uygun fiyatlı bir telefon almak istiyorum hangi marka tavsiye edersiniz?

Hangi modeli aldınız
S3neo var bende 3 yil olucak
Kenarlari soyuluyor kılıfsz kullanmak imkansz çok hassas
Batarya desen bigün patlycak dye korkuyorum. Az daha eskisin kurtulcm bende bu telefondan valla
galaxy wonder almıştım aynen batarya balon gıbı şişti götürdüm değiştirdiler 3 kere ,sonra bu kendi kendine rehberden aramalar yapmaya başladı ekran hatası dedıler servise git gel ,en sonunda tlf açan kişiye ya sesım gıtmedı yada aradığım numaraları meşgule attı çarptım yere ekranı kırılmadı ama o konuda hakkını yemeyım :))

QUOTE="Soulfly74, post: 48555659, member: 790885"]insanlar açlıktan ölüyor bende böyle telefona para verince vicdanım sızlıyor ,ben elimdeki telefonla bozuk olan telefonlarım var evde samsunglar üzerine az para katarak o şekil almayı planlıyorum[/QUOTE]
Bu ne tuhaf bir mantık?
İnsanlar açlıktan ölüyor da; siz 500 liralık tel almayıp 200 liralık alıp 300 lirasını Afrika ya mı gonderiyorsunuz. Yapmayın lütfen. İstemiyorum almıyorum demek daha dürüstçe. Sanki elinde 1000liralik telefon alan kişi ölüm kere göz yummuş mu oluyor...

insanlar açlıktan ölüyor bende böyle telefona para verince vicdanım sızlıyor ,ben elimdeki telefonla bozuk olan telefonlarım var evde samsunglar üzerine az para katarak o şekil almayı planlıyorum
Bu ne tuhaf bir mantık?
İnsanlar açlıktan ölüyor da; siz 500 liralık tel almayıp 200 liralık alıp 300 lirasını Afrika ya mı gonderiyorsunuz. Yapmayın lütfen. İstemiyorum almıyorum demek daha dürüstçe. Sanki elinde 1000liralik telefon alan kişi ölüm kere göz yummuş mu oluyor...

Bu ne tuhaf bir mantık?
İnsanlar açlıktan ölüyor da; siz 500 liralık tel almayıp 200 liralık alıp 300 lirasını Afrika ya mı gonderiyorsunuz. Yapmayın lütfen. İstemiyorum almıyorum demek daha dürüstçe. Sanki elinde 1000liralik telefon alan kişi ölüm kere göz yummuş mu oluyor...[/QUOTE]
haklısın aslında da ya çevremde bazı insanlar var yapılan şeyler söylenmez afrikaya göndermiyorum ama çevremede duyarsız kalamıyorum ,mısal çocuğun ayağındaki ayakkabı delik okula gidiyor ve benım elimde lüx tlf olacağına az düşük al ki ayakkabıda ona al gibi böyle mantıklar yürütüyorum ,ölüm abartı oldu evet

Casper Via m1 bin tl her işini görür 32 gb dahili hafıza güzel telefon incele derim

Arkadasta var o kadar servise gitti ki en son 100tl üzerine ekleyip yenisini verdiler şimdi memnun
Demek istediğim fabrika çıkışı sorunlu bazilarinin. Tıpkı s3 neo'larin olduğu gibi.

ben lg lg4 c kullanıyorum kamerası filan iyi sadece hafıza problemi var çok fazla uygulama indiremiyorsun ama ön kamerası süper ben ön kamera artı uygunluğu için almıştım samsungun j serisini çok övüyorlar bide

banada lg g2 den çok memnunuz dedılerde üretimi bitmiş,hafıza büyük sıkıntı güncelleme yapamıyor telefon bu yüzden sorunlar oluyor

Samsung telefonlari patliyor diye duydum.. zaten Turkiye teknoloji acisindan avrupadan pahali.. bende buna anlam veremiyorum.. bence ucuz ve kaliteli telefonlar daha iyi.. ben htc kullaniyorum mesela.. iki bucuk yil olacak degistirmeyide dusunmuyorum.. bir kac kez yere kapaklanmis olsada, ekrani hic kirilmadi.. bazi yerlerinde yaralanmalar var ama degistirmem.. sonucta memnunum..

htc yi bende beğeniyorum ,kardeşim 7 yıldır kullanıyor bozulmadı ekran büyüsün bari diye yeni değiştirdi ,onun desire z modeliydi şimdi 820 modelini kullanıyorda desire z daha iyiydi diyor siz hangi model kullanıyorsunuz

banada lg g2 den çok memnunuz dedılerde üretimi bitmiş,hafıza büyük sıkıntı güncelleme yapamıyor telefon bu yüzden sorunlar oluyor
lg nin efsane telefonu g3 tür kefil olunur o telefona g3 ün minisi g4 ün minisinden daha pahalıdır mesela paran yeterse g3 yada g3 mini al o daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…