- Konu Sahibi tatlisarisin
-
kızlar uygun fiyata mesela 400 civarı botoks ya da dolgu yapan bir yer yok mu? Genelde pahalı 700-1000 arası 2.3 enjekte ediliyo ve pahalı bence hem güvenilebilir hemde uygun neresi var ethica nasıl mesela ?
kızlar uygun fiyata mesela 400 civarı botoks ya da dolgu yapan bir yer yok mu? Genelde pahalı 700-1000 arası 2.3 enjekte ediliyo ve pahalı bence hem güvenilebilir hemde uygun neresi var ethica nasıl mesela ?
Merhaba, ben sana Dr Mehmet Akgün'ü tavsiye ederim. Hem uygun hem de dediğin gibi son derece güvenilir.
ne kadar fiyat peki mehmet beyin ?
Kalıcı dolgu varmış bilgisi olan var mı ?
kalıcı dolgu için birkaç seçeneğin var. vücuddan da alınarak yapılanı var. hazır dolgu kullanılarak yapılanı da. ama önemli olan senin neresi için bu dolguyu istediğin. ve o bölgenin bu işlem için uygun olup olmadığı. ama genelde bu işleme çok da sıcak bakılmıyor çünkü estetik algısı zaman içinde değişir genelde. onun için geçici dolgu tavsiye edilir genelde. daha detay istersen özelden yaz hayatım miletin kafasını şişirmeyelim
çukurambar dr FULYA TEZEL kendisi dermatolog fiyat konusunda çok yardımcı oldu 450 tl ye yapıyor.Çokta başarılı bu konuda tavsiye edebilirim çukurambar madoya çok yakın
Arkadaşlar botoksun eczane çıkış rakamı belli. Ucuz yaptırmaya fixe olup kendinizi riske sokmayın derim. Zira kimse 10 kuruşa alacağı botoksu 5 kuruşa yapmaz. Yapıyorsa da o yapılandan şüphe etmek gerek. Güven en temel unsur olsun kriterleriniz arasında. Dolgu da o kadar çeşitli ki Çin malı 10 dolarlık dolgudan 900 tl ye uzanan dolgular var. Ucuz işlem yaptırayım derken eski yüzünüzü aratacak duruma gelmeyin. Gerekirse 2 dolgu yerine tek dolgu yaptırın ama güzel bir marka olsun derim ben. Ucuz etten yahni olmaz derler ya. Ucuz dolgu istediğiniz sonucu vermediği gibi yüzünüze zarar da verebilir.
Arkadaşlar botoksun eczane çıkış rakamı belli. Ucuz yaptırmaya fixe olup kendinizi riske sokmayın derim. Zira kimse 10 kuruşa alacağı botoksu 5 kuruşa yapmaz. Yapıyorsa da o yapılandan şüphe etmek gerek. Güven en temel unsur olsun kriterleriniz arasında. Dolgu da o kadar çeşitli ki Çin malı 10 dolarlık dolgudan 900 tl ye uzanan dolgular var. Ucuz işlem yaptırayım derken eski yüzünüzü aratacak duruma gelmeyin. Gerekirse 2 dolgu yerine tek dolgu yaptırın ama güzel bir marka olsun derim ben. Ucuz etten yahni olmaz derler ya. Ucuz dolgu istediğiniz sonucu vermediği gibi yüzünüze zarar da verebilir.
piyasada iki çeşit botoks dolgu olduğunu biliyorum haklısınız. Doktorumda botoksu benim yanımda sulandırdı. Hangi dolgu maddesini kullandığını sorduğumda da dünyada üç onaylı dolgudan biri olan juvedermi kullandığını söyledi. Şuana kadarda yüzümde herhangi bir yan etki yaratmadı. Dolayısıyla güvenilirliğini kanıtlamış oldu.
Tamam kalitede önemli yapan doktorda ama ben memnun kaldım tavsiye de ediyorum aklına da soru işareti takılan olursa doktorla konuşup karar vermesi daha sağlıklı olur. Sonuçta herkesin düşüncesi ve istekleri farklıdır.Botox için evet iki çeşidi var. Botox ve Disport. Genelde de botox tercih ediliyor. Aynı işi görüyorlar ama tamamen aynı molekül yapısına sahip değiller. Dolgu ise yüzlerce çeşit. Her geçen gün de yenileri çıkıyor zaten
Arkadaşlar bende botoks yaptırmak istiyorum ama hem korkuyorum hemde şu kalan kısmı falan yaptırmak isteyen arkadaş olursa iletişime geçelim birlikte iyi biryere giderim lütfen mesaj atın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?