- 30 Eylül 2011
- 3.013
- 10.789
- 408
- Konu Sahibi pitircigimm
çoğu kadın içinde normal aslında izlemesi. bağımlılık yoksa çokta şeyetmemek lazım.Normal değil ama anormalde değil erkek nefsi işte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoğu kadın içinde normal aslında izlemesi. bağımlılık yoksa çokta şeyetmemek lazım.Normal değil ama anormalde değil erkek nefsi işte![]()
Elalemin seyine degil de aksiyona bakiliyo bence, dur bakiim seyi nasilmis diye izlediklerini sanmiyorumBu durumu çoğu kadın normal karşılıyor elalemin şeyine de bakmasın ya karısı varken ne gerek var.Hadi bekar olsa neyse
Evet bende şu an Bu duruma çok şaşırdımBu durumu çoğu kadın normal karşılıyor elalemin şeyine de bakmasın ya karısı varken ne gerek var.Hadi bekar olsa neyse
Aynen erkekler isteçoğu kadın içinde normal aslında izlemesi. bağımlılık yoksa çokta şeyetmemek lazım.
Şaşırıyorum bnde güncellememiz mi eksik acabaBunu hala normal bulmayan yeryüzünde ben kaldım demek.
Bizim tepkimizden ziyade es senin,sen ne tepki veriridin ?Eşinizin uygunsuz videolar izlediğini gördüğünüzde tepkiniz ne olurdu kızlarr
bu forumda takılan insanlar genelde her yönden rahat ve tecrübeli insanlar şimdi koca uygunsuz video izliyor diye ara bozulunca bir şeye yaramıyor zaten bunu aldatma gibi gömek çok yanlış kendini yetersiz hissetmeye gelince o videolardaki kızlar çok güzel erkeklerde öyle yani öyle bir düşünceye de girmemek lazım ancak dinini yaşamaya çalışan insanlar için üzücü bir durum. ve cinsel ilişki sıklığını arttırmak önemli bence yani gerçeği varken ne gerek var bende hep hayret ediyorum bu konulara.Şaşırıyorum bnde güncellememiz mi eksik acaba
Yani instagram anasayfa full bikinili seksi kadin forograflariyla dolu. Buyuk gogusler, ince bel, uzun bacaklar. Videolarda da boyle asiri fit vucut, erkekler zaten gorsellige onem veriyor.şimdi bakıyorum da zaten her yer bir nevi uygunsuz video fotoğraflarla dolu yani instagram tiktok videolarını kastediyorum insanın aklında hiç yokken neler neler getirtiyorlar
Ben fikrimden şaşmam bu konuda. Erkek nefsi diye diye tolere ediliyor. Ben bunu film niteliğinde görmüyorum.Şaşırıyorum bnde güncellememiz mi eksik acaba