Uygunsuz siteler

Bence girmese gelmez o tarz mailler ama günahını almak da istemem tabii. Sizin de dediğiniz gibi bizlere neden gelmiyor?

Geliyor banada çok geliyordu hatta kullanıcı adınız bulca şifreniz şu uzun zamandır yoksun gibi ,ama tür maillere tıklamayın vüriste bulaşabilir.

Geliyor. Mesela mail adresi yada telefon numarası satan şirketler var para için. Mesela sen internetten bir siteden alışveriş yaptın. Üyelik Bilgilerin o site sahiplerinin elinde. Para için bu tarz sitelere yada başka alışveriş sitelerine sana reklam yollasınlar diye bilgilerini satıyorlar.

Çok kullandığı bir adres ise her türlü mesaj gelebilir. Normal bir siteye üye oluyor sonra o site mail adresini böyle abuk subuk sitelere satıyor. Bana da geliyor bunlardan eşime de geliyor zaten spama gidiyor direkt.

Gelir tabi spam e dusmus zaten :) Ayrica kocaniz sexy bir boyfriend aramiyordur herhalde, uyeligi olsa esinize uygun mailler atarlardi :)

Hahayyyy

Benim e mail adresim çok eski.surekli bu tarz mailler gelir.bende anlamiyorum geliyor diye.cok gıcık bı durum.sakin esinize karşı supheniz olmasın yani.benjm esinde bundan dolayı suphelense çok üzülürüm.

Emredersiniz. Günahını almayım dedim zaten. Tıpkı sizin gibi fikrimi söyledim. Bana hiç gelmiyor o yüzden bilmiyorum eşime de gelse mail girmese gelmez derim zaten bu sebepten. Kimseye garezim yok yani hele ki tanımadığım kişilere.

Geliyor banada çok geliyordu hatta kullanıcı adınız bulca şifreniz şu uzun zamandır yoksun gibi ,ama tür maillere tıklamayın vüriste bulaşabilir.
Ben bunu bilmiyordum açıklamanız için teşekkür ederim. Bana hiç gelmedi daha önce bu tarz mailler o yüzden girilince geliyor diye düşünmüştüm.

Yok girilmese de geliyor. Özellikle eski hesaplara daha çok geliyor.. Bana da bir gün başka siteler de kullandığım bi nick ile mail geldi. Mesela: merhaba donnie x sana mesaj attı. mesajı okumak için giriş yap.. rumuzun:donnie şifren:××× gibi bi mail geldi.. Biz de anlamadık eşimle girdik baktık.. Size profil oluşturmanız için form doldurtuyor.. Yani aslında üye değilsiniz o an üye yapıyor.. Muhtemelen şöyle oluyor mesela normal bi siteye üye oluyosunuz. O site sizin nickinizi ve mail adreisinizi bu tür sitelere satıyor..

Yeni mailimde bana da gelmiyor ama eski maillere geliyor..

Banada geliyo geciktirici azdirici bilmem ne buyutucu vs. Ama hic alakam yok o sitelerle hele o yerlere mail adresimi yazcak kadar salak degilim ama geliyo iste esinizinki de muhtemel oyledir.

Üye olmadanda geliyor.zaten maksat ,milletin gözüne gözüne sokup üye olmalarını sağlamak.Eşimin mailine de geliyor sürekli.

bugün benden görünmüşler heralde. sert tavırlarla yazmana gerek yoktu.bende tıpkı ssenin gibi fikrimi söyledim..

Eşimin adresi eski geliyor ona.ki mail kullanmaz hiç.
Benim ki yeni bana gelmiyor
Reklam yani

gelir. eşinizin adresini bi şekilde almışlardır ve random olarak yollamışlardır.
eşinizin bağlantısı olduğunu sanmıyorum.

Lanet mailler, bana geliyor sık sık. bırak üyeliği sitelerini bilmem üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…