'ye gönderebilirim. Herkese Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.
Merhaba ikisini beraber mi kullandınız? içerikleri çok benzer de o yüzden soruyorum.
son kullanma tarihini yazarsanız proxeed plus satılmadıysa ben alabilirim.

Kızlar Merhaba,
Proceed Plus satıyorum.kutuda 20 tane var aksaraydaki güvenilir bir eczaneden alındı ancak tüp bebek tedavisine başladık kullanmayı bıraktı eşim.Uygun fiyata vericem isteyene.
son kullanma tarihi:30/06/2016

benim eltim 7 yildir cocuk ozlemi cekiyordu proxeed kullanir kullanmaz hamis kaldi mucize ya bu ürün

Back
X