• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uygunsuz videolar

Benimki izliyor valla vazgeçiremedim bıraktım napiyim.hatta whatsup erkek grupları var hepside iş güç sahibi eğitimli tipler çocukluk arkadaşları aralarında mühendis avukat pilot öğretmen iş adamı var hep geyik yapıyorlar oyle boş muhabbetleri gruba kadın fotoğrafları atıyorlar yok selim sen şunu yaparmisin yok ahmet sen bunu yermisin gulermisin ağlarmısin bende bazen açıp okuyorum gizliden takip ediyorum.Esi izlemeyen varsa tebrik ederim

Evliyken yada hayatinda biri varken izlenmesi bana hos gelmiyor acikcasi ama isteyen izleyebilir tabi ki ama mide bulandirici ve asiri abartili gercek cinsellikten uzak. Bununla beraber insan neden izler kendini tatmin etmek icin. Zaten bu sektor erkeklerler icin var, izlemeyeni gormedim. Kolay kolay vazgececeklerini sanmiyorum, bagimlilik yapmadigi surece ve kimseye zarar vermedikleri surece ne yaparlarsa yapsinlar ama ben istemezdim acikcasi. Bu sitelerde ciddi virus var ayrica herseye bulasabiliyor, butun bilgilerinize ulasiyorlar. Kadinlari asagilayan bir sey bana cok itici geliyor.

Son düzenleme:
şimdi bakıyorum da zaten her yer bir nevi uygunsuz video fotoğraflarla dolu yani instagram tiktok videolarını kastediyorum insanın aklında hiç yokken neler neler getirtiyorlar

Şaşırıyorum bnde güncellememiz mi eksik acaba
bu forumda takılan insanlar genelde her yönden rahat ve tecrübeli insanlar şimdi koca uygunsuz video izliyor diye ara bozulunca bir şeye yaramıyor zaten bunu aldatma gibi gömek çok yanlış kendini yetersiz hissetmeye gelince o videolardaki kızlar çok güzel erkeklerde öyle yani öyle bir düşünceye de girmemek lazım ancak dinini yaşamaya çalışan insanlar için üzücü bir durum. ve cinsel ilişki sıklığını arttırmak önemli bence yani gerçeği varken ne gerek var bende hep hayret ediyorum bu konulara.

Hamilelik sebebiyle 8 aydır kardeş gibiyiz.Buna rağmen hiç denk gelmedim baktığına.Ki baksa asla bir şey diyemem.Sonuçta isteğini bastırması gerekir.Görmezden gelirdim Yani..

Ama aktif bir cinsel hayatımız varken izlediğini farketsem sorgulardım onu..

Tek izliyorsa sıkıntı yaparım benden mi haz alamıyor da ona ihtiyaç duyuyor derimm. Beraber izliyorsak da zaten sıkıntı yok 😅

şimdi bakıyorum da zaten her yer bir nevi uygunsuz video fotoğraflarla dolu yani instagram tiktok videolarını kastediyorum insanın aklında hiç yokken neler neler getirtiyorlar
Yani instagram anasayfa full bikinili seksi kadin forograflariyla dolu. Buyuk gogusler, ince bel, uzun bacaklar. Videolarda da boyle asiri fit vucut, erkekler zaten gorsellige onem veriyor.

Back
X