- 6 Eylül 2019
- 341
- 129
- 33
Ay onu yaradana kurban olurum ben Allah eksikliğini vermesin sizede yardımcı olsunKeşke istem dışı uyku düşmanım olsa
Bende malesef uyumak ısteyıp uykudan ölürken uyayamıyorum çünkü bebek çünkü sıpanın ta kendisi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay onu yaradana kurban olurum ben Allah eksikliğini vermesin sizede yardımcı olsunKeşke istem dışı uyku düşmanım olsa
Bende malesef uyumak ısteyıp uykudan ölürken uyayamıyorum çünkü bebek çünkü sıpanın ta kendisi![]()
Ne demek istediğini anladımSen bu günlerini çok arayacaksınne demek uykuyu bilinçli olarak reddetmek. Bu nasıl lüx bu nasıl bohem hayat bu nası
Ne demek kendi hür iradenle uyumamak. Bu ne bohem hayat bu ne serkest yasam bu ne lüx
biz her gece are you readyyy-dyyydyyydyyyy
![]()
Ben de iki üç haftadır sabah 7-15 arası uyuyabiliyorum. Günlerce hiç uyumayıp akşam normal bir saatte uyuyayım diye denedim ama öyle de olmadı yine gece uykusu uyuyamadım. Süt ve papatya çayı içiyorum bazı akşamlar uykum erken gelsin diye ama yok. Geçen gündüz 11’de kalktım yine ertesi sabah 7’ye kadar uyuyamadım. Şimdi de bu saatte dün 13’te kalkmış ve daha hiç uyuyamamış biri olarak yazıyorum. Konuyu takipteyim umarım bir çözüm çıkarBen de aynı durumdayım. Hiç uyumayıp akşamı bekleyip uyumayı düşünüyorum. Bu şekilde düzene girebilir gibi. Sabah da kalkınca tekrar uyumayacağım ki gece yine uykum gelmiyor döngüsüne girmeyeyim. Çocuğunuz, bebeginiz yoksa deneyin bence siz de. Gün içinde biraz zombi gibi oluruz ama düzene girebilir böyle.
bırak yapmasın ya koca adam dışarda yer birşeyler ..İki ye kadar uyumuyoruz çünkü bilgisayar başında işimiz oluyor genelde ikimizin de ben senaryo üzerinde çalışıyorum şu sıralar eşimin işi bilgisayar zaten yazılımcı o, bı nevi yetiştirmenin gereken işler oluyor. Ben kahvaltı hazırlamak zorunda değilim ki hazırlamasam da onun açısından bişey olmuyor, zaten iki lokma şey yiyor ama benim içime sinmiyor biraz hassasiyetim var.ben uyndirmasam O sabah kalkıp kahvaltı yapmaz çünkü uykuya düşkün
Arkadaşlar şu saatte konu acmamdan da anlayacağınız üzere uyku problemim vareşim sabah yedide işe gidiyor bu nedenle ben altıda uyanıp ona kahvaltı hazirliyorum, o gittikten sonra tekrar uyuyor saat onda uyanıyordum. Gece de geç uyuyoruz iki yi buluyor odamıza geçmemiz. İlk sıralar sorun olmuyordu dinçtim kalkıp kahvaltısını hazirliyordum ama aradan biraz zaman geçince dengem şaştı sabahları uyanamiyorum ve aç gidiyor bu da benim içime dert oluyor. Artık geceleri uyuyamıyorum' ya uyanamazsam' korkusuyla altıya kadar bekliyorum, kahvaltıyı hazırlıyorum, yedide onu ise gonderiyorum sonra uyuyup onbir de uyanıyorum. Ve zombi gibi dolaşıyorum ortalıkta ne yapmam lazım bilmiyorum ama bu durum çok canımı sıkıyor
![]()
Bu gece denizin o zaman insallah ise yararKendi vücudunuza kötülük yapıyorsunuz. Gece uykusu vücudun kendini toparlaması için olmazsa olmaz. Gündüz uykusu onun yerini tutamaz. Ayrıca gece 2 de yatağa gitmek için çok geç. En geç 12 de gidilmeli bence. Çok fazla tv ve akıllı telefon ekranına bakmak uykunuzu kaçırır. Eğer erken uyumak istiyorsanız size kesin bir yöntem söyleyebilirim.
