- 13 Ağustos 2017
- 189
- 380
- 103
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
Bence girmese gelmez o tarz mailler ama günahını almak da istemem tabii. Sizin de dediğiniz gibi bizlere neden gelmiyor?Normalde eşimin telefonunu karıştırmak hiç huyum değildir O da gizli tutmaz zaten ortadadir herşey.Bugun telefonum sarjdaydi onun telefondan saate bakiyorDum mail gelmiş ucak bileti almistik ona baktim.Gereksiz postalarin olduğu kisimda 2 adet e posta gördüm.Tikladim uygunsuz site çıktı partner arama türünde.Ama üyelik olduğunu görmedim tam bakamadim da zaten.Ama resmini aldim ve gercekten merak ettim bu sitelere girilmeden boyle mailler gelebiliyor mu?Geliyor diyelim bana neden hiç gelmedi.
Normalde eşimin telefonunu karıştırmak hiç huyum değildir O da gizli tutmaz zaten ortadadir herşey.Bugun telefonum sarjdaydi onun telefondan saate bakiyorDum mail gelmiş ucak bileti almistik ona baktim.Gereksiz postalarin olduğu kisimda 2 adet e posta gördüm.Tikladim uygunsuz site çıktı partner arama türünde.Ama üyelik olduğunu görmedim tam bakamadim da zaten.Ama resmini aldim ve gercekten merak ettim bu sitelere girilmeden boyle mailler gelebiliyor mu?Geliyor diyelim bana neden hiç gelmedi.
Utanç verici ama geliyor ya bazen mesaj bile geliyor da neye uğradığını şaşırıyorsun :)Normalde eşimin telefonunu karıştırmak hiç huyum değildir O da gizli tutmaz zaten ortadadir herşey.Bugun telefonum sarjdaydi onun telefondan saate bakiyorDum mail gelmiş ucak bileti almistik ona baktim.Gereksiz postalarin olduğu kisimda 2 adet e posta gördüm.Tikladim uygunsuz site çıktı partner arama türünde.Ama üyelik olduğunu görmedim tam bakamadim da zaten.Ama resmini aldim ve gercekten merak ettim bu sitelere girilmeden boyle mailler gelebiliyor mu?Geliyor diyelim bana neden hiç gelmedi.
Bence girmese gelmez o tarz mailler ama günahını almak da istemem tabii. Sizin de dediğiniz gibi bizlere neden gelmiyor?
bana da geliyor o tarz maillerBence girmese gelmez o tarz mailler ama günahını almak da istemem tabii. Sizin de dediğiniz gibi bizlere neden gelmiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?