- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Proplan zaten iyi bir mama degil,hills ve royal canin de iyi degil.
Icerigindeki besin degerleri düşük
Bir kopegin bugdaya seker kuspesine arpaya misira ve havuca ihtiyacı yok.
Ne yazik ki ulkemizde fais fiyatlara satılan kaliteli gibi gosterilen mamalar
Advance i bilmiyorum yorum yapamicam
Sizin yerinizde olsam icerigi zengin mamalara bakarim
Protein acısından zengin kopegin proteine,kedinin de protein arti taurin maddesine ihtiyaci var
Acana ve n d farmina ya bakmanizi tavsiye ederim
Az yese bile doyacaktir. Fiyatlari yuksek ancak kaliteli ve tuy dokme sorunu kalkar en azindan,ha hayir bunlarda pahali derseniz size happydog tavsiye ederim
Alman markasi ve icerigi iyi . Yeni bir mama zaten.
Esimin hesabina göre yiyor okadar yiyormu bilmem ama yiyor. Suan maksimum 150 e kadar verebiliriz yariyara neredeyseMamayi petshop veya veterierden aliyorsaniz almayin pahali satiyorlar.
Internetten alin. 14 kilo proplan kopek mamalari bile 350tl degil. Indirim de oluyor hem. Kucuck kopek ayda 14 kiloyu yiyemez heralde diye dusunuyorum.
Proplan zaten iyi bir mama degil,hills ve royal canin de iyi degil.
Icerigindeki besin degerleri düşük
Bir kopegin bugdaya seker kuspesine arpaya misira ve havuca ihtiyacı yok.
Ne yazik ki ulkemizde fais fiyatlara satılan kaliteli gibi gosterilen mamalar
Advance i bilmiyorum yorum yapamicam
Sizin yerinizde olsam icerigi zengin mamalara bakarim
Protein acısından zengin kopegin proteine,kedinin de protein arti taurin maddesine ihtiyaci var
Acana ve n d farmina ya bakmanizi tavsiye ederim
Az yese bile doyacaktir. Fiyatlari yuksek ancak kaliteli ve tuy dokme sorunu kalkar en azindan,ha hayir bunlarda pahali derseniz size happydog tavsiye ederim
Alman markasi ve icerigi iyi . Yeni bir mama zaten.
Ayda kac kilo yiyor ya hayvan kucuk cünküEsimin hesabina göre yiyor okadar yiyormu bilmem ama yiyor. Suan maksimum 150 e kadar verebiliriz yariyara neredeyse
Valla sanirim 10 kg gunluk yarim kg yakinAyda kac kilo yiyor ya hayvan kucuk cünkü
Evet canim bende proplan yedirmistim kedime . N D yi Daha az yer icerik zengin ya hani doyarBende kedim icin basta proplan kullanmistim. Sadece 10 kiloluk 1 paket bitirmisti sonra N&D mamaya gectim gercekten proplana gore daha az yiyor ama sevmediginden degil doyuyor. Ama niyeyse proplan yerken tuyleri biraz daha parlakti. Ama icerige bakinca tabiki N&D devam. Fiyatlarinin arasinda da ucurum yok gibi.
Internete 60 liradan basliyor 400 500 kadar var suan kendimi toplayana kadar 150 liralik alabilirim. Suan yedigide somonlu .Bende kedim icin basta proplan kullanmistim. Sadece 10 kiloluk 1 paket bitirmisti sonra N&D mamaya gectim gercekten proplana gore daha az yiyor ama sevmediginden degil doyuyor. Ama niyeyse proplan yerken tuyleri biraz daha parlakti. Ama icerige bakinca tabiki N&D devam. Fiyatlarinin arasinda da ucurum yok gibi.
Valla sanirim 10 kg gunluk yarim kg yakin
Evet canim bende proplan yedirmistim kedime . N D yi Daha az yer icerik zengin ya hani doyar
Oteki fast food gibi oldugundan doymuyor dur.
Tuyleri zamanla duzelir duzelmezse baska bir modelini denersin. Tavuk doker genelde bide etli denersin ya da somonlu.
Acana da süper bi mama aklinda bulunsun.
Ama varya tavuğu da cok seviyorlar haAcana denemedim ama N&D 5 veya 1,5 kiloluk paketlerden aliyorum devamli degistire degistire kullaniyorum sikilmasin diye. Balikli, kuzulu, geyikli şeklinde. Tavuk zaten hic yedirmiyorum.
Internete 60 liradan basliyor 400 500 kadar var suan kendimi toplayana kadar 150 liralik alabilirim. Suan yedigide somonlu .
Kalite düstükce hayvan daha cok yemeye ihtiyac duyar. 10 kilosu 150tl olan bir mamayi daha kisa surede tuketebilir.
Bence bir ay N&D 5 veya 10 kilo alin deneyin bakalim ne kadar sure gidecek. Ama tabagi kafaniza gore doldurmayin. Paketin arkasinda yazan miktar kadar verin. 1 ayda 10 kilo o boyutta kopege fazla gibi.
Ama varya tavuğu da cok seviyorlar ha
Napalim artık başta sağlık
Bizim veterinerde surekli her sucu mamaya atar kendinden mama almiyoruz diye sanirimTavuk alerji yapti. Sadece tuy dokme olsa iyi. Mantar gibi bisey oldu ne gerci ne oldugunu veterinerde anlamadi bi mantar dedi bi stress dedi.
Arka bacaklarinda tuyleri dokuldu resmen derisi gorunuyordu ve orayi surekli yalamaktan kanatiyordu. Kremler vs suruyorduk iyilesiyordu ama hastalik tekrar ediyordu. Tavugu kesince bidaha hic olmadi. Veterinere o kadar sordum mamadan midir diye mamadan degil diyip durmustu. -.- bi de hayvana mantar ignesi yapmaya kalkmisti agir bir igne oldugundan goze alamamistim neyseki yaptirmadan cozumu buldum. -.-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?