Yatağınıza geçin ve elinize sevdiğiniz bir kitabı alıp okumaya başlayın :) Okurken bile uyuya kalabilirsiniz...
Çok haklısınız bende çok rahatsızım ama elimden hiç bişey gelmiyorSağlıklı olan yatsıdan sonra uyuyup gün doğmadan uyanmaktır. Yatsı sonrası yine erken gelebilir kışın ama 2 ye kadar oturmak da çok geç
Yastığınıza da bir iki damla lavanta yağı damlatın ya da pamuğa damlatıp başucunuza koyun güzel bir uyku çekersiniz inşallah
Öğle de bir saatlik uyku çok iyi diyorlar ben beceremiyorum uyumayı ama siz deneyebilirsiniz
Onun dışında gündüz uykusu çok zararlı insanın ruh halini bile etkiliyor.
Dışarda yesin istemiyorum hiç hoşlanmıyorumbırak yapmasın ya koca adam dışarda yer birşeyler ..
Keşke eşimde sizin eşiniz gibi kendi hazırlamak istese. Ama öyle dese de ben güvenmem çünkü uyanmaz tanıyorumYa anlamadigim eli ayagi var kendi bes dakika önce kalksin hazirlasin
Neden bunu dert ediyorsunuz ki kendinize
Esime yapsam da kabul etmez, kendi erken kalkiyor evde ne varsa cikarip yiyor
Gerci ben zaten altida kalkiyorum cocuklari hazirliyorum falan ama esim daha da erken kalkiyor, vardiyali calisiyor
E o saatte de benim sadece kahvalti icin kalkmam abes olur
Size önerim alti zaten normal bir saat, en gec 11 de uyumaya calisin
Vucut egitilebilir, ilk zamanlar zorla gidersiniz uykuya ama bunu aliskanlik yapinca bir zaman sonra da kendiniz uyumak istersiniz
Konrtol edebilirsin kendinle ilgili cogu seyi yani
Sadece irade ve azim gerekiyor
Ilaca falan da gerek yok
Ilk günler zorlanirsin sonra alisir bünyen, pes etme
Güzel şeyler çaba istiyor maalesef ve rahatımıza gelen şeyler de hep zararlı oluyorÇok haklısınız bende çok rahatsızım ama elimden hiç bişey gelmiyor![]()
Allah yardımcınız olsun. Uyku çok çok büyük bir nimet gerçektenBen de iki üç haftadır sabah 7-15 arası uyuyabiliyorum. Günlerce hiç uyumayıp akşam normal bir saatte uyuyayım diye denedim ama öyle de olmadı yine gece uykusu uyuyamadım. Süt ve papatya çayı içiyorum bazı akşamlar uykum erken gelsin diye ama yok. Geçen gündüz 11’de kalktım yine ertesi sabah 7’ye kadar uyuyamadım. Şimdi de bu saatte dün 13’te kalkmış ve daha hiç uyuyamamış biri olarak yazıyorum. Konuyu takipteyim umarım bir çözüm çıkarEn kötüsü 11-03 arası uykulu oluyorum ama bir türlü uykuya dalamıyorum sonra kaçıyor bu saatlerde geliyor
![]()
Evet öyle. İnşallah verilen tavsiyeler ise yarar da artık uyurumGüzel şeyler çaba istiyor maalesef ve rahatımıza gelen şeyler de hep zararlı oluyor
Bana kahvaltı hazırla diye tutturmuyorum ki benim evhamligimdan hep ilk geceler soyeldiginiz şeyi çok denedim ve tam aksine sinirleniyodum o konuda biraz deliyim diyeblrm , battaniyeye yastığa vurup hincimi onlardan alıyordumuyku sorununuz var belli de eşinizin eli kolu yok mu? kendi hazırlasın yesin.
uyku sorunu için hergün aynı saatte uykunuz yoksa bile yatağa girmelisiniz. gerektirirse gece boyu uyuyamayin ama yataktan çıkmak yok. tv tablet telefon olamayacak odada.
Evet bu gece sandviç hazirlyp öyle yatağa geccem umarım işe yararGeceden hazırlayıp yatın bu sefer ya kalkamazsam derdi olmaz belki uyuyabilirsiniz.