- Katılım
- 17 Ocak 2020
- Mesajlar
- 32.792
- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 52.173
- Puanlar
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumunuzu okumadım ama bende elestirilirim dıye oralara hiç deginmedimSevgili bana yorum yapan güruh, tabii ki bir uzmanligim yok bu konuda. Ortalikta bakilacak o kadar cok ciplaklik var ki saglikli bir erkek ozellikle aramasa da karsisina gozunu gonlunu acacak, libidosunu yükseltecek seyler cikar, kaldi ki bakmasi da sagliklidir. Ancak libidoyu sadece cinsellik üzerinden okuyanlar ne demek istedigimi anlayamazlar. Esi hamile/dogum yapmis erkeklerin gecirdigi psikolojik evreleri de bilmek lazim. Tüm bunlarin otesinde iyi bir cift iyi arkadas demektir bana göre. Sorunlar dışari tasiyorsa o birlik ve beraberlik henüz olusmamistir. Neyse uzun mevzular. Arkadas psikolojik destek almali yanlis davranmamak icin. Yoksa esi sapik ilan edilip kendisine de abuk subuk tetikleyici akillar vermeye devam edilecek burada.Mesajimi begenmemeye devam. Bence :)
Aynen ya.millet çoluğunu çocuğunu arayıp sormuyor bu devirde kim elin herifini parmakla gösterecek?Kimsenin öyle parmakla gösterildiğini falan düşünmüyorum . Bakmayan erkek olduğuna da inanmıyorum ben. Bu erkoları fazla büyütmeyelim gözümüzde.
Yoo, ne münasebet ya.! Siz okurken klasik koca işte neye şaşırıyorsunuz diye gelecektir belki ama.
Senin intikamına layık bile olmayan biri canım hiç uğraşma koy kapının önüne çeksin gitsin emin ol senin yokluğun ona en büyük intikam bir yapan bir daha yapar sana kocalık yapamayan adam babalıkta yapamaz emin ol.Mraba kızlar 3 yıllık evliyim, ikiz bebeklerim var. Ve herşey çok güzel/musmutlu geçiyordu taki bu sabah'a kadar.. Sosyal medyasına baktığımda birsürü uygunsuz kadınlara baktığını gördüm. Kimbilir bilmediğim neler var daha. Devam bakamadım sinirden. Başımdan vurulmuşa döndüm! Siz okurken klasik koca işte neye şaşırıyorsunuz diye gelecektir belki ama. Eşim herzaman heryerde örnek "parmakla gösterilen" biri gibi anlatayım size çok uzatmak istemiyorum.. o an okadar elim ayağım boşaldıki ona sadece "bu ne diyip telefonu duvara fırlattım. Çıktı gitti birde trip atıyor bana.. Inanamıyorum bir insan nasıl birden değişir. Sanki o gitti başkası yerine gelmiş gibi. Ona olan sevgim herşeyim bir anda bitti. İçimde sadece nefret duygusu varr. Ne yapacağımı bilmiyorum. Oturup ağlamak yerine ondan intikam almak istiyorum ne yapayım sizce..!!
Takip edilen sayfaların ve arkadaşlarınızın takip ettiği hesaplar, arkadaşlarınızın beğendiği, izlediği veya kaydettiği içerikler de öneri olarak keşfetinize düşer.Bir ara Instagram'.duvarim komple kadın memesi ve popisi ile dolmuştu biri telefonumu alacak diye korkuyordumsanırım karşımıza çıkınca baktığımız veya izledigimiz için sürekli o öneriliyor komple temizledim içerik sayfasını normale döndü uzun süredir . Özellikle aratmismi acaba
Benim kocam yapmaz diyen kadında kendini uyanikta zanetmesin konu erkek olunca herşey beklenirKesinlikle bakmamalı öyle saçma şeymi olur ya, bunu normalleştiren kadın kendine kadın demesin!
ne intikamı gıı hangi filmin etkisinde kaldın senMraba kızlar 3 yıllık evliyim, ikiz bebeklerim var. Ve herşey çok güzel/musmutlu geçiyordu taki bu sabah'a kadar.. Sosyal medyasına baktığımda birsürü uygunsuz kadınlara baktığını gördüm. Kimbilir bilmediğim neler var daha. Devam bakamadım sinirden. Başımdan vurulmuşa döndüm! Siz okurken klasik koca işte neye şaşırıyorsunuz diye gelecektir belki ama. Eşim herzaman heryerde örnek "parmakla gösterilen" biri gibi anlatayım size çok uzatmak istemiyorum.. o an okadar elim ayağım boşaldıki ona sadece "bu ne diyip telefonu duvara fırlattım. Çıktı gitti birde trip atıyor bana.. Inanamıyorum bir insan nasıl birden değişir. Sanki o gitti başkası yerine gelmiş gibi. Ona olan sevgim herşeyim bir anda bitti. İçimde sadece nefret duygusu varr. Ne yapacağımı bilmiyorum. Oturup ağlamak yerine ondan intikam almak istiyorum ne yapayım sizce..!!
Bacım sen ne yaşıyon Allah aşkına yaYa walla normal bir erkekse bakar, bakmali. Erkekler gordukleriyle beslenir, gorsel besler yani onlari. Evlendi diye, sevgilisi var diye baska bir kadina bakmama yemini etmiyorlar, etmemeliler. Ama tabi sapiklik derecesinde, uluorta, esini rencide edecek tarzda, bagimli sekilde olmamali. Heryer cirilciplak olmus zaten, n'apsin. Görme engelli biriyle evlenmeli buna bu kadar tepki gosterecek olan. Saglikli olan hastalikli bir durumu var mi , sizi ihmal ediyor mu vb diye bakmak. Yada oturup konusmak, boyle boyle seyler goruyorum aklinda baska biri mi var, beni mi begenmiyorsun artik vb vs. Bu kadar agir tepki verdiginiz icin icinizde nasil bir degersizlik duygusu tetikledi sakince kendinize bir bakin. Buradan patlamissiniz siz, ne birikti icinizde?
Eşi doğum yapmış bir erkeğin psikolojisi ne olmalı biliyo musun? Karımı nasıl rahatlatabilirim? Karımın yükünü nasıl hafifletebilirim? Karıma kendini nasıl hala güzel hissettirebilirim? Vucudunun tüm dengesini bozup, psikolojisini alt üst edip, ömür boyu tasiyacagi yaraları vücudunda edinerek bana evlat verdiği için nasıl minnettarligimi hissettirebilirim? Bunlardan başka bisey düşünen erkek bi boka yaramaz. Bunu aksini düşünen kadın da bi boka yaramaz.Sevgili bana yorum yapan güruh, tabii ki bir uzmanligim yok bu konuda. Ortalikta bakilacak o kadar cok ciplaklik var ki saglikli bir erkek ozellikle aramasa da karsisina gozunu gonlunu acacak, libidosunu yükseltecek seyler cikar, kaldi ki bakmasi da sagliklidir. Ancak libidoyu sadece cinsellik üzerinden okuyanlar ne demek istedigimi anlayamazlar. Esi hamile/dogum yapmis erkeklerin gecirdigi psikolojik evreleri de bilmek lazim. Tüm bunlarin otesinde iyi bir cift iyi arkadas demektir bana göre. Sorunlar dışari tasiyorsa o birlik ve beraberlik henüz olusmamistir. Neyse uzun mevzular. Arkadas psikolojik destek almali yanlis davranmamak icin. Yoksa esi sapik ilan edilip kendisine de abuk subuk tetikleyici akillar vermeye devam edilecek burada.Mesajimi begenmemeye devam. Bence :)
Ne diyelim? Mahmut olur mu? Bundan sonra form falan doldururken cinsiyet kısmına mahmut yazalımKesinlikle bakmamalı öyle saçma şeymi olur ya, bunu normalleştiren kadın kendine kadın demesin!
Birincisi başkaları tarafından parmakla gösteriliyor olması onu bu konularda güvenilir yapmaz ikincisi o siz trip atmadan kendisi atıp suç bastırıyor manipüle olmayın üçüncüsü de anlık hareket etmeyin büyük bir cingar cikaracaksaniz geri adım atmayın bebekleriniz var ona göre düşününMraba kızlar 3 yıllık evliyim, ikiz bebeklerim var. Ve herşey çok güzel/musmutlu geçiyordu taki bu sabah'a kadar.. Sosyal medyasına baktığımda birsürü uygunsuz kadınlara baktığını gördüm. Kimbilir bilmediğim neler var daha. Devam bakamadım sinirden. Başımdan vurulmuşa döndüm! Siz okurken klasik koca işte neye şaşırıyorsunuz diye gelecektir belki ama. Eşim herzaman heryerde örnek "parmakla gösterilen" biri gibi anlatayım size çok uzatmak istemiyorum.. o an okadar elim ayağım boşaldıki ona sadece "bu ne diyip telefonu duvara fırlattım. Çıktı gitti birde trip atıyor bana.. Inanamıyorum bir insan nasıl birden değişir. Sanki o gitti başkası yerine gelmiş gibi. Ona olan sevgim herşeyim bir anda bitti. İçimde sadece nefret duygusu varr. Ne yapacağımı bilmiyorum. Oturup ağlamak yerine ondan intikam almak istiyorum ne yapayım sizce..!!
Normal erkeklik milletin etine bakmakla mı oluyor sanıyorsun. Yazık kafana.Ya walla normal bir erkekse bakar, bakmali. Erkekler gordukleriyle beslenir, gorsel besler yani onlari. Evlendi diye, sevgilisi var diye baska bir kadina bakmama yemini etmiyorlar, etmemeliler. Ama tabi sapiklik derecesinde, uluorta, esini rencide edecek tarzda, bagimli sekilde olmamali. Heryer cirilciplak olmus zaten, n'apsin. Görme engelli biriyle evlenmeli buna bu kadar tepki gosterecek olan. Saglikli olan hastalikli bir durumu var mi , sizi ihmal ediyor mu vb diye bakmak. Yada oturup konusmak, boyle boyle seyler goruyorum aklinda baska biri mi var, beni mi begenmiyorsun artik vb vs. Bu kadar agir tepki verdiginiz icin icinizde nasil bir degersizlik duygusu tetikledi sakince kendinize bir bakin. Buradan patlamissiniz siz, ne birikti icinizde?
Ne istiyorsun anlamadım gitti canını aciticam her fikre acigim bla bla git sende porno bak ödesmis olursunBen şuan tepki vermezsem iyice salacak kendini. Derdim şimdilik boşanmak değil, iki küçük çocukla sırf kadınlara bakti diye boşanmam ama bırdaha yapsın istemem tabiki. Ha baktım bir adım ileri gidiyor ozaman boşarım gider. Benim size sorum, bir erkeğe ne yapsamda canını çok acıtırım.. her fikre açığım. Ayrıca basbaya aratmış kendisi öyle bakmış. Öyle tek tük foto/videolardan bahsetmiyorum..