- 22 Kasım 2017
- 2.907
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Bizim veterinerde surekli her sucu mamaya atar kendinden mama almiyoruz diye sanirim
Iyi yapmissin igne vurdurmayarak tavuk gercekten kediye de kopege de alerji yapıyor
Hatta insanlara da bende bazen tavuk yiyince kaşınırım
Çözümü iyi bulmussun ev yemegi hic yiyor mu kedin kediler açgözlü olmuyor ama benim kopegim ne yesek kendisi de yemek istiyor sofraya yanimizs geliyor gercekten arsız ve açgözlü
Bizimki ev yemeklerinin yuzune bakmaz. Arada balik, et veririm ama ucundan tirtiklar bir yudumluk parcayi bile bitirmez. Yogurt, tuzsuz peynir onlari da veriyordum ama yemiyor evden bisey.
Kuru mamasini ve yas mamasini yiyor. Arada multivitamin veriyorum. Birde gimcat sticklerden veriyorum.
Ayni benim kedim. Balığa dahi tenezzul etmedi hatta ona verdigimiz parçayı gitti köpegim açgözlüsü yedi
Gimcat in macunu var ya malt bende ondan veriyorum bayılıyor
Cim ektik onu yiyor bide saksida kedim.
Malt vermedim. Tuy topagi kusmuyor hic.
Beauty paste kucuk boy denemistim tuyleri parlak olsun diye ama cook bir farkini goremedim. Belkide kucuk boy oldugundandir. Bidaha denemeyi dusunuyorum bu sefer buyuk boy alip tamamini yedirip oyle bakicam sonuca. Kedim siyah renk. :) şoyle işil işil parlasin istiyorum
Himmm iş yararsa banada mesaj atip soylermisin bende deneyim ondan..
Immmmmmmmmm muhteseeeeeeemmm siyah ise asil ve vahsi bir görüntüsü vardir bayılırım
Benimde köpegim siyah minik bir köpek ama vahsi ve asil duruyor bende zincirli boyun tasmasi ariyorum doberman gibi dursunzaten cok benzio doberman in küçük hali minyatur pincher.
Kedini tahmin ediyorum cok enfessss ve mis gibi kokuyordur kesin zaten n d yiyor kendini temizliyor camasir yikaninca üstüne yatinca yumos kokuyordur . Bayildimmmmmm kac yasinda ????
Köpek kurabiyesi yapiyorum cigerli ama bahsettiniz mama tarifini alabilirmiyim :))) degisiklik olarak devam edebilirim.aslinda köpek icin en iyisi kendin mama hazirlaman. eskiden yapardim simdi ugrasamiyorum. daha ucuzdur herhalde.
Seninkinin cinsi ne ,? Bu arada bilgiler icin tesekkur ederimm. :)❤hih aklima geldin simdi
kasapdan, arta kalan etleri al. indirim yapar belki. kemikleri al disleri icin cok iyi kemirip dursun. et suyu yaptiginda kalan kemigi ona ver. gramlarlari nasil ayarlicaksin internetde yazar. eskiden ben hasliyordum evde cocuk varsa cig et yerse kurtlana bilir ozaman cocuga gecerse skinti. ben yarim senede bir hap aliyorun parazit kurta karsi aslinda 3 ayda bir yapmalisin ama cok agir hap bizim pasa kaldiramio pek.
mamayi ayarlarken orantisi en cok et sonra sebze birazda makarna pilav patates türü.
sebzeyi cig yedirmeye alistir en cok vitamini öyle alir.
et evde ogün sebze ne varsa onu koy. haftada bir iki pilav makarna veya patates koy.
at eti filan varsa ondanda kullana bilirsin. en az alerji yapan seyler: at eti, ördek, patates. bizimki sürekli alerji sorunu oldugu icin bunlari yediginde ishal derdi olmuyo. bizim pasa acliktan ölsün kesinlikle sebse yemez ondan mecbur haslayip kücücük yapip ete karistiriyordum.
süt verme ama yoghurt filan yerse olur. peynir verme cok tuzlu, mantar zararli. yayla corbasi tuzunu katmadan bi kepce ayiriyorum mishal bizimki bayila bayila yiyor.
yag tuz koymadan sadece suda hasla herseyi, haslamak zorunda kalirsan. meyvede hersey verebilirsin ama dislere sorun ola bilir ondan temizlik icin bol kemik ise yarar...
kurbandan et var annemde yenmiyor. bizim oglana nasip mis anneme gittikce buzluktan cikarip verir bahcede iki saat kemikle ugrasir gel keyfim gel.
almancadan barfen deniliyor bu yemek stiline, türkcesini bulamadim. kesin köpek formunda cok daha iyi bilgiden yararlana bilirsin.
Seninkinin cinsi ne ,? Bu arada bilgiler icin tesekkur ederimm. :)❤
Ay benimde vardi goldenim cok akilli oluyorlar, allah uzun ömür versin insallah.golden retriever diye aldil tüyleri uzamadi labrador var sanirim kaninda :) sarisin yosmam
Ay benimde vardi goldenim cok akilli oluyorlar, allah uzun ömür versin insallah.
Goldenim 3 yasindaydi calindiginda suan baktigim fransiz buldog 11 aylikamin ins. kac yasina geldi sendeki? biz 6 yasindayiz
Goldenim 3 yasindaydi calindiginda suan baktigim fransiz buldog 11 aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?