• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku Problemi uyku çayı

argu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
28
4
1
26
arkadaşlar çok önemli bir sorum var bebeğimin uykuları doğduğundan beri öyle ahım şahım değil hele gündüz hiç yok çok bilmiş kaynanamda eşime söylemiş ki uyku çayları varmış bilmem ne onlardan verin sizce akıllı bir iş mi 7 aylık bebek uyku çayı gibi içinde ne idüğü belirsiz şeyleri vermek

Kesinlikle vermeyin. Uyku için bebeklere çay şurup damla gibi türevlerinin verilmesine karşıyım. Bebek ne zamn isterse uyku için uygun şart ve ortam huzur sağlanırsa diş ağrısı cekmiyorsa gereğince uyuyordur. Zamanla uyku düzeni ve süresi uzuyor. O aylarda tavana bakıp hıçkırarak ağladığımı biliyorum. Yaşadığınız süreç benzer şuan 2,5 yasinda sabaha kadar kesintisiz uyuyor.

Kesinlikle vermeyin. Uyku için bebeklere çay şurup damla gibi türevlerinin verilmesine karşıyım. Bebek ne zamn isterse uyku için uygun şart ve ortam huzur sağlanırsa diş ağrısı cekmiyorsa gereğince uyuyordur. Zamanla uyku düzeni ve süresi uzuyor. O aylarda tavana bakıp hıçkırarak ağladığımı biliyorum. Yaşadığınız süreç benzer şuan 2,5 yasinda sabaha kadar kesintisiz uyuyor.
ben de karşıyım tabii ki eşim ısrarla annesi söyediği için diretiyo da o yüzden acaba tecrübe edinen var mı diye yani bebek bu sonuçta her şeyden huylanabilir bi de ek olarak diş dönemi huzursuz olması gayet doğal ama anlat anlatabilirsen

Back
